2009 Eylül Anneleri

meryem burnu tıkalı sanırım gece emzirmek icin aldıgımda hafif islik sesi gibi ses cikiyordu
bende o yuzden serum fizyolojik kullanmaya basladim
gece ilk kalkmasinda sıkıyorum burnuna

dilekcim aslında alininde bu sekilde uykularının bozulması sanırım ek gıda ile tanısmasıyla aynı doneme denk geldi mutlaka onunda etkisi vardir bir de uzerine dis eklenince cok zor geciyor geceleri
bu gece 3 kez 2ser saat uyudu dusun ona bile super diyorum o kadar yani
onlar harici yine saat basi uyandi

dun ali ilk kez kuzu eti yemis babasi verdirmis bakiciya
bir de keci sutunden yogurt mayalamis onuda yatmadan once icine muz koyup verdik
ilk basta yogurdun tadini yadirgadi ama sonra yedi
bizim sipa sarkilar esliginde yemegini yiyor
sarki soylersek agzini aciyor soylemessek acmiyor annamadim gitti
o kadar repertuarimda yok napcam bilmem biraz sarki calisayim bari

dilek ona sadece 3 gün herseyi denememiz gerekiyor desen bence yapar. yada baktın olmuyor sende benım gibi yap kendın akşamdan hazırla.. bişeyleri tattırmak mesele değil artık. ama işte bişey alerjı uyaptıgında ne yaptı anlamak için 3 gün lazım..

o zaman büyük ihtimal burun tıkanıklıgından. bize dr cold mix diye bir şey verdi yastıgına damlatıyorsun mentol kokuyor burnunu falan acıyor. oncekı gun kullandım terledı ama aşırı değil.

şarkılara alıştıysa sanırım bundan sonra hep öyle yiyecek:) benım arkadasım masallarla yedirmiş kızını kız 3 yasında hala masal anlatıyor uydurup uydurup anlatıytorum dıyor:)

ebru keçi sütü derken kefir mi mayaladınız yani
ben de bir yerlerden mayasını bulup kefir vermek istiyorum ama erken mi bilemedim

Defnede aynı şarkı eşliğinde yemeği çok seviyor hatta Defne ferhat göçer'in cennet şarkısını nedense bir başka türlü seviyor:))) Romantik kızım benim. Birgün çorbasını o şarkı eşliğinde yedirdiğimde gayet iyi yedi, eşimde yanımızda şey diyor kızım sen böyel yemeye devam et ben sana ferhat göçer'in kendisini bile getiririm. kaydirigubbakcemile3

Canım neler neler söuylüyorum her seferinde aslında artık küçük detaylara takılmıyorum bile ama nedense bildiğini yapmaya çalışıyor aynı şeyi 3 kez dedim yapmadı dün zaten ondan koptu kıyamet...

Günaydın hanımlar , sanırım herkes aynı dertten muzdarip ...
Efe de son bir haftadır gece sürekli uykusunda ağlıyor dün ise tavan yaptı saat başı kalktı kucağıma alıyorum emmeyen çocuk meme arıyor veriyorum 2 yudum çekiyor sonra ısırmaya başlıyor sanırım üst dişleri çok zorluyor , bir de kafası su gibi vücudu değil mendille siliyorum ama emzirene kadar tekrar ıslanıyor, umarım başka şeyler yoktur altında sadece diştir diye dua ediyorum .

dilek bır ay daha sıkın dişinizi zaten herseyıo denemiş olursunbuz defne de koca kız olur herseyı yer zaten..

yasemin hepimiz maymun olucaz sonunda yesınler dıye :)

Dilekçim ne yapıcaz , ben azğı kilitledi mi bırakıyorum ama gönlümde rahat etmiyor , bir iki kaşık nasıl veririm daha diye bakıyorum .

tekrar selam
oğlumun kahv ettirdim.yıkadım uyuttum bi bakim dedim

ebrucum yine bi ilke imza atmışsınız nasıl vermişler kuzu etini?
dilekçim canım kıyamam sana uykusuz kalmışsın, hemde 2 arada..inş. defne nin muaynesi iyi geçer nasıl gidiyor ek gıdalar?

Bugün cuma , eşimle tanışmamızın 10 . yılı herşey iyi ama benim canım çok sıkkın ,dün saçma sapan bir şey yaşadım en yakın aile dostalrımız ( artık değiller ) benim face de ki yazım üzerine hem sanal hem de arayarak laf söylediler ....yazımda şuydu

dost kazanmak istiyorsan öne geçmelerine izin ver , kaybetmek istiyorsan onları geç ,

altına dost kaybet istiyorsan bir de onlara yalan söylemiceksin falan filan nevrim döndü resmen ...

allahim bu cocuklar bizi sekilden sekile sokacaklar simdiden belli
bizde en cok zeytinyagli yiyemem aman sarkisini seviyoruz

yasemin distendir ali bu dediklerini uazun zamandir yapiyor cunku
aglayarak sık sık uyanıyor ve su gibi terliyor ayni donemlerde aynı sıkıntılar olduguna gore tek acıklama dis

tulaycım biz tum etleri buharda pisiriyoruz
kıyma harici etleri pistikten sonra robotta kıyıp sebzesine katıyoruz yiyor kuzu
cok komik yaaa cocuk bir gegiriyor resmen sogan sarimsak kokuyor
gitti bebek kokulu oglum

ohhh kuzum yaaaa maaşallah aliş e
bizde dün ve bugün kıyma yemeğe başladık
inş. et tede sorun çıkarmaz
hele etten sonra çok kötü kokuyolar kakasıda,
nefeside...

yasemincim nice senelere birlikte
başkaları yüzünden canını sıkma
boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ebru ablam gecen gun bana dedide ben erkenmi emin olamadım. soğan verdiğini biliyorumda-yani tat olsun dıye butun koyup aldıgını- sarımsakta verılıyormu?

selam conconlar keyifler yerinde bakıyorum da. aman aman Allah bozmasın
:Yasemin he he de geç o kişilere taktığına değmez.
biz de ali efenin çiftliği şarkısını söylüyoruz bi de türk malı hoooo türk malı heeeee söylüyoz. çok başarılı olduğum söylenemez ama napalım alışcaz zamanla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…