2009 Eylül Anneleri

betulcum hosgeldin nasilsin bakalim

eylul bildigim kadariyla silverdin yasaklanmisti
sebebini tam hatirlamiyorum ama bi arastir istersen

aa ben hiç öyle birşey duymadım
hatta hamileliğimin 8 ayı falandı elimi yakmıştım
ağrı kesici içemeyeceğim için ağrısını alsın diye kullanmıştım
ve evde bittiği için o zaman yenisini gidip almıştık
eczacı da öyle bişey söylemedi
ama bi araştırmak lazım dediğin gibi
sağol

slm kızlar oğlum hastalandı dün nezle gibiydi gece çok kötü ağladı kaç kere acıacı bağırdı eşimde bende hiç uyumadık... dr görüştüm kulağından olabilir hemen getir dedi..randevu aldım 3.30 da gidicez. srtım belim kopuyo..ilk defa böyle kötü oldu kuzum...
ayy eymenede çok üzüldüm dün akşam aradım fakat kimse açmamıştı üff yaa çok geçmiş olsunn.
bircan hg canım ...

Geçmiş olsun Ayşecim.

Ayyyyyy bayılacam bu gelinin derdinden ya offffff yedi bitirdi loo beni alsanaalsanasmile

özgecim çok geçmiş olsun daha sonra da anestol sürün oda çok iyi geliyo.. yanık en büyük fobimmm..

teşekkürler kızlar çıkalım hazırlanalım...kendinize ve kuzulara iyi bakın..

ya fazla giremiyorum iş güç bitmiyo acil bişey sormak istiyorum eşim yağzsız kıyma almış nasıl veriyorsunuz kıymayı ?

kızlar yemeğimi yaptım mutfağımı toparadım şimdide gökşeni doyurucam uyutup ütümü yapıcam iş hiç bitmiyo

aysecim cok gecmis olsun
akif eymenin insallah ciddi biseyi yokturda hemencecik duzelir
hepimiz bu aralar maximum dikkat edelim kendimize ve kuzularimiza
valla bugun hastalik haberleri aldikca korkmaya basladim

Selam kızlar. Çok fazla geriye gidemedim gördüğüm kadarıyla Özgecim annene, Ayşecim bebişine geçmiş olsun. Bende yarın ilk defa kıyma vereceğim. Bizim doktor sebze püresinin içine katiyice ez ama blendır kullanma dedi bakalım yiyecekmi?

kızlar yemeğimi yaptım mutfağımı toparadım şimdide gökşeni doyurucam uyutup ütümü yapıcam iş hiç bitmiyo

Sen bunları yaparken Gökşen uyuyormuydu yoksa uyanıkmı??? Bizimki uyanıkken bana hiçbişi yaptırmıyoda . İki dakka arabasında oturmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…