2009 Eylül Anneleri

ebru 118 80 rekamlarındn gına geldi zaten ay heryerde bu reklamlar var :)

tülaycımm geçmiş olsun dünde benim başıım çok ağrıyodu en son dayanamadım minoset içtim bi tane

ali efe bayılıyor o reklama...

ne oldu bacım ya kıyamam.

saolun canlarım..ne bilem havalardan sanırım
bi güneşli bi kapalı bana çok dokunuyo böle oluncaaaa:1no2:

benım hesabıma gore evet ebrucum 31 oluıcaksın bende aralıkta 31 olucam.ama ablama sorarasan hayırrrr der sız daha 30 olacaksınız der:)

zeynep bizim içn de izle o kadını çok seviyorum ben. bize de anlatırsın burdan.
tülay ben de kapalı havaları hiç sevmiyorum ya

bircan bende eşimin laptopundan girebiliyorum ancak yenisini alana kadar :)

oğluşuna aşılar yarasın ama geçmiş olsun allah acil şifa versin kuzuma zaten havalar tam hastalık havası
dişinizde çıkmış hayırlı olsun :) daha sık gel eski günleri yad ederiz :)

Aaaaayyyy bayılcam şinci işler bitmiyor ya muhabbete katılamiyrummmmmm poffff.

Demet geçmiş olsun canım.

Zeynepcim tşk ederim darısı başınıza

demetçim hepinise çok geçmiş olsun
biberonu oğlumda yeni yeni kullanmaya başladı ama
ağzına alsada içemiyor ne vericeksem kaşıkla veriom bende
saol canlarimya erdenayda sadece emmek istio ek gidalarin hicbirini yemedi kahvaltiyi meyve puresini yogurttunu offffffff

ebru cıkarırmı cıkarır erdenay:) daha benim çıkmadı 20 likler:)

kizlar yaaaaaaa zamaninda cikarsa daha iyiydi benim icin yazik garibime yaaa nasil zorlaniyor 8-9ay olsaydi deisini kasiya bilirdi.zaten 8disi var digeride sismis offfffff
dr kontrolune gittik dr soledim ben kilo kaybeder erdenay diye bekliordum dedi gorur gormez cunku enson 4aylikken gitmisdik sadece 3disi vardi 6aylikkende 8dis adam 5 dis cok zorlamis kilosuda iyi dedi ama bana az geldiiiiiiiiiiiCADIARZU

zeynep canim italyayi ben sevmiyorum yaaaaa degisiklikse 2haftada 1 fransaya gidiom yeter yani.

bircaaaaan hoşgeldinnnn. biz iiz.sen anlat ya. napıyonuz?
iş arıyorum annemlere yakın ama bulamıyorum. poyrazda hasta inşallah geçicek 6. ay aşısı mahvtti çocuğu neyse evdeyim annemlere sık sık gidip kalıyorum poyraz aramaz bir bebek idare edyoruz sizler nasılsınız valla çok sorcakşeyim var size

demetçim oğluna maşalalh ama yazık yavrucak çok zorlanıyodur ağrısı filan çok oluyodur inşalalh bu zamanlarda geçer tatlım merak etme

bu arada ben hep evdeyim ya neresi olursa gidiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…