2009 Eylül Anneleri

ben kuaförümede sordum. oda anne dediki organik falan farkı yok emzirmekle alakası yok. yaa hamıleyken bıle 4 aydan sonra boyatılıyor. bızım canımızdan can alırken oluyorda şimdi niye olmasın

ebru ben o kitabı aldım okudum ama pek faydasını görmedim canım. yine burda birbirimizden öğrenerek büyüklerden bazılarını alarak uygulamak daha mantıklı geldi bana.
meryemcim teşekkür ederim ama yaseminin dediği gibi saç sakal geziyorum ben de ya. saçıma gölge yaptırmıştım üstüne kızıl boyucam kızıl tonları olcak saçımda.inşallah güzel olar :)
ebrucum çok pimpirikli eşin de ya. walla eşim bazen olup olmadık bir yerde bişi diyo ben ona bile sinirleniyorum da sürekli böyle karışsaydı cıngar çıkardı herhalde.

organik boya diye bişi yok arkadaşlar. sadece kimyasalı daha azdır o ka. ama kimyasal var içinde ki renk veriyor kalıcı olarak.

ebru sen eşini saldıkca arada alişe farklı şeyler tattır. acıkcası benım endişem ileride çocuk yadırgarsa?? okulda ne yapacakki kuzu?

selamlar.bebişlere demir damlası verdikten hemen sonra emzirmenin bir zararı varmı acaba.aç karnına vermek gerekiyor.sabah kalkınca oğlum hemen memeye saldırıyor.şimdiden çok teşekkürler

benim bildiğim sütten once yada sonra verince emilimi azalıyor. emzirdikten 45 dk sonra verebilirsin

napiiiim ya benim kocamda booyle
biz alistik artik birbirimize

meryemcim yemedigi ne varki bi tek bebe biskuvisi muhallebi irmik felan
onlar haric herseyi yiyor
zaten yemedigi seyler aslinda en tatli guzel olan seyler oldugu icin yadirgamaz bence ilerde yerse de

ebru öyle deme benimki muhallebi sevmiyor:) tatlıdan hoşlanmıyor. şu an için evet yemediği pek bişey yok.belki doğru olan eşinin yaptıgı ama benim tek teredütüö nereye kadar uygulayabılcegız. ben oğlumu mesela 4 yasında oıyun gruplarına baslatmayı planlıyorum. 6 yasında kreş.cocuk dısarı cıktıkca iş bizden cıkacak. hanı aşı gibi düşünüyorum arada kötü seyleride vermelıyızkı vucut alışssın

ya tabiki buyudukce tum bunlari yasaklayamayiz
esimde diyor o yemek siterse hayir yiyemezsin demicem ama ilk 2 yil bebek beslenmesinde en onemli zaman o yuzden bu yillarda zararli seyleri yedirmememiz cok faydali ve onemli diyor
sonra zaten bi sekilde is cigrindan cikacak

selamlar.bebişlere demir damlası verdikten hemen sonra emzirmenin bir zararı varmı acaba.aç karnına vermek gerekiyor.sabah kalkınca oğlum hemen memeye saldırıyor.şimdiden çok teşekkürler

canım kan damlasını tahlil yaptırın öyle verin eğer anne sütü tek veriyor isen...
ve süt verdikten en az 45 dakika ara olması gerek...

haklı. bak mesela şuda var hamileliğinde senin beslenmene dikkat etmesi çok güzel. baba olarak çocugunun anne karnındaki gelişimine katkısı var. hatta bana bile demişti yaa şeker varsa patates falan neden yiyorsun dıye. buyukler için doğruda ben hep korkuyorum yani dikkat ettikçe sarpa sarıyor ya çocuklar..

ali efeyi akşam yatırdım uyuyor ama uykusunda ben ona kendi sütümü yoksa devam sütünü veriyorum. bu uzun süredir böyle. dün akşam eşim diyor ki yattığı yerden yediriyon kilo yapmasın :) gülermisin ağlarmısın...

valla meryem buyuklerimiz de sakinan goze cop batar demisler ama insallah alis saglikli sihhatli buyur bu kadar ugrasmamiz bize hep iyi olarak geri doner

bu arada sen 6 yasina kadar krese vermicek misin
bizim burda cocuklar 3.5 yasinda basliyor krese yaaa

ya ben de hamilelik döneminde polatı çok takdir etmiştim. eşi ve bebeği için özenmesi süper. Allah bozmasın. ne güzel ilgili bir baba.

bahar uyanmiyor mu sen onu beslerken
ben de bi ara yine o kitaba uyarak aliye uyku ogunu veriyordum yani saat gece 10 da alip emziriyordum ama mutlaka uyaniyordu sipa
zaten uyandigi icin onu huy edinmisti artik ben kaldirmadan aglamaya basliyordu saat 10 olunca
bunun uzerine bende biraktim o saatte emzirmeyi

zeynep hosgeldin
demek senin cimcime emeklemeye basladi masallah yaaaa
baya hareketli bir cocuk olacak demek ki
bizimki sadece emzirme yastiginin uzerine yuzukoyun koyunca oteki tarafina ittire ittire kendini geciyor
ama duz bir yere kyoarsam kus gibi cirpinip bir arpa boyu bile ilerlemiyor

ebrucum biz 10-11 gibi uykuya geçiyoruz. yatağına götürüp yatırıyorum ağzına veriyorum biberonu 5 dakika sürmeden uyuyup kalıyor ama o arada biberondan da emiyor. uyanma durumu olmuyor öyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…