2009 Eylül Anneleri

face bizim ki garip ya onunkinide ben açıyom güzel videolar oluyor paylaşıyom sonra benimkini açıyom açış o açış...ya nete en fazla yarım saat giribiliyo garibim...leptop istiyom bakalım...yok onu da alırsam wc ye bi de götürürsün girme şansım daha az olur diyo..ay acıdım şincik ya...:1closedeyes:

abooooooooooooooooowwwwwwwwww ben sana diyim bu karı çok kıskanıy seni....kız kocan okumasın sonra.....karı marı diyik anasına...

selam hatunlar.. okuldan çıktım çarşıya pazara uğradım.. kızıma yeni ciciler ve oyncaklar aldım.. alıştırma bardağı aldım.. ohh bee rahatladım.. sizler nasılsınızz

a dimi öyle o daha 20 yaşında ablası..tabi süslencek...kaydirigubbakcemile3
ya ne öyle dolap karıştırması falan benim annem bile izinsiz hiç bi yeri karıştırmaz ben zorlarım rahat et anna diyeee...
baştan ipleri gevşek mi tuttun ne
aslında böylelerine kötü gelin olcen.çünkü ne yapsan yaranamazsınn

ohhhhh hüsniyecim gez anam gezzz.alıştırma bardağı için erken değilmi ğı..ben orta akış beberon ucu aldım onda bile boğuluyordu ama alıştı yavrummm.

biz iyiyiz hüsniyecim siz nasılsınız? aldıkların haırlı olsun kuzun güle güle kullansın :)

bu arda kızlar ben hamile olsam şimdi sütümün datı dğişmezmi ??

valla alıştırma bardağı fikan değil benim evde küçük su bardkalrım ponlardan gayet rAHAT ıÇıYO GÖKŞEN :)

zeynebim ben anlam veremiyom hamilelikle sütün bağdaştığına
annem 6 uşak doğurmuş aralarda 1-2 yaş var hepimizde en az 2 sene emmişiz.nasıl oluyor anlamıyom ben
bilmiyorumkismile

uyandı canım emziridm oyuncakalrıyla oynasın diye uğraşıyorm oda kucağıma gelmek için yapışıyo bana :)

ayyy valla dıhandım ha anneme göre hamile olmam imkansız şimdi düşününce uff ne yapıca şaşırdım böel arada kalmaktan nefret edrim

ben ütü işini hafta sonu koçiş varken yapıyom...çamarırları cumadan yıkarım cumartesi ütü...

ohhhhh hüsniyecim gez anam gezzz.alıştırma bardağı için erken değilmi ğı..ben orta akış beberon ucu aldım onda bile boğuluyordu ama alıştı yavrummm.

biz iyiyiz hüsniyecim siz nasılsınız? aldıkların haırlı olsun kuzun güle güle kullansın :)

bu arda kızlar ben hamile olsam şimdi sütümün datı dğişmezmi ??

sağolun kızlar.. alıştırma bardağı 6 aydan başlıyo erken değil anca alışır.. nuk aldım tavsiye ederim ucu diğerlerine göre çok yumuşak..en azından suyunu kendi içmeyi öğrensin seviyo kendi kendine birşey yemeyi.. maşallah gökşene bende bardakla vermeyi denedimde daha beceremiyo tam..yarısını üstüne döküyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…