sorma canim yaaaaaaaaaaaa senağlama hemde cok romantik ve duygusal hemen sesim yukselse agliyorrrrrrropuyorumnanaktandemetcim kıyamam kuzuna yaaa. anneannesini özlemiş şimdiden oyyy yerim ben romantik prens olmuş yahu :)
Herkese mrb, nasılsınız kızlar?
Beni sorarsanız canım sıkkın yine. Annemin misafirleri geldi bugün 3 saat oturdular gittiler biri kapısı kapalı olan yatak odamın kapısını dahi açıp inceledi ben defnenin altını alıyordum uzaktan gördüm birşey demedim artık ama sinir oldum. Annem yine sinir etti beni. Ben mutfakta ikramlıkları hazırlıyordum defne annemin kucağında idi. Termosta 2 biberon vardı biri sabah 5:30 da sağdığım sütten kalan biberon , diğeri yeni sağdığım biberon. Annem az diye almış o sabah 5teki sütü içirmiş ben bir gördüm başımdan kaynar sular döküldü((( hemen kızdım yok içinde az vardı az içti falan filan dedi ama ben yinede tersledim insanların içinde.. Sonuçta sorması gerekirdi bunun içinde 2 biberon var hangisi diye... Özür diliyor benden insanların içinde o durumuna da üzüldüm ama niye dikkat etmiyor ki yaaaaaa... İÇİM HİÇ RAHAT DEĞİL BİRŞEY OLURMU Kİ ACABA YAAAAAA....?????
sorma canim yaaaaaaaaaaaa senağlama hemde cok romantik ve duygusal hemen sesim yukselse agliyorrrrrrropuyorumnanaktan
canim hic korkma anne suttune 48saat birsey olmuyor canini sikma banadfa hastanede soylemislerdi.
dilekçim bişey olmaz yaaa.korkma bukadarda pimpirikli olma...allahım benden daha pimpirilkli kadınlarda varmış yawwww
tatlım ama süt dolapta değildi ki(( dandik bir termosun içindeydi yani oda sıcaklığındaki sütte diyebiliriz.
canim 8saat rahatlikla durabiliyormus acikda seninki nekadar olmusdu defnede bir degisiklikm var mi rahatsizlik konusunda rahatsa birsey olmamisdir eger biraz kotu olursa ilik su koybir termosa ustune yatir rahatlar ve kusar canim ok insanllah birseynolmamisdir anne derken kaynanan mi annen mi?
cnm okuyomda yazını yorum yapamadan duramıcam artık bence çok yanlış düşünüyon hangi ananne toruınuna bişi olsun ister onu kendin gibi gençmi sanıyosun sen kadar düşünebilceginimi oanda kadıncagız onu vermiş insanlık hali sende neyapıyon demişsin yani böyler annecigini üzüpte eline ne gecicek sen şükret bence başında bebeginl ilgilencek bianne var yakıştıramadım böyle tavrı merak etmew bebegine bişi olsa zaten lokur lokur kursar dı bukadar pimpirikli iyi değil cnm bnmmm annen nekadar fedakarmı torunyla ilgileniyo teşekür etmen lazım nekadar kırılmış tır oda bu tavrınla üzülmüştür oda çok iannki belli etmez anneler hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?