2009 Eylül Anneleri

evet üyesin ben ismini gördüm çünkü..heleşükür...eski konulara baktım da ne güzel ya..keşke daha erken katılsaydım aranıza.bebişlerin isimlerini ne düşünüyosunuz diye konu vardı orda çok hoşuma gitti.

ben hamile olduğum öğrendiğim gün üye oldum :) ilk zamanlar dilek özge nihal filan vardı sonra sonra arttık gün gün en son halimizde budur :)

son zamanlarda ne oluyo bilmiyorum aşağı yukarı bir buçuk senedir hiç böle duraklama yaşamamıştı burası sanırım bebişlerimizden fırsar kalmıyo anca herkes evinin işini gücünü yapıp bebişiyle uğraşıyo zaten bi çoğuda çalışıyo bi sen bi ben burda kendi kendimize çalıyoz :)

eferin tek yıkayamıyom ben ya çok haraketli suyu görünce acayip çırpınıyor.bi kere deneyim dedim o mu yıkandı ben mi anlamadım yaneee..:bbo:

ya sorma benimkide aşırı çırpınıyor ama neredeyse 2 aydan fazladır tek yıkıyorum mecburen iş başa düştü ilk çok korkuyordum ama şimdi alıştım her yerim ıslanıyor dediğin gibi-tatlicadiarzu-

kızlar bişi sorucam
biz hafta sonu kızıma oyuncaklar alalım diye büyük bi oyuncakçıya girdik
çin malı olmasın diye hep markalara baktım
ama çin malı olmayan bir marka bile bulamadım
malum şimdi bütün oyuncakları ağızlarına sokup tadına bakıyorlar
evet herşeyden sonsuza kadar koruyamayız ama kanserojen madde ne kadar az olsa o kadar kar diye çabalıyorum
var mı bildiğiniz çin malı olmayan bir oyuncak markası

eyvahhh azracım yandı desene şimdiden baba böyleyse büyüyünce zor erkek arkadaş edinir...eeeeeeee kendi nasıl yanaşmışki sana senin sapancan iyi değilmiş demek...

valla çinliler güzel kapı buldular yollayıp duruyler ama hiç bilgim yok canım ya bizimkinin bi iki oyuncağı var onu da bimden almıştım ama çin mi min mi bakmadım heç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…