kızlar merhaba...bugun cok yorucu bı gundu.kukla tıyatrosuna goturdum ogrencılerımı.okula bı geldık mufettısler gelmıs.mufettış bızı sınıfta beklıyo :) haydaaaaaaaaaaaaa.gezımız ıcın ızın almıstık zaten.onlar normal tevtişe gelmişlerde bugune rastlaması komık oldu.tıyatroda canım cıktı.aman kaybolmasınlar bısey olmasın dıye.okuldada 2 ders tevtiş cok yoruldum.eve gelırgelmezde oglumun 6. ay asısına gıttık.bıttım dıyebılırım.
bı bakıyım sızlerde ne var ne yok....neler kaynatmıs benım arkadaslarım
54 kilo idim hamile kaldığımda şimdi 51 kiloyum:)))))
ebrucum demin sordun ya nasıl bu işleri yapıosun diye geçenlerde tartrıldım 2 kilo daha vermişim 54 olmuşum koşuşturmacadan yemek yemeyi bile unutuyorum eşim diyo biraz kalsın uğraşma vermek için benim elmde değil bünye meselesi çok çabuk yakıyo ama emzirmenin faydasını çok görüyorum zaten hemen de adet oldum o çok etkiliyo ayrıca hamilelikte alınan kilolar için iki sene bekleyin diyolar yavaş yavaş vucut anca kendini toparlayıp veririmiş
hadi atlatmışsın teftişini.. bizede geçen hafta geldiler dünde gittiler çok şükürrr..hemde ilk defa bakıcım gecikmişti dolayısıyla bende biraz geciktim sınıfa birdin hayddaaa müfettiş gelmiş sırnaşık şey
merhaba kızlar ortaya dalmak ıstıyorum epeydır yazamadım semınerden falanya...artık kavusayım sızlere.yakalayabıldgım yerden gırıyorum.kacırdıklarım arsa affedın...
TULAYCIM bacım ne zaman okusam mısafır masallah kız sana.bu konuda bı smeıner duzenlersen katılmak ısterım valla :) h.ıbom nasıl?
bızde bugun 6. ay asılarımızı olduk.onlem olarak fıtıl verdık.yenı uyuttuk oglusu.tetıkteyız.ınsallah ates olmaz.su aralar en cok benı geren dorugun reflusu.cocuk 2 3 kere kusuyo gunde.hemde burnundan bıle cıkıyo.hılkam yazmıs sagolsun varmı baska kusan bebe???
hepınızı ve bebıslerı oppuyorum........yazmadıklarım darılmayın okmaya devam.anca bu kadar calıstı kafam bu saatte:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?