2009 Eylül Anneleri

amin ebru ama dedıgım gıbı ılgıyle okadar duruyor. kendı halınde vakıt gecıurmesı elbette guzel.

kilo olayına gelınce evde tartıyorsan 300 gr kadar düş canım.. dr la evdekı bızım 300 gr farkedıyor

evet canım bizimde genel bi check up olucakmış özellikle faladan alınan demirin beyne olan zararını sordum önleyice olarak düşük damla vermiş bize kan sayımından sonra vermesi gereken miktarı sölicek :)

zeynep istanbulun farklı yakalarında olmasak aynı doktora mı gidiyoruz dicem
birebir aynı cümleler
evet bizim de öyle şimdilik az veriyoruz damlaları kan ve idrar tahlili sonuçlarına göre değiştirecekmiş miktarları

yalnız kan parmaktan alınıyo dimi dedim
yok damardan alınıcak biraz fazla kan almamız lazım dedi
içim gitti
yanımda mutlaka biriyle gidicem kan alınırken

bende oyleyim yasemin
annemin tabirine gore topac gibiymisim bebekken
zaten dogdugumda da 3800 misim 52 cm
iri bi bebekmisim zaten
simdi pirt diye kilo aliyom ama ikina ikina veremiyom ((

Ben de 4200 doğmuşum uzun boyluda değilim 1.65 boyum 2 sene ful emmişim zorla kesmiş annem ne bulursam da yiyormuşum sonra üniversiteye kadar çok zayıftım sıska tabir edilen cinsten , ama üniversitede kilo almaya başaldım sürekli rejimlerle geldim bugüne kadar ama doğum ve sonrası saldım o ayrı , millet 3 gün aç kalır 3 kilo verir ben gr gr almaya gelince kg kg he he :)))

Şekil a ben ebrucum he he , kilolarımdan bir türlü kurtulamıyorum , bebekliğime inmek lazımmış demek ki :))

Valla bende kurtulamıyorum.Kilolar üzerime yapıştı kaldı bünye meselesi. Yeme alışkanlığı da önemli tabii. Küçüklüğümden beri tatlı düşkünüyüm. Hal böle olunca birde sürekli evden dışaarı çıkamayınca 10 kg fazlamla yaşamaya başladım. Moralim bozuluyor ama napalım işe başlayınca hareket olur belki.

yasemincim bence kendin bi sor belki dr yapar testleri

nurhan canım bence yumurta verebilirsin önce yumurta sarısının 8 de biri ile başla hafta içersinde arttır haftanın sonunda bir yumurtanın sarısını tamamıyla yiyebilir ama dikkat et vucudunu da kontrol et belki alerjisi olbailri canım zaten yeni ne deniyosan vucuduna bak azıcık ver

eylülcüm ben eşimle gidiyorum kanalınacak ona çok üzülüyorum bide benim kız ortalığı yakıp yıkar yine canı çook kıymetli zaten ama bide idrar tahlili yapılacak o nasıl olacak onu düşünüyorum

yasemin bende universiteden mezun olana kadar sopaydim
boy 175 kilo 51 o kadar yani
sonra ise baslayinca bir almaya basladim aman tanrim
su an 68 kiloyum
eski halime gore 1 ebru daha cikar benden yaaa

bi de eskiden okurken hem basketbol hem voleybol takimlarinda oynuyordum
lisansli kosucuydum yarislara katiliyordum dolayisiyla kilo milo olmuyordu hayvan gibi yememe ragmen
eee yeme aliskanligi degismedi ama toto koltuktan kalkmayinca boyut olarak sinif atlamak kacinilmaz oldu tabeee :)

benim eşimle gitmemin bi anlamı yok o hiç dayanamaz çünkü
kuzenimi falan alıcam yanıma
idrar olayı beni de düşündürüyo açıkçası
kız bebeklerden idrar almak çok zormuş
burda bi arkadaşımın kızı sık sık idrar yolu enfeksiyonu oluyor
o sebeple de hep tahlil yaptırmak zorunda kalıyor
ama saatlerce hastanede bekleyip de başaramadan geldiği çok oldu

ebrucum demin sordun ya nasıl bu işleri yapıosun diye geçenlerde tartrıldım 2 kilo daha vermişim 54 olmuşum koşuşturmacadan yemek yemeyi bile unutuyorum eşim diyo biraz kalsın uğraşma vermek için benim elmde değil bünye meselesi çok çabuk yakıyo ama emzirmenin faydasını çok görüyorum zaten hemen de adet oldum o çok etkiliyo ayrıca hamilelikte alınan kilolar için iki sene bekleyin diyolar yavaş yavaş vucut anca kendini toparlayıp veririmiş

ben de bebekken çok kiloluymuşum
okula başlayınca tam sıska olmuşum ve üniversite bitene kadar da sıska kaldım
ama iş hayatına başladım ve o an olan oldu
üniversiteden mezun oldğumla aramda 10 kilo var
5,i gitse yetecek ama......

ya kızlar bu arada ticker yapma konusunda bilen biri bana yardım edebilir mi
ben de bakayım minnoşumun çizelgesine

valla zeynepcim ne kadar is kosusturmaca da olsa ben yemek yemeyi asla unutmam
o yuzden bu kilolar benden kolay kolay gitmez
bi de ben hamilelikte bile tatli yememistim simdi kendimi tutamiyorum her gun mutlaka tatli bisyler yemem lazim
ornegin simdi kessin diye elma yedim ama yok canim hala tatli istiyor
sonra tatliyida yiyorum tatli yememek icin yedigim meyvalar yanima kar kaliyor

isin kotu tarafi esim tas devri diyeti yaptigi icin incecik 1 gram yagi kalmadi ben yaninda yarmagul modundayim olmuyor yani
acil kilo da vermem lazim ama bu bile beni motive etmiyor

Benim şu an kilom idealimden 13 kilo fazla ama verebilirmiyim bilmiyorum , ofiste sürekli oturuyorum ve yiyorum , tatlı düşkünlüğü zaten var birde yaz geliyor her hafta sonu mangal derken mıçtım yani ama Efenin doğumgününe kadar vermem lazım :)) Planlarım var eş konusuna gelince adam ince uzun nokta virgül gibi oluyoruz yan yana , iş kurdu bebek oldu aşırı zayıfladı onun pantolonları belinden düşüyor benimkiler girmiyor ((

öyle olunca zor tabi
benim eşim benimle birlikte kilo aldı
ben doğumda çoğunu verdim ama onunkiler yapıştı kaldı
tek kelime edemiyo o yüzden
sempatiksalakcinni

Benim ki baya bir laf ediyor ne zaman gidecek bu göbek falan ne yapayım kilo veriyorum ama yinede göbek sabit , regl oldum birazcık indi , şimdi diyor montla kapatıyorsun yaz gelince ne yapacaksın falan diyor , o da kilolu olsa rahat edicem ama maalesef şu aralar çok uyumsuzuz fiziksel olarak :)

aynen ya göbek gitmiyooo gerçi be 55 tim doğumdan önce şimdi 61 hala veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…