2009 Eylül Anneleri

piyasada çinde üretilmeyen oyuncak malesef yok gibi ama ünlü markalarınkini tercih edin en azından onların çündeki fabrikaları daha düzgeün diğerlerininki berbat ötesi

özlemcim sen kadının oğlununun burnunu süretersen kadında sana eziyet eder tabi şimdi burda erkke annleri ne sor bakalım onlar na yapar :))

gül cüm eşime söledim akşam gelirken alıcak :)

allah kolaylık versin özlemcim ya.valla biz nasıl evlendiysek onlarda evlencek kaçarı yok .şimdi idare edebiliyoruz ama büyüyünce nasıl olcek bakalım.
valla benim herif kiracımızdı bizim 1 sene izledim baktım bundan gözel koca olur kacırmadım...iyiki de evlenmişim.valla başka biri olsa beni çekmezdi bu kadar...

yani özlem senin kızında maşallahı var
avatar yerine bi iki resim atda böyük böyük görelim. hatta kendini de at ben görmedim seni hiççç

AMıNNNN...Canım benim ya iyi güldürdün Allah senide güldürsün emiDDumarım bir ömür boyu mutlu huzur dolu bir hayatınız olur Maşallahhhhh....

Son düzenleme:
amiiiiiiiinnnnnnnnnnn:Saruboceq:
allah hiçbirimizin mutluluğuna cadıkaynanaların gölgesini düşürmesin

eşim kızıyo şimdi hamile kalırsan kafana tükürürüm diye kızına kıyamdığı için sanki kendi kendime hamile kalıyorum deli adam geçenlerde bi kere boşvermiştik ama adetimin 1 gün öncesiydi yani ayın 2 sinde olacağına ihtimal vermyirıum

özlem avatarını değiştirme bu gezel bacım burda kızın güzle çıkmış :))
bide senin face adresin yokmu ?

gül eşim akşam 10 da gelirim diyo sonucu yazarım ama pozitif olucağını sanmıyorum bide dr git diyo eşim ne yapsam şaşırdım

bak bak lafa bak tükürmekmiş aaaaaaaaaaaa..valla bize kalsa yapmaruk ama isteyen onlar sonuçlarınada katlansınlar...
canım be kadınların yumurtlama dönemleri farklı belkim senin ki adetten önceyseeyvahedigeldismile

boşveeeerrrrrrrrrr takma nerden bilcek çok bağımlı kalma.
herşey karşılıklı bacım..anam evde mini giyipde ne yapcam valla peşimden kovalar benim kiiii sonra da :CüvCüv:

bilemiyorum ki kızımda geç döllenme olmuştu yani haftasındn geride görünüyodu olabilrimiki

bide özlem eşler genelde öle olur önce modern sonra sonra değişirler ama eşim tam tersi önce tabiri caizse ayıydı sonra adam modernleşti hiç bi sorunu yok giyimim konusunda karışmaz zaten ama ince kadın çoraplarından nefret eder onu giydirmez neden anlamış değilim :)

gülcüm kafana tükürüm derken espriyle sölüyü kızım tükürüyo ya ondna alışkanlık kaldı :) aramızda öle konuştuğumuz için ::)

benimkide kıskançtır ama seninki fazla kıskanç benimkide facebook açtırmıyo kendisininkini kullanıyorum

benimki de belli başlı anlaştığımız sınırlar var benim de onun da ortat bi yol bulduk..mini benre giymem dizde olcek.onun takıntızı omuzda düşük kol giyerim sıfır kol giydirmez 2 santime taktı..
ama tatilde bikini giyerim zorla.ama artıkın mayokini giyerim çünkü çatladımmmm...mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…