2009 Eylül Anneleri

masallah sızın kuzular sebze meyve et goturuo benım zıllı sebzeyı alınca bogulma numarası yapıo

geçmiş olsun cnm acil şifalar kuzucuğuna
valla benim oğlanda yapıyo bazen ama
yemiyorummmm

hadi ben kaçarrrrrr
hepinisi öpüyom
tekrar hayırlı cumalar olsunnnnnn

hafta sonu mesir şenlikleri
manisaya beklerimmmmmmmm

sağol ebru bakıyım 10 nısanda dr umuz var 7. ay konrolu daha detaylı bır lıste ıstıycem dr dan bu arada tattırıyorum arada zaten. gecen gun köfte verdım bayıldı. üstüne yoğurt verdım tabıkı almadı :)

kızlar bırde alituna anormal gaz cıkarıyor:) yuzume bakıyor hafif popoyu büküyor pırt:)

selam herkeseeeeeeeee

masallah ebrucum walla nazar degmesin erdenay bole yese ahhhhhhhhhhh
ama erdenay bisey yiyince emmeyi birakiyor masallaaaaaaahhhh aliseeeeee
ebruceum kofteyi nasilyapiyosun aliseeeeeeee
.

gercekten nası yedırıosunuz ıcıne et koydum sut koydum takla actım tv actım yok sebzedde cıldırtıo benı yumurta yogurt meyva yıyo ama sebze cıkkkk

demetcim kasaptan dana eti aldik
icine cok az sogan 1 sarimsak rendeledik
az kimyon attik maydonozda ekleyip bizim yedigimiz kofte buyuklugunde yapip buzluga attik
verecegimiz gun cikartip eritmeden direk buharda pisiriyoruz

kızlar bişi sorucam ( cahilliğimin kusuruna bakmayın)
köfte veriyosunuz falan ya
e bu minişlerin dişi yok nasıl yiyolar köfteyi
blender dan mı geçiriyosunuz
çorbanın içinde anlıyorum ama tek köfte nasıl yiyolar aklım almıyo

burcuydu galiba adin di mi
cok gecmis olsun
iyilessinde antibiyotik kullansin kuzucuk
bir suru insan bebeklerine antibiyotik kullanmak zorunda kaldi ama dislerinin sari cikacagini duymadim hic bence oyle bisey yoktur merak etme

valla ali beyde az az emiyor emmediklerini de sagip buzluga atiyorum ya da birakiyorum ablasi ben yokken iciriyor
simdi disler yuzunden boyleler ama 9. aydan sonra anne memesine daha bir dusuyorlarmis tum arkadaslarim oyle diyor tecrubeyle sabit yani

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
CAHilLLiGiN bukadari ya nasil inanniyorsunnnnncanim
benim oglum 5gunlukken aldi nantibiyotigi suan 7disi var ve hicbiride sari degil inci gibi masallahhhhhhh
ghher duydugunada inanma yaaaaaaaaa

eylul tek verdigim zaman kucucuk kucucuk parcalar halinde koparip veriyorum damaklariyla cok guzel cigniyor sipa

elinle koparıp verınce ezıp yutuyorlar:)

CADIARZU hımmmm
ben pütüre alışsın diye hep tel süzgeç kullandım ama ona rağmen hala ağzına az bi pütür gitse öğürüyo
kusmaya çalışıyo
köftede daha çok zorlanır diye düşünüyorum
ama bunların neye ne tepki vereceği belli olmuyor
biz de ete geçtiğimizde bi deniyim bakalım
belki de hoşuna gider

eylul sebze puresi verdigin zaman agzina iri bir putur gelirse ali de oguruyor ama tek tek buyuk parca versen kesinlikle ogurmuyor cigniyor
anladigim kadariyla sivi birsey icerisinde puturden hoslanmiyorlar
heralde anne sutu gibi olcak saniyor sonra parca gelince tepki veriyor

güzelim o cahillik diye kocaman kocaman yazdığın şey annelik hassaslığı oluyor. insan ne kadar okusa da bilse de içine şüphe düşüyor. hepimiz kimi zaman olmadık şeylere kafa takıp üzülebiliyoruz. !!!!!!!!!!

demet söz konusu bebek olunca ne kadar kültürlü olursan ol her duydugun şey için acaba diyorsun işte..

bencede baharcim ne demis atalarimiz bilmemek degil ogrenmemek ayip :)))
burda ne kadar sacmada olsa birbirimize sorup yanlis bildigimiz ya da hic bilmedigimiz seyleri ogreniyoruz onemli olan tepki vermeyip insanlarin sorabilmesi icin cesaretini kirmamak

ya peki sebze sevmıyorlar ya hamılelıkte nasıl beslendınız? ben bır yerden duymustum anne hamılelıkte nasıl beslenırse yanı neyı çok yerse bebek onları sevıyormus. bızımkı sebze çok sevıyor mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…