2009 Eylül Anneleri

Bir sürü şeye cevap yazmak isterdi mama kafam karıştı çok , Ebru senin son yazına yazıyorum , evet bence de sıvı şeyin içinde sevmiyorlar ama elinle verince çiğniyor eşşek sıpaları .

bunu söylemen içimi rahatlattı
teşekkürler
o zaman ben de bi deniyim bakalım dişsiz prenses çiğnicek mi köfteyi

benim bulantım o kadar çok olmuştu ki 5 kilo vermiştim ve yemek saati gelicek diye moralim bozuluyodu
su bile içemiyodum
ve malesef kötü biliyorum ama yiyebildiğim tek şey jelibon ve tofitaydı
sadece onları çıkarmıyodum
tabi kızımda henüz denemedim sevip sevmeyeceğini
umarım öyle şeylere düşkün olmaz benim yüzümden

ayyy ben bakladan tiksinmistim cok severdim hamileyken yedim arkasindan cikardim ondan sonra yiyemiyorum ((
ben hamileyken fastfood yemedim hic insallah alide yemez PP

bizim site de goruyorum millet cocuguna bol bol mcdonalds yediriyor burgerin mcdonaldsin dagitimcilari siteden hic cikmiyor
ozellikle yazin havuz basinda cocuk acikti mi hemen arayip istetiyorlar
buyuk konusmayayim ama elimden geldigince alinin fast food yemesine engel olcam
gecen gun gazetede vardi adam mc donaldsin bir menusunu unuttum simdi bilmem kac yil tutmus disarda
oldugu gibi kalmis hic bozulmamis dusunun ne kadar suni birsey ki bozulmuyor kurtlanmiyor bile

olmaz inşallah canım. bak yasemınde dogru soyledı bende ıspanaktan tiksinmiştim ama yiyor. inşallah hepsıni yiyecek kuzular

demet söz konusu bebek olunca ne kadar kültürlü olursan ol her duydugun şey için acaba diyorsun işte..

yaaaaaaaaaaa kizlar haklisiniz annelik psikolojiside yaaa siz hic antibiyotik almadinizmi ya neyse fazla uzatmayalim gecmis olsun burcuuuuuu.

yasemin neyin var canim neden kafan karisik:uhm:

ben hamileyken haftada bir mc donalds günü yapardım. kendime izin verirdim. son zamanlardı ama ilk zamanlar değil. normalde kapısından geçmem mc donalds ın :) sebzeci olan ben ali efeden sonra etobur oldum çıktım :)

ebru inşallah yedirmemiz gerekmez. ama okul zamanı başlayınca ne kadar mudahale edebılırz bende bılmıyorum. benım yıgenım 3 yasını bıtırdı sımdılık yok oyle bır düşkünlüğü makarna aşıgı :) seneye oyun gruplarına falan gidecek o zaman değişiklik olacaklmı bakalım

yaaaaaaaaaaa kizlar haklisiniz annelik psikolojiside yaaa siz hic antibiyotik almadinizmi ya neyse fazla uzatmayalim gecmis olsun burcuuuuuu.

yasemin neyin var canim neden kafan karisik:uhm:

güzelim benim antibiyotik kullandığı için dişleri sararan arkadaşım vardı buna ne diyorsun? doktoru da aynısını söylemişti. şimdi doktor mu cahil oluyor onu anlamadım....
ayrıca burdaki olay diş sararması değil senin yaklaşımın. kimse kimseyi cahillikle suçlayacak kadar bilgi sahibi değil. kimsenin de haddine değil!

az önce bahsettiğim şahıslardan biriyle baya bir tartıştık kafam kazan gibi oldu , faceden masnden siliyorsun ama yaşanmışlıklar vardı , hepsi kül oldu gitti çok üzüldüm ...çok dolularmış bir tek sözüm herşeyi ateşledi .akşamda yat kalk yat kalk fenayım yani sinirlerim boşandı resmen , kız çatır çatır kocasını savundu sanki karşımda kocasıyla kavga ediyordum bense hayatımda ilk defa kocam ya da ailem dışında biriyle tartıştım .

yasemin yaaaa nefret ediyorum öyle tiplerden. neden biriktiriyorlar ki. o an söyle karşındaki de hatasını anlasın dimi. bir de nedir bu kompleks bu kibir onu anlamıyorum yani

bizde bronşit olunca kullandık antibiyotik duymus olsaydım birisinden diş sararması diye hiç düşünmeden dr umuzu arar sorardım. cunku hepimizde biliyoruzki ilaçlar bir yerimizi yaparken bir yerimizi bozuyor. alitunanın bronsıtte kullandıgı ventolin diye bir ilaç var dr vermek zorunda ama kendısıde soyluyor bagısıklıga olumsuz etkısı var ve sinir yapıyor..

yasemin takmaycaksın. kimse senden daha kıymetli değil. seni üzmesine izin verme. boşver sütünü etkiler.

meryemcim zaten geçici olarak sarartıyor bildiğim kadarıyla. bebekte sarı diş çıkacağını sanmıyorum. bizzat arkadaşım yaşadı ama sonra şikayeti devam etmedi. belki kullandığı süre içindir sadece.

olabilir baharcım ya . kim bilir daha neler ogrenıcez:) en sinir oldugum seyde dr lar çelişiyor sürekli. benım kardesın eşi tek dr a guvenmıyor. çocuk dr dr gezıyor. biri ılac verıyor dıgerı dıyorkı aa onu nasıl verırır o baska verıyor bızımkı ılk dr a soyluyor olurmu o kortizonlu dıyor pofff

offfffffffff baharimmmmmmm offffffffffffffffffffff
hersey genetik demekki ne diyelim
ben uzatmak istemiomalsanaalsanasmile bak senin makedon tepen varsa opuyorumnanaktanbenim de ayanoglu damarim varrrrrr:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…