2009 Eylül Anneleri

ebrucum siz de bizimle başladınız işte ya. ali efe kaşık istemiyor elimle verince yiyor ama o da azcık. bakalım zamanla oturur herhalde. kilo alımı iyi gibi geldi bana ama bilemiyorum. inş düzeliriz.

Ay kızlar az Önce hbr aldım Çok ÜzÜldÜm ya komŞumun kızı hamıŞtı 6 lık erken doĞum yapmıŞ kÜvezdeymıŞ bebek Şımdı hastane arıolarmıŞ 50 mılyardan baŞlıomuŞ fıyatlar allah yardımcısı olsun ya nerde varsa mevlam hepsıne yardım ınŞ. Amın

canım ben yumurtasını peynirini pekmezini filan tek tek veriyorum sonrasındada emiyo doyuyo :) bebeği allah annesine babasına bağışlasın allah çok zor

nihal neden o kadar yuksek fiyatlar yaaa
hangi hastane sigortalari yok mu ya da sigorta bunlari karsilamiyor mu
allah yardimcilari olsun insallah minikte cabucak buyur sagligina ve annesine kavusur

GeÇmıŞ olsun tÜlaycım yorgunmusun? Aa kıŞlık olaylar vardı ıstırahat et bıraz tabı kuzun ızın verırse

ya kızlar ben hala regl olmadım temmuzda tatıle gıtcez durur durur tam o zaman patlarım dıe Çok korkuoom yaaaa

nurhan canım dr un zaten der kahvaltı ya başla diye senin bebeğin ne kadarlık biz ek gıdaya başaldığımızda başladık kahvaltıya o zaman dişimzide yok tu

ebru 118 80 rekamlarındn gına geldi zaten ay heryerde bu reklamlar var :)

tülaycımm geçmiş olsun dünde benim başıım çok ağrıyodu en son dayanamadım minoset içtim bi tane

nihal beklersin olsun diye olmaz olmasın dersin olur inşallah tatile denk gelmez bence bu aralr olursun sende ayrıca daha temmuza var merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…