2009 Eylül Anneleri

tamam canım öyle yapayım bari. kızlar bazen ben çorbayı çok yapıyorum kalanını dolaba koyoyorum
ertesi gün veriyorum ..sizce yanlışmı yapıyorumm..
bugün az yapayım bari..

duyduğum kadarıyla eğer yeşillik yoksa 2 gün durabiliyo ama ıspanak falan varsa günlük birde benmari usulü ısıtılacakmış

Altı aylık bebeğiniz neler yapabilir?

* Artık herşeyi görüp izleyebilir...............evet hemde cin gibi..
* Destekle oturabilir. Eğer ek gıdalara geçtiyseniz kaşıkla beslenmeyi bebek otururken yapmalısınız... biraz zor olsad oturarak yemeğe alıştırıyorum
* Her iki yöne de dönebilir. Yüzükoyun yatarken poposunu havaya kaldırmaya bile çalışabilir....evet yapıyor ve geri geri gidiyor..
* Bebek 3 boyutu kavrayabilir ve büyüklük ve şekillerine göre cisimleri gruplandırabilir...(((
* Aynada arkasında sizi görürse arkasına bakıp sizi arayabilir... ve çok gülüyor bunu yaapınca..
* Bir eliyle kavradığı cismi diğer eline geçirebilir, iki saplı bir bardaktan yardımınızla su içebilir....evet yapıyor..
* Cisimleri birbirine vurur, ellerini birleştirir, oyuncağını tek eliyle tutabilir... zaten yapıyodu
* Sesli güler, çığlıklar atar... çoraplarını çıkar çığlığı ozamn gör..
* Bebeğiniz artık eğlenmeye başlar. Sizinle saklambaç oynayabilir... hep ilgi istiyor zaten
* Yabancıları ayırmaya başlayabilir... bizimki zaten hep ayırıyordu yabancıları basıyordu çığlığı..
* Emme, baloncuklar çıkarma, yalama konuşma öncesi hareketlerdir....yapıyor hatta aıiü gibi tuaf seslerde çıkarıyor..

kızlar lahana suyu içerek biraz kilo vermeye başlayacam acaba süte etkisi olurmu

irmik yemiyo bnm oğlum ne hazır mamalarda nede benim evde kattığım mamalarda
ağız tadımız varrr önce tadıyo sonra yiyo velettt
ben kaçar uyudu oğluşş yıkadım bende evi toplayıp duşa gircemmmmm babayyy

ayşecim ben hergün yapıytorum corbasını. akşamdan yapıyorum oğlen babaanne yediriyor. çok olursa döküyorum kalanını. yedirilir iki gün içinde yapraklı bişey yoksa. bende buarad öğrenmiştim bunu:)

]buda biz kıskandık alıntı yapmayın olurmu silecem

Son düzenleme:
fussilet Maşallah bebişine Allah nazarlardan korusun çok şeker kıyamam ben ona yanlız resmi sil hemen belli belirsiz kişiler giriyor canım benim...
filiz çabuk silmişsin göremedik bebişiniDDD

arkadaşlar birşey sorucam bebişlerinizin dişi çıktımı? bide emeklemeye başladılar mı benimki geri geri gidiyo yaaa herkes ider mersine beimki gidiyor tersine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…