2009 Eylül Anneleri

yorgun bi anne olarak kendı adıma amınn dıyorum tatlım bu arada babaannene allahtan rahmet sızlere sabırlar diliyorum huzura kavustugu dusun tatlım belkı acın hafıfler..

hüsniyecim başısağolsun canım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

hüsniyecim başınız sağolsun Rabbim sizlere uzun ömürler versin mekanı cennet olsun ,
burcu aramıza hoşgeldinn canım
zeynoooooooo slm verdik niye almıyon kıssss alsanaalsanasmile

hüsniyecim başın sağolsun canım yaa.. rabbim sabırlar versinn sana ve ailene...

hüsniyecim başın sağolsun.Allah sabırlar versin inş.
cok teşekkür ederim kızlar.
İnşallah mekanı cennet olur.

selam kızlar ben geldim ne var ne yok ne çok oldu girmeyeli bi haftayı geçti bursadaydım eşim yurtdışına gitmişti iş için bende bursaya kaçtım oradada çok internet imkanım olmadı tabii. bu arada doğam hasta oldu kızlar ya bi kaşık bile yemiyo hemen öğürüyo delircem artık hiçbişey yediremiyorum dün yedirdim zorla kustu hepsini şimdide korkuyorum zorlamak istemiyorum şaştım kaldım offf

hüsniyecim başın sağolsun mekanı cennet olur inşallah..
tuba cım sizede çok geçmiş olsun yememeleri gerçekten çok zor oluyo.. insanın içide rahat etmiyo ama zorlada yemiyo ki bu veletler..

evet canım bayadıryoksun arayamadımda seni..
doğama ne oldu yaa üşütmüşmü yavrumm
canım hiç zorlama devam sütü ver şimdilik
belliki iştahsız zorlama...
iyleşince yer..
aklinialirimsmile

iyi geceler
dün itibariyle topiğimiz en az ilerleme rekoru kırmış.havalar ısınıyor tabi eylül anneleri olarak evlerde oturmaktan bunalıma giren bizler sanırım en hızlısından bir açık havaya dalış yaptık.eeeeeeeeee hakkımız ama artık gezmek dimi!!!!!!!!!

sanada ıyı geceler cnm valla çok dogru dıyosun hava bugun burdada guzeldı bızde attık kendımız dısarı aılecek:) bızım pasa saga sola baka baka yoruldu arabaya bıner bınmez uyudu kuzum:)

slm bacılar evet kimse girmemiş...ee hafta sonu herkeş ailesiylee
yaa neden sayfayı okuyan online kişiler yok ..çok alışmıştımm benn onaa...

mehtap şekerimm kk ya sahip çıkalım gece 3 kadar ben bakayım 3. ten 8 e kadar sen.. 8 den sonra görevi ilk gelene dev ederizz... olurmuu.. şekerimm...
zemuszemus

günaydın hayırlı sabahlar hayırlı haftalar herkese....
kahvaltımızı ettik.. evi toplıyıp temizliycemm fenayızz..
öğlen için ne çorbası yapıcaksınız kuzulara....

kereviziimiz yok zaten.. sebze olarak pırasa havuç ve patatesim var
pırasa çorbası olurmukii..yani bebeğe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…