2009 Eylül Anneleri

ne olsun be tülayım aynı.
bu aralar mama yedirirken zorlanıyorum okadar.beyazlık varmı diş etinde canım..

özlem ne anlamda canım..menim sıpa hala meme emiy.bi gözü nette bi şey kaçırmıyor.uyumasını beklirem...

senin eşte nöbetçi sanırım sen neler yaptın anlamındaydı ama cümleyi katlettimhehehe aferin bebişe akşam vakti yapıyor bilinçli tüketici ya bişey sorucam arada sizinde canınız bişeyler yemek istiyormu özellikle tekseniz...şuan acayip iştahlıyım ama bişey yememek için zor tutuyorum kendimi...aunutmadan azericeyi kesin sökersin bir yıla kalmaz

yok eşim artık nöbeti yok..polisevinde muhasebeye bakıyor..zemuszemus
benim oğlanla ilgileniyor.
canım benim ara diye bi şey olmuyor ki.ara olması için bi şeyler yememem lazım ama zor..şu an çerez var yanımda mesela...sonra nasıl zayıflayacaksam..

Allah iyiliğini versin emikaydirigubbakcemile3güldürdün beni ...ya sorma kendimi zor frenliyorum birde benim eşim acayip zayıf benim yediğimin 4 katını yiyor banamısın demiyor ya biraz kilolu olsaydı of ne olucak der yerdim ama zayıflamam lazımmmmm yanında sırıtıcam diye akşamları fren koydum kendimecokacimcoookama şuan güzel sıcak bir poğaça peynir ve çay olsaydı mmmm şakkıdıyerdim valla

slm kızlar

yok zeynepcim test mesajı değil:)) baştan sona doğru gelmek zor oluyo sayfaları geçmek bende en baştan böle yapıyorum ve en sona geliyorum:))) bilmem ne kadar güzel anlatabildim

geçmişe göz atıyodum

fassilet aynı durum bende de oldu bir an ağlama krizine giriyor ve eline ne geçerse ağzına alıyor süt dışında uyurken emzirebiliyorum benim bir buçuk ay olucak kabarık çıkamadı bir türlü dişi...ağlarkenden kendini parçalıyor neredeyse sesi kısılıyor öksürüyor zor susturuyoruz((

bizde aynıyız cnm uyurken emziriom bende
iştahı bizimkininde kaçtı

cansu valla hiç bişi anlamdım disem yeridir galiba bugun benim aptallığım üztümde jeton düşmüyo kafam dalgın ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…