evet canım bizimde genel bi check up olucakmış özellikle faladan alınan demirin beyne olan zararını sordum önleyice olarak düşük damla vermiş bize kan sayımından sonra vermesi gereken miktarı sölicek :)
bende oyleyim yasemin
annemin tabirine gore topac gibiymisim bebekken
zaten dogdugumda da 3800 misim 52 cm
iri bi bebekmisim zaten
simdi pirt diye kilo aliyom ama ikina ikina veremiyom((
Şekil a ben ebrucum he he , kilolarımdan bir türlü kurtulamıyorum , bebekliğime inmek lazımmış demek ki :))
Benim şu an kilom idealimden 13 kilo fazla ama verebilirmiyim bilmiyorum , ofiste sürekli oturuyorum ve yiyorum , tatlı düşkünlüğü zaten var birde yaz geliyor her hafta sonu mangal derken mıçtım yani ama Efenin doğumgününe kadar vermem lazım :)) Planlarım var eş konusuna gelince adam ince uzun nokta virgül gibi oluyoruz yan yana , iş kurdu bebek oldu aşırı zayıfladı onun pantolonları belinden düşüyor benimkiler girmiyor((
Benim ki baya bir laf ediyor ne zaman gidecek bu göbek falan ne yapayım kilo veriyorum ama yinede göbek sabit , regl oldum birazcık indi , şimdi diyor montla kapatıyorsun yaz gelince ne yapacaksın falan diyor , o da kilolu olsa rahat edicem ama maalesef şu aralar çok uyumsuzuz fiziksel olarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?