2009 Eylül Anneleri

slm biz izmire geldik bi kaçgündür giremıyorum ama bişeyde kaçırmamışım 15-20 syf konulmuş kaç gündür
ilhan şeşen in şarkısı aklıma geldi NELER OLUYOR BıZE!!!!!!!

artık bebeklerin büyümesiyle fazla girilemiyor bende ne zamandır hiç giremedim nete girer girmez facee giriyom o kadar sonra hemen bi iş çıkıyo ... bebeğim hasta oldu zaten salya sümük akıyo burnu aynı zamanda tıkalı hırıltısı var ve acayipppp uyurken öksürüyo gecen gece dr gittik hava verdiler iki kere ( ilk defa hava verildi çok zoruma gitti canımbnm yaa ama bunada şükür tabi...

Ek gıda olayı da zorlu gecmeye başladı şu sıralar elleri ayakları hiç durmuyo bugun ıspanak corbası yapmıştım bi vurdu ayağıyla kaseye üstüne benim üstüme battaniye yastık hepsi mahvoldu hatda kulağının içine bile ıspanak corbası vardı :))))) o anda inanın gülsemmi ağlasammı şaşırdım ama güldüm hiç kızmadım sabırlı olamyı öğrenmek lazım sanırım artık..

günaydın herkesee
5 gündür fırsat bulup giremiyodum
işe gitmedim izin aldım
kızımın rahatsızlığı arttı doktora götürdük
bronşit başlangıcıymış
üç kere buhar verdiler
şimdi daha iyi gibi
ben de işe geldim
ama zavallım şurup içmekten bıktığı için kaşık görünce sapıtıyo
çorba bile içmiyo artık

çook geçmiş olsun canım yaa yazık kuzuma benim.. iyi yine erken farkettin.. umarım hemencecik iyileşir..:teselli:

kızlar hiç şalgam verdiniz mi bebişlere.. ben aldım ama daha veremedim nasıl versem ki.. bir de pazara çıkcam bugün neler alsam acaba?

Canım aynı sıkıntı bızdede olsu. Bıze asıst vermıstı dr nefret ettı cocuk ılactan almıyordu. Ben enjektorle verdım. Cok gecmıs olsun. Zaten anlattıklarından bellıydı. Ben ılaclarının bır kısmını hava olarak vermıstım. Drla bunu tecıh etmıstık. Sıze verdımı bılmıyorum ama ventolın ve pulmıcort dıye bısı vardı onları hava olarak vermsıtık. 1 haftaya tamamen toparladı

Allahım dedım noluyooo çocuklara tuz yasakken benmi tadını bılmıyorum dedım:) çorbasına katabılırsın. ben her sebzeyı denıyorum. sırada yer elması kerevız var:) sonrada pancar denerım

Allahım dedım noluyooo çocuklara tuz yasakken benmi tadını bılmıyorum dedım:) çorbasına katabılırsın. ben her sebzeyı denıyorum. sırada yer elması kerevız var:) sonrada pancar denerım

kereviz, enginar, pırasa, kabak ve balkabağı denedim bu haftada brokoli ,ıspanak, pancar , karnıbahar ı denmek istiyom bakalım..ama en çok ev tarhanasını seviyo bunu keşfettim sanırım ekşimsi tatları sevecek.. sebze çorbalarının dışında başka ne çorbası veriyosun

selam kızlar
bende dun ıtıbarıyle ise basladim
oglenleri emzirmek icin eve gidiyorum cok zor gelmedi o yuzden
sadece ali artık geceleri pek uyumadığı içi uykusuzluk cok zorluyor beni
uyumamasinin nedenini de cozemedik gitti
doktor bu hafta ustten disleri cikar dedi o nun huysuzlugu mu
ek gidanin sindirim sistemini yormasi mi bilemedim yaaaaw

neyse ben pancar verdim daha once pek sevmedi amacok faydali oldugu icin yğnede veriyorum ara ara
biz ayrica bu hafta kiymaya da basladik
purelerine bir kofte kadar dana kiymasi katiyorum sevdi yiyor
ayrica sabah kahvaltisina da baslatti doktor ama biz bebe biskuvisi vermedigimiz icin henuz kahvaltisini lezzetlendirecek bir tahil bulamadik
irmik denedik yumurta peynir pekmez ve irmigi anne sutu ile bulamac yaptık sevmedi
simdi peynir yumurtayi ayri ayri yiyor sonra anne sutu iciyor ama yetmez tabi sabah ogunu icin

bizim beslenme planimiz soole
7:00 anne sutu
8:00-8:30 kahvalti
11:00 anne sutu
13:00-13:30 kiymali sebz puresi
15:00 gibi eger icerse anne sutu
16:00 meyva
19:00 anne sutu ve uyku

sizce eksik varmi bunlarla doyar mi acaba ac diye mi uyaniyor
siz daha faza biseyler veriyor musunuz hangi araya ne katabilrim

çook geçmiş olsun canım yaa yazık kuzuma benim.. iyi yine erken farkettin.. umarım hemencecik iyileşir..:teselli:

teşekkür ederim
evet erken farketmişiz daha kolay toparlicak dedi doktor
zaten bu havalarda salgın da var
hasta olmasa bu sizin büyük başarınız olurdu dedi doktor

evet bize de asist verdi
yalnız şöyle bir tuhaflık var
kızım asist içiyo yutuyo hatta sanırım seviyo da
ama benical verince daha midesine inmeden çıkarıyo
midesindeki herşeyle birlikte çıkarıyo hem de
bi de antibiyotik kullanıyoruz
hava dediğin hastanede verilen buhar mı
doktor eğer iyileşme süreci uzarsa buhar makinesi almanız gerekecek dedi
ama dünkü kontrolde gerek kalmadı dedi

ebru hayırlı olsun canım zaten düşündüğün kadar zor olmuyor. bende aynı seyi düşünmüştüm. beslenme aralıgınız baya sık gibi geldi bana:) bizim beslenmemız söyle

10:30 annesütü
13:30 sebze corbası+doyduguna emın olamk için süt
16:30 yoğurt+meyva püresi
19:30 annesütü
21:30 muhallebı yada ne yaparsam
22:30 annesütü ve uyku. akşam bıraz sıklastırıyoruz biz gece acıkmasın dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…