eylul sebze puresi verdigin zaman agzina iri bir putur gelirse ali de oguruyor ama tek tek buyuk parca versen kesinlikle ogurmuyor cigniyor
anladigim kadariyla sivi birsey icerisinde puturden hoslanmiyorlar
heralde anne sutu gibi olcak saniyor sonra parca gelince tepki veriyor
ya peki sebze sevmıyorlar ya hamılelıkte nasıl beslendınız? ben bır yerden duymustum anne hamılelıkte nasıl beslenırse yanı neyı çok yerse bebek onları sevıyormus. bızımkı sebze çok sevıyor mesela
demet söz konusu bebek olunca ne kadar kültürlü olursan ol her duydugun şey için acaba diyorsun işte..
yaaaaaaaaaaa kizlar haklisiniz annelik psikolojiside yaaa siz hic antibiyotik almadinizmi ya neyse fazla uzatmayalim gecmis olsun burcuuuuuu.güzelim o cahillik diye kocaman kocaman yazdığın şey annelik hassaslığı oluyor. insan ne kadar okusa da bilse de içine şüphe düşüyor. hepimiz kimi zaman olmadık şeylere kafa takıp üzülebiliyoruz. !!!!!!!!!!
yaaaaaaaaaaa kizlar haklisiniz annelik psikolojiside yaaa siz hic antibiyotik almadinizmi ya neyse fazla uzatmayalim gecmis olsun burcuuuuuu.
yasemin neyin var canim neden kafan karisik:uhm:
güzelim benim antibiyotik kullandığı için dişleri sararan arkadaşım vardı buna ne diyorsun? doktoru da aynısını söylemişti. şimdi doktor mu cahil oluyor onu anlamadım....
ayrıca burdaki olay diş sararması değil senin yaklaşımın. kimse kimseyi cahillikle suçlayacak kadar bilgi sahibi değil. kimsenin de haddine değil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?