2009 Eylül Anneleri

ya kızlar bizim ev 24 derece falan oluyor max.25

ben defneye badi üstüne pijama takımı ve yelek giydiriyorum. çok mu? siz daha ince giydiriyormuşsunuz...

dişi çıkanların hayırlı ugurlu olsun... biz topigin en son diş çıkaran bebeği olacagız sanırım bu gidişle :))

8.ayını dolduran bebişlere de nice sağlıklı, güzel, uzun ve ailesiyle birlikte bir ömür diliyorum :)

slm ,:))

elacım eymene maşallah 8. ayını doldurmuş nice aylara yıllara inşallah :))

kızlar dün bizde balık yedik somon aldık gökşen çok sevdi ama ilk kez veririken bir tatlı kaşığındna fazla verilmemeliymiş bende az verdim balığı parçalara böldüm derin dondorucuya koydum zaten 4 parça hergün bi parça yediricem artık :))

bu arada bide 6 tane çileği ve çeyrek elmayı rendeledim cam rendede yedirdim çok sevdi meyvelerden de ekşi olanı seviyo gökşen :)

bide sürekli düşüp duruyoruz yanından ayrılamaz oldum koltuklardan tutunup kalkıyo sonra düşüyo :( bugun bide annemlerde yatağın üstünden düştü çok korktum allahtan çook ağlamadı :(( yerinde duramıyo benim kız :(

slm kızlar nasılsınız ya bu kilo konusu benimde çok canımı sıkıyo hamilelikde aldım 25 kilo hala 16 sı duruyo uff ya:(( ne yapcam bbilmiyorum benimde biyerden başlamam lazım artık geç bile kaldım galiba:(

tuba cım nbr defne nasıl kusmaları düzeldimi ??[/QUO

zeynep canim 1 yasina kadar cilek yasak bebislere helede alerjisi oolan bebislere.
MEHTRAP,SALIHA iyi geceler kizlar nasilsiniz bebeler nasil[/QUOTE

sağol canım iyiyim bugün temizlik yaptım cam halı falan cok yoruldum.sen nasılsın bebiş nasıl.
evet bir yasına kadar çilek yasak alerji nedeniyle.

benim kız 6 buçukta kalkıyor 10 a kadar uyumuyor gideyim bende yatayım .herkese iyi geceler.

slm demetcim iyyiiz saol cnm siz nasılsınız..
elacım 9 ayınız hayırlı olsun...nice yaşlarını görmen dilegiyle.
zeynep cnm çilek demetinde dedigi gibi yasak...1 yasından önce vermeyin diyolar.
cansu ve tuba o kadarda takmayın kılolarınızı bea :). fıstık gibisiniz her halinizle :)
tuba bizimde dişimiz yok :(

sibel cnm görüşemiyoruz bayagıdır..gerçi ben pek giremıyorum eskisi gibi..zaten 15 mayıstada işe başlıyorum :( sen napıyosun işe ne zmn başlıcaksın.prenses nasıl dişiniz çıktımı

aynı canım. soyunda araplık var bu cocugun dun akşam sütlaç yaptım sevıyor dıye. kıvamlı yaptım oturduk mutfakta yere ben elımle verdım o yedı. ama kaşıkla yemöıyor. bende kaşıga zorlamıycam. gece uyandı emzırdım memeyı bır cekısı var gormenız laım:( akşam Allahtan yedı de bıraz kendıne geldı esek.

Eda nasıl keyifler yerınde mı

gunaydin kizlar
bir kez daha cocuguma kendi nazarim degdi
dun burda hic hasta olmadi dedim cıocuk bu gece oksurmeye basladi
sabahta oksurmeye devam etti
atesi yok ama balgam var bogazinda :(((
esim doktoru aricak simdi sorcak bakalim getirin derse goturvcez

aynı canım. soyunda araplık var bu cocugun dun akşam sütlaç yaptım sevıyor dıye. kıvamlı yaptım oturduk mutfakta yere ben elımle verdım o yedı. ama kaşıkla yemöıyor. bende kaşıga zorlamıycam. gece uyandı emzırdım memeyı bır cekısı var gormenız laım:( akşam Allahtan yedı de bıraz kendıne geldı esek.

Eda nasıl keyifler yerınde mı

annem de dün akşam bahsediyodu
bizim babaannelerimiz bebekleri parmaklarıyla yedirirdi demişti
hatta muhallebisinde eda üzerinde denedi mest oldu çocuk :)
olsun ya kaşığa zorlama dediğin gibi belki zamanla tatlara iyice alışığ sevince kaşığı da dert etmez

eda iyi sadece geceleri kıpırdanmaktan ne kendini uyutuyo ne de beni
bi ara bi baktım debelenip debelenip yüzüstü dönmüş
ve hala debeleniyodu
bi çevirdim baktım gözler kapalı
huzursuz gibi de değil ama ne yapmaya çalışıyor anlamadım
gündüzler mi yetmiyor acaba enerjisini atmak için

ebru geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
aman ateşi olmasın da

nazar konusunda da çok haklısın
hep öyle derler annenein babanın daha çok nazarı değer diye
nasıl dizginleyeceksek kendimizi

Günaydın Hanımlar :)

Ebrucum geçmiş olsun , aynı dert bizde de var ama benim hatam dün aldım çocuğu soyup soğana çevirdim , sabah öksürüp duruyordu inşallah hasta olmazlar sadece öksürükle kalır ...

Back
X