canım valla uyumadan meme emmiyor katiyen iki büklüm oluyor zaten üzerinde 8 oluyorum bide ağlama eşliğinde boshayallersmilebugünlerde aşırı huysuz diştendir emin olbizde aynıyız cnm uyurken emziriom bende
iştahı bizimkininde kaçtı
teşekkür ederiz canım seninde kadınlar günün kutlu olsunnnnevet bu arada herkezin kadınlar gününü kutlarıma.s.
amaninnnn kız seninkide zayıf boyu kac benim 177 bide zayıf bide beni düşün hatta düşünmesempatiksalakcinniözlem benim koca 57 kilo ben 64 düşün istersen biiiiii...........
özlemden bi katliam daha fassilet kaydirigubbakcemile3 fussilet gı( tülay ) yani..
ben 56 eşim 68 hamileyken dahi dört gözle benim onu geçmemi bekliyodu allahtan geçmedim 64 te sezonu kapattım :))
facede ekledim bi de buraya ekleyem dedim
biz yaza hazırızsositososito:dance::teytey::sm_cool:
http://img198.imageshack.us/img198/1930/resim255.jpg
gül oğluna maşallah nasıda büyük görünüyo sanki 2 yaşında kocaman çoçuk ii bakıyosun annesi demekki kuzuna :)) bizde yaza hazırlık yapalım mayısın sonu haziranın başı kendime yazlığa atıcam :)
maşallah çok tatlı tulumuda pek yakışmış:)
valla 45,46 ,ile hamile kaldım 9 kilo aldım sonra 5 gitti sonra 2 gitti sonra 4artı 1 geri geldi gelsin kilolarrrrrProfil resmini kullanıcı ayarlarından değiştirebilirsin canım :))
özlem ayrıca sen sakın şişmanım deme senin kilon kaç bacım :)
benim eşimde adana karpuzu almış eve getirdi hamileyken ben uyurken yanıma koymuş resim çekmiş şimdi biliyor siliceğimi saklamış çok fenalar varya adımı karpuzzz koymuştuben 56 eşim 68 hamileyken dahi dört gözle benim onu geçmemi bekliyodu allahtan geçmedim 64 te sezonu kapattım :))
hoşgeldin filizzzziyi akşamlar herkese
gül Maşallah kız bebeğin çok tatlı Allah nazarlarlardan korusun kıyamam ya nasıl şekerrrrfacede ekledim bi de buraya ekleyem dedim
biz yaza hazırızsositososito:dance::teytey::sm_cool:
[/url]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?