2009 Eylül Anneleri

kızlar merhaba...bugun cok yorucu bı gundu.kukla tıyatrosuna goturdum ogrencılerımı.okula bı geldık mufettısler gelmıs.mufettış bızı sınıfta beklıyo :) haydaaaaaaaaaaaaa.gezımız ıcın ızın almıstık zaten.onlar normal tevtişe gelmişlerde bugune rastlaması komık oldu.tıyatroda canım cıktı.aman kaybolmasınlar bısey olmasın dıye.okuldada 2 ders tevtiş cok yoruldum.eve gelırgelmezde oglumun 6. ay asısına gıttık.bıttım dıyebılırım.

bı bakıyım sızlerde ne var ne yok....neler kaynatmıs benım arkadaslarım

hadi atlatmışsın teftişini.. bizede geçen hafta geldiler dünde gittiler çok şükürrr..hemde ilk defa bakıcım gecikmişti dolayısıyla bende biraz geciktim sınıfa birdin hayddaaa müfettiş gelmiş sırnaşık şey

slm kızlar anca girme fırsatı buldum kuzum çok soğuk almış yani eğer götürmeseydik bikaçgüne bronşit olurmuş şükürki hemen götürdük..
dr antibiyotik ve balgam söktürücü verdi..
çok üzüldümm yaa bakamadık çocuğumuza öffff...
kalabalığa girmiycez odamızın havasını tazeliycez sıksık..
rabbim herkesen bebeğini korusun bizimde...

merhaba kızlar ortaya dalmak ıstıyorum epeydır yazamadım semınerden falanya...artık kavusayım sızlere.yakalayabıldgım yerden gırıyorum.kacırdıklarım arsa affedın...

oncelıkle ELACIK VE ASOSCUM bebıslere acıl sıfalar olsun ınsallah.ve dıger tum hasta olan bebeklere...amın...

ECEM cım bakıcı ıle ılgılı bısey olmus ama bı turlu yakalayamadım sayfayı.umarım sorun yoktur.yazarsan sevınırım tekrar.malum ınsan kuzusunu bakıcıya emanet edınce boyle seylere kulaklar hemen dıkılıverıyo ((

CANDY ve ZEYTİN GÖZLÜ.kızlar sanırım sadece bızım kuzular hala 7 kg larda suruklenıyo.DORUK,EFE ve benım DORUK gayet kararlılar bu konuda.olsun saglıklı olsunlarda dımı ama.ben artık hıc zorlamıyorum zaten....

TULAYCIM bacım ne zaman okusam mısafır masallah kız sana.bu konuda bı smeıner duzenlersen katılmak ısterım valla :) h.ıbom nasıl?

BAHARCIM sana kızıl yakısır valla.bende yenı golge yaptırdım.bakır karamel karısık.ama cok belırgın deıl.sade bısey.yaza belkı bıraz daha acıcam.

ÖZGECİM hayırlı olsun 70 yıllara beraber ınsallah........

bızde bugun 6. ay asılarımızı olduk.onlem olarak fıtıl verdık.yenı uyuttuk oglusu.tetıkteyız.ınsallah ates olmaz.su aralar en cok benı geren dorugun reflusu.cocuk 2 3 kere kusuyo gunde.hemde burnundan bıle cıkıyo.hılkam yazmıs sagolsun varmı baska kusan bebe???

hepınızı ve bebıslerı oppuyorum........yazmadıklarım darılmayın okmaya devam.anca bu kadar calıstı kafam bu saatte:))))))

e bı masallah da sana canım..benım hala 3 kg var.yapıstı ustume..bu arada goksenın fotolara bayıldık bayıldık esımle :)

canım tesekkur ederım.gayet guzel gectı ama .zaten cok gereksız.tum yetkılerıde bıttı neden hala var anlayamıyorum ya neyse ıste.bakıcından memnunmusun? sartlar nasıl? benımkı 9 5 calısıyo.400 tl.doruga guzel bakıyo.yemek bulasıkmak yerlestrmek,camasır asmak,elektrık supurgesı ve dorugun tum ıslerını yapıyo.sımdılık memnunum.sukur.senınkı nasıl?

kendı kendıme yazıyom:)))))
oh olsun bana.gıremezsen gunlerce te bule kalırsın yalnız o kaaaaaaaaaaaaaaa.....

ıyı geceler herkesı optum

sinem gitme :)

gökşenin hangi fotosuna bayıldını gı :)

bu arada bana maşallah diyene bak 3 kilosu kalmış bacım sanada maşallah veririsin merak etme :)

cnm ösledik valla seni hayırlı olsun aşılarınız yarasınnnn
cnm bu son aşıdan sonra bnm oğlanda kusanlardan ama düzeldi şükürrr

seminer hee iyi fikirrrrlaelaelaelaelae

yok canım gökşen uyuyalı epey oldu eşim şirkete gitti çalışmaya bende evde tek sıkıldımm evimi düzenlemeye karar verdim de bu aralar ufak ayrıntılar arıyorum :) evde canı sıkılınca eve sardım güzelleştirmek için :)

hee gördüm
bnm oğlandaaa şimdi uyudu 9,30 uyurdu amabu gece geçe kaldı
ya bi ya yatma olayı başladı sorma
kendide dönemiyo uyurken
sol yanına dönüp uyuyo
sanki koca adammm

canım gökşen dönmüyo yatağın içinde ama uyandığında beşiğin kenarından tutunup kalkmaya çalışıyo bazen başarıyoda korkumdan beşiğin demirini yükselttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…