2009 Eylül Anneleri

oy oy kizlar eve gittim alisi emzirmeye yine accuk emdi yaaa pis sipa
bende geri kalanini sagdim
korkuyom sutum azalcak bu gidisle diye

simdi de toplantiya gircem saat 3 e kadar surcek ondan sonra gorusuruz

betul gelmis gitmis yine
betul takilsana birazcik madem geldin bizde seni gorebilelim di mi ama yaaa

zeynep nabersin nasilsiniz goksen nasil
flower arkadasim adini hala bilmiyorum ne ayip di mi yaaa sen nasilsin

kolay gelsin ebru :) bu arada sen ne mühendisisin ??

cansucum sorma bana da gına geldi evde oturmaktan ama ben havayı güneşli gördüğüm an kendimi dışarı atıyorum :) gökşende şu an uyuyo sabahları artık 7 de 7 buçukta ayaktayız uyku uyumuyoruz şimdide öğle uykusuna daldı :)

iyiyim ebrucum napıım bu arada face deki resimlerinize bayıldım çook güzel bi aile tablonuz var allah bozmasın inşallah bir ömür boyu ailecek sağlıklı güzel günler geçirin :))

betul gelmis gitmis yine
betul takilsana birazcik madem geldin bizde seni gorebilelim di mi ama yaaa

zeynep nabersin nasilsiniz goksen nasil
flower arkadasim adini hala bilmiyorum ne ayip di mi yaaa sen nasilsin

onemli değil canım valla bende seninkini bilmiyorum yani unuttum sanırım desem kızarmısın? ben cansu tatlım:))

ben de sıyırmak üzereyim evde oturmaktan, bi de bizim site daha dogrusu benim sokak bayagı bir sakin ve ancak çıksam site içinde dolaşırım oyle çarşı marşı da yok ki anam gezeyim..Offf offf bayıldım valla.

betül canım çarşını filan olduğu bir yere filan gitsen ama sana tavsiyem yanında biri muhakka olsun tek başına bebişle gezmek zor oluyo :)) sen ist nerde oturuyodun ?

Kızlar ben agustos ayında iş başı yapmaya karar verdim :)) eski okuluma donuyorum inş, çalışıp ta bakıcıya bırakan varmı aranızda??? bize yardıma bi abla geliyo onunda 1 yaşında kızı var ona dedim gel agustosta hergun diye.Umarım pişman olmam

avrupa yakasında yani :) site yaşamını seviyorum ama merkezi yerlerdeki daaha ii oluyo mesela burda kartal ve maltepe tarfında çook güzel siteler var ama çok uzak kalıyo hani yürüyerek alışveriş yapabilceğin yerlere gidemiyosun altında araban olması şart :)

ben maltepede oturuyorum canım gelirseniz beklerim:))) ewet çok güzel buralar herşey elimizin altında ama işte bebk olunca havada serin olunca istesemde çıkamıyom

aynı gün doğmamişlar ki :) bir hafta var arada :) biz 7 eylül de doğduk ama sat 27 kasımdı benimde :)

gökşen 40+4 doğdu :)

canım adını hatırlayamadığım huysuz arkadaşımız dadıyta bırakıyo birde sanırım cıngenee arkadaşımız var oda bırakıyo bırakan çok var iyi biri olduktan sonra gerçi ben çalışmaya başlıycağım zaman arkadaşım bakıcaktı resmen psikolojim bozuldu ya kıyamadım bırakamadım ne bilim çok kötü oldum ve çalışmaktan vazgeçtim bende yaşının dolmasını bekliycem ondan sona bende çalışmak zorundayım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…