2009 Eylül Anneleri

hoşgeldin canım yaaa merak ettik seni bugun bütün kaçaklar geldi sonunda geçmiş olsun ayşecim aşıyı atlatmışınız ateşi yükselmemiş

gülcan acı sütün tadını bozuyor. ben kullanmıyorum acı. çok ender ç.ok çok az kullanıyorum sadece.

yaa ben bugun çok acı yedim nolcak ((

bu arada aşıdaki ateş için hangi fitili kullanıyosunuz...paranox s mi....

meryemcim ana kucaklarimiz ayni
bizde onu kullaniyoruz hatta baharcim eminelerdeki aynisiydi iste
ama benim sipa bunda cok az uyuyor uyutamiyorum ben pek
heralde yuz ustu yatabildigi icin sirt ustu yatinca pek uzun uyuyamiyor

bi de fisher price in daha alengirli biseyi var kendi kendine sallaniyor felan
bi ara onuda mi alsak dedim ama yok artik ev bebek esyasiyla dolup tasmasin bi de sallanmaya cok alismasin diye vazgectim

bugun gunduz uykularini alisin kendi odasinda uyutmaya basladim sanki orayi daha cok sevdi
geceleri de artik kendi odasinda mi uyutsam diyorum siz napcaksiniz ne zaman ayiracaksiniz odalari

ebru sancısı çok oldugu zaman daha zor oluyor uyuması. çünkü o titreşim tetikliyor.. gaz daha fazla cıkmak ıstıyor. bazen bızdede oluyor bu ama genel olarak bunda daha rahat.

ben henüz ayırmayı düşünmüyorum. ama bende denemiştim ebru. birgun odasında banyo yaptırıp yatırdık ne uyumak ama:) eşim gitti geldi baktı. bir yerde okumustum. çocuklar farklı yerlerde yatmak ıstermıs zaman zaman. ben gunduzlerı oturma odasın da da uyutuyorum hem sese alışssın hemde gece uykusu ıle gunduzu ayırsın dıye

selam kiizlar nasilsiniz hasta olanlara gecmis olsun hem bebislere hamde annecikler
gamzecim ozgecim canlarim cok zor durumdasiniz sizi cok iyi anliyorum bende dogumdan sonra cekmisdim-tatlicadiarzu- insallah cabucak gecer canim sizde ilik suylatotolarinizi yikayin zeytein yag ile uyarin canim insani rahatlatiyor.
baharcik sekerim heryerde var domuz gribiiiii bayrasmin gelmesini bende hic istemiyorum birde burasi soguk ulku herzaman kis sayilir yaniiiiimafoldumben
bebisleri emzirdikden sonra yuz ustu yatirin gazlari daha kolay cikiyor.ben cok kotu uykusuzum benim yumurcak gece hic uyumadi annanesinin eksikligini hissetti onun yatagina koyunca uyudu kuzum ne kadar hassas oluyor bebislerimiz yaaaaaasenağlama
yiyeceklerde sutu etkiliyor buarada ceviz sakin yemeyin bebegin midesini encok rahatsiz edenyiyecek CEVIZmis haberiniz olsunnnnnnnnnn

meryemcim çok saol canım bilgiler için. ebrununkini görmüştüm ama çok dikkat etmemişim. benim oğlum sırtüstü yatmayı çok seviyor herhalde orda uyur. yani uyanıkken de onu orda oyalayıp iş yapabilirmiyim diye düşünüyorum yoksa gündüzleri salonda koltukta ona yer yapıp uyutuyorum zaten. asıl amaç uyanıkken kucak harici koyabileceğim biryer olması.

Herkese mrb, nasılsınız kızlar?

Beni sorarsanız canım sıkkın yine. Annemin misafirleri geldi bugün 3 saat oturdular gittiler biri kapısı kapalı olan yatak odamın kapısını dahi açıp inceledi ben defnenin altını alıyordum uzaktan gördüm birşey demedim artık ama sinir oldum. Annem yine sinir etti beni. Ben mutfakta ikramlıkları hazırlıyordum defne annemin kucağında idi. Termosta 2 biberon vardı biri sabah 5:30 da sağdığım sütten kalan biberon , diğeri yeni sağdığım biberon. Annem az diye almış o sabah 5teki sütü içirmiş ben bir gördüm başımdan kaynar sular döküldü((( hemen kızdım yok içinde az vardı az içti falan filan dedi ama ben yinede tersledim insanların içinde.. Sonuçta sorması gerekirdi bunun içinde 2 biberon var hangisi diye... Özür diliyor benden insanların içinde o durumuna da üzüldüm ama niye dikkat etmiyor ki yaaaaaa... ıÇıM HıÇ RAHAT DEĞıL BıRŞEY OLURMU Kı ACABA YAAAAAA....?????

ben acı baharat falan kesinlikle yemiyorum.sadece arada kimyon koyuyorum. şükür gaz problemimiz uzun sürmüyor. pırtlayıveriyor oğlum hemen. :)

demetcim kıyamam kuzuna yaaa. anneannesini özlemiş şimdiden oyyy yerim ben romantik prens olmuş yahu :)
sorma canim yaaaaaaaaaaaa senağlama hemde cok romantik ve duygusal hemen sesim yukselse agliyorrrrrrropuyorumnanaktan

canim hic korkma anne suttune 48saat birsey olmuyor canini sikma banadfa hastanede soylemislerdi.

dilekçim bişey olmaz yaaa.korkma bukadarda pimpirikli olma...allahım benden daha pimpirilkli kadınlarda varmış yawwww

sorma canim yaaaaaaaaaaaa senağlama hemde cok romantik ve duygusal hemen sesim yukselse agliyorrrrrrropuyorumnanaktan

canim hic korkma anne suttune 48saat birsey olmuyor canini sikma banadfa hastanede soylemislerdi.

tatlım ama süt dolapta değildi ki(( dandik bir termosun içindeydi yani oda sıcaklığındaki sütte diyebiliriz.

tatlım ama süt dolapta değildi ki(( dandik bir termosun içindeydi yani oda sıcaklığındaki sütte diyebiliriz.

canim 8saat rahatlikla durabiliyormus acikda seninki nekadar olmusdu defnede bir degisiklikm var mi rahatsizlik konusunda rahatsa birsey olmamisdir eger biraz kotu olursa ilik su koybir termosa ustune yatir rahatlar ve kusar canim ok insanllah birseynolmamisdir anne derken kaynanan mi annen mi?

Kızlar karar verdim anneme yrn diyeceğimki dün bütün gece içtiği sütü kustu doktora götürdük. Dr bozuk sütten kaynaklanmıştır dedi mideyi rahatlatıcı şurup verdi ama bütün gece ağladı diyeceğim üzülsün biraz ki akıllansın bundan sonra daha dikkatli olsun...klava:

canım 10 saat falan geçmiş üstünden henüz bir rahatsızlığı yok... kendi annem maalesef

cnm okuyomda yazını yorum yapamadan duramıcam artık bence çok yanlış düşünüyon hangi ananne toruınuna bişi olsun ister onu kendin gibi gençmi sanıyosun sen kadar düşünebilceginimi oanda kadıncagız onu vermiş insanlık hali sende neyapıyon demişsin yani böyler annecigini üzüpte eline ne gecicek sen şükret bence başında bebeginl ilgilencek bianne var yakıştıramadım böyle tavrı merak etmew bebegine bişi olsa zaten lokur lokur kursar dı bukadar pimpirikli iyi değil cnm bnmmm annen nekadar fedakarmı torunyla ilgileniyo teşekür etmen lazım nekadar kırılmış tır oda bu tavrınla üzülmüştür oda çok iannki belli etmez anneler hiç

canım ben böyle olsun ister miyim allah razı olsun ondan bana gerçekten yardımcı olmaya çalışıyor ama hayatta hiçbir şey benim meleğimin sağlığından önemli değil çok seviyorum annemi başımın tacı o benim ama allah korusun bebeğime birşey olsa bunun dönüşü yok kırılan kalpler düzelir ama sağlık kolay kolay geri gelmez be canım. bu bir değil iki değil çok özensiz ve ben 20 gün sonra bebeğimi ona emanet edeceğim şimdiden kendini düzeltmeye başlamazsa ben işyerinde nasıl çalışabilirim tüm gün?_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…