hilalcim bence ikisi birden olabilir kuçüçük bedenleri o kadar çok şeyle uğraşıyoki büyümek zor iş :)
bu arada aklında bulunsun soğuk bir muzu ver kaan a dişlerine çook ii geliyo ama yanındna ayrılma yerken o soğukluğu ii geliyo hemde muzu yiyio böle yemeyi ve çiğnemeyi öğreniyo üstü başı berbat oluyo ama napalım :)
bircacım ishal se ihmal etme
rota virüsü var ortalıkta Allah korusun kuzucuklarımızı
hilal h.g. cnm
hilal hoşgeldin canım :)
bircan cım diş çıkarken bebişler ishal olabiliyo bol bol su ver poyraza
bu arada aklında bulunsun soğuk bir muzu ver kaan a dişlerine çook ii geliyo ama yanındna ayrılma yerken o soğukluğu ii geliyo hemde muzu yiyio böle yemeyi ve çiğnemeyi öğreniyo üstü başı berbat oluyo ama napalım :)
gökşen havuç sevmiyo ama muzdan büyük koparınca ağzından atıyo :)
oo bircan hoşgeldin canım.. geçmiş olsun kuzuna..
ogluma gitti geldim kizlar
emdi biraz simdi de uyur
bircan hosgeldin poyraza cok gecmis olsun gercekten havalar tam hastalik havasi ve salgin var valla dikkat etmemiz lazim cok
tulaycim sanada cok gecmis olsun minoset ic bi tane
benim basim tutarsa ilac icmeden gecmiyor ne yazik ki
hilalcim hosgeldin size de cok gecmis olsun demek rota atlattiniz
yaa ben asi olunca kesin olmayiz saniyordum cok moralim bozuldu bugun
ohh ne güzel dişi varda havucta iz bırakıyor poyraz efendi:)
canım çok geçmiş olsn annene yay kyamam yanık çok zor ya ezgi nasıl tatlışkomSelam tekrar kızlar.
Bircancım, Hilalcim geçmiş olsun bebelere.
Annemde az önce elini yaktı. Tava devrildi elinin üzerine. Kızgın yağ vardı içinde. Hemen müdahale ettik. Şu hametan varya Allah razı olsun onu çıkarandan. Ezginin tıçında deniyoruz zaten ama yanık deride hiç denememiştik. Süper hemen aldı kızarıklığını...
selam kızlar
hasta bebişlere & annelere çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?