2009 Eylül Anneleri

çok geçmiş olsun canım.inşallah düzelecek sen içini ferah tut.

benim kızımında tam ensesinin üstünde çıkıntı şeklinde kemik var ama öyle sivri fılan degil hafif tümsek...sırt üstü yatarak düzelecektir diye düşünüyorum ben...inşallah dogayada bişeycik olmıcak allahın izniyle merak etme cnm...

dilekcim sanırım işe başlıyacak olmanın stresi sardı seni.. ondan bu kadar üzüyon kendini annenin yaptıkları gözünde daha da çok büyüyor..bebeğini bırakıp gitmenin vicdan azabını hepimiz yaşıyacaz ama yıpratma kendini böyle sonuçta elimizden başka birşey gelmiyo.. hem başka çarem de yok diyosun annende anlıyacaktır yavaş yavaş..

Elbette olmayacak tatlım bizim bir tanıdığının eşinin beyninde kist gibi birşey vardı eşi kısa bir zaman önce kaza geçirmişti ve tomografide öyle bir durum ortaya çıkmıştı günlerce gecelerce bir dua okudu ve bir sonraki kontrolde yokolmuştu bu durum. canım vardır hani öyle dualar insanlar biryerde toplanır bilmem kaç bin tane dua okurlar. Öyle birşey yaptır istersen canım sende yada kendin yap biz forumdakilerde yardım ederiz bu duaların tamamlanmasında şahsen ben elimden geldiğince okurum canım kızımız için...

inşallah hiçbirşey olmayacak miniğimize.. sen içini ferah tut canım..

Olabilir tatlım yaaa herşeyi daha fazla kafama takar oldum galiba((

Kızlar, Dileğim... çok iyisiniz yaa.. valla içime bi ümit girdi belki herşeyi abartan bi doktordur belki hiçbirşeyi yoktur yarabbim inşallah yaaa. Ben biraz tefriciye okurum dileğim bu gece sizde dua edin yarın başka bi doktora daha götürmeye karar verdim.. Musyasında kızında olduğuna göre belkide abartacak bi durum değil.

Musyas evet tatlım aynen tarif ettiğin kemik işte çıkık olan.. Belkide normal yaa Allahım ne olur normal olsun lütfen yarabbim doktor söylediğinden beri ağlıyorum kızlar dünyam başıma yıkıldı derler ya gerçekten hissettim yani varmış böyle bişey..Allahım kimsenin dünyasını başına yıkmasın

kusura bakma ama yorum yapmadan gecemedim yazilanlari. annen adina inan cok uzuldum. isteyerek yapmamistir. ki bence hata sende sen neden o sutu sakliosun ki madem zamani dolmus? kadin nerden bilsin yani. yaptigin cok yanlis bence.
degerini bil annenin

İnşallah tatlım doktorun abartmasıdır yrn başka dr aksini söyler inş. Zaten doktorlarının birinin dediği diğerini tutmuyor inşallah yarın güzel haberler alacaksın canımcım. bende bu gece doğam için ayetel kursi okurum tatlım. herşey ii olacak tatlım buna öncelikle sen inan lütfen dünyam başıma yıkıldı gibi şeyler düşünme rabbim dermansız dertler vermesin...

Evet kızlar yaaa sanırım bende de hata var doğru söylüyorsunuz(( biraz fazla tepki gösterdim yarın özür dilerim ondan...

dilekcim haklısın anneler bizim kadar özenli olmayabiliyor.ama kırma sen yinede anneni.kalan su günlerde neyi nasıl yapması gerektiğini anneni kırmadan ona anlat.

Dayanamadım aradım özür diledim annemden... Allah başımdan hiç eksik etmesin onu. Doğru yolu bulmamda yardımcı olduğunuz içinde teşekkür ederim...a.s.

Kızlarrrr bugun aŞılarımızı olduk ateŞımız Şuan 37.5 fıtılı nezaman atmalıyımmm ??????????

dilekçim çok pozitifsin cnm...ama dedigim gibi pimpirik yapmaaa....bide hep şunu düşün sakınılan göze çöp batarmış...bana hep öyle oluyor çünkü...kasma canım rahat ol :=)

dilekçim çok pozitifsin cnm...ama dedigim gibi pimpirik yapmaaa....bide hep şunu düşün sakınılan göze çöp batarmış...bana hep öyle oluyor çünkü...kasma canım rahat ol :=)

bundan sonra bende daha özenli davranıcam hem anneme hem kayınvalideme sağolsun ikiside iyi olalım diye yanımızdalar ama işte bazen insan sinirden , birşey olacak korkusundan bunları göremiyor maalesef.

Dayanamadım aradım özür diledim annemden... Allah başımdan hiç eksik etmesin onu. Doğru yolu bulmamda yardımcı olduğunuz içinde teşekkür ederim...a.s.
Dilek özür dileyebilmek hakikaten bi erdem çok hoş bir şey yapmışsın.Gurur alan yapmaman çok güzel.

dilekcim senin gibi bir arkadaşım olduğu için çok mutluyum canım. öz eleştiri yapabilmek, yapılan eleştirilere açık olmak ve hatayı kabul edip özür dileyebilmek çok büyük erdemlerdir canım. bence annen de kayınvaliden de eşin de senin gibi birine sahip oldukları için gurur duymalılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…