2009 Eylül Anneleri

Profil resmini kullanıcı ayarlarından değiştirebilirsin canım :))

özlem ayrıca sen sakın şişmanım deme senin kilon kaç bacım :)

ben 56 eşim 68 hamileyken dahi dört gözle benim onu geçmemi bekliyodu allahtan geçmedim 64 te sezonu kapattım :))

aranızda kilo konusunda en dertli olan benim sanırım hamilelikde 25 kilo aldım ve sadece 7 kilosu benden gitti 18 kilosu hala bende duruyo ne yapcam bilmiyom valla evdede veremiyom yaz gelse bol bol yürürüm artıkın

bizde aynıyız cnm uyurken emziriom bende
iştahı bizimkininde kaçtı
canım valla uyumadan meme emmiyor katiyen iki büklüm oluyor zaten üzerinde 8 oluyorum bide ağlama eşliğinde boshayallersmilebugünlerde aşırı huysuz diştendir emin ol

evet bu arada herkezin kadınlar gününü kutlarıma.s.
teşekkür ederiz canım seninde kadınlar günün kutlu olsunnnn
özlem benim koca 57 kilo ben 64 düşün istersen biiiiii...........
amaninnnn kız seninkide zayıf boyu kac benim 177 bide zayıf bide beni düşün hatta düşünmesempatiksalakcinni
özlemden bi katliam daha fassilet kaydirigubbakcemile3 fussilet gı( tülay ) yani..

şişştt çaktırma:1ninca:

gül oğluna maşallah nasıda büyük görünüyo sanki 2 yaşında kocaman çoçuk ii bakıyosun annesi demekki kuzuna :)) bizde yaza hazırlık yapalım mayısın sonu haziranın başı kendime yazlığa atıcam :)

boyu 1,70 benim 1,63 ama yemiyor gııı çok seçici hayatı boyunca 60 kiloyu görmemiş....hamur işi sevmez yağlı yemez aşırı salçalı yemez sebze yemez .yediklerini saysam daha kolay olur..onun yediğini benim sıkı rejimim düşün yaniii.

özlem senin diğer bi ypikte yazını okudum bacım senin o kadar çok kilon yok boyun kaç benim şu an 1.65 boyum kilomda 54 idare ediyruk benim sıkılaşamaya ihtiyacım var spor yapmam lazım

beni at yazlığa kaydirigubbakcemile:Saruboceq:

Profil resmini kullanıcı ayarlarından değiştirebilirsin canım :))

özlem ayrıca sen sakın şişmanım deme senin kilon kaç bacım :)
valla 45,46 ,ile hamile kaldım 9 kilo aldım sonra 5 gitti sonra 2 gitti sonra 4artı 1 geri geldi gelsin kilolarrrrr
doğum öncesi kiloma geliyordumki frenledim kendimi 2 450 verdimama halen pantalonlarımın kalça kısmı olmuyor zorlanıyorum o kısımdaya neden acaba-tatlicadiarzu-
ben 56 eşim 68 hamileyken dahi dört gözle benim onu geçmemi bekliyodu allahtan geçmedim 64 te sezonu kapattım :))
benim eşimde adana karpuzu almış eve getirdi hamileyken ben uyurken yanıma koymuş resim çekmiş şimdi biliyor siliceğimi saklamış çok fenalar varya adımı karpuzzz koymuştuDDkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar herkese
hoşgeldin filizzzz

facede ekledim bi de buraya ekleyem dedim
biz yaza hazırızsositososito:dance::teytey::sm_cool:
[/url]
gül Maşallah kız bebeğin çok tatlı Allah nazarlarlardan korusun kıyamam ya nasıl şekerrrr

kızlar bişi sorcam şimdi reglm 5 gün gecikti bu ay aşırı sütüm oldu çünkü süt kızımı da emzirince baya bi sütüm arttı sizce gecikmesinin nedeni bu olabilrişmi dah önce hiç gecikmiyodu da ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…