merhabalar arkadaşlar,
benim minik doğamı bugün kafasında elime gelen kemik için beyin cerrahına götürdük.. Arka kemiklerde erken kapanma tanısı koydu tomografi istedi tomografide doğrularsa ameliyat olacak hemen.. Kafatasından kemikler kesilecekçok moralim bozuk çok kötüyüm arkadaşlar ne olur dua edin.. İnsanın en büyük imtihanı evladıyla olanıymış.. Şu anda hiçbişeyi görmüyor gözüm o kadar kötüyüm ki anlatamam.
sağolun kızlar inşallah bişey olmayacak bende inanıyorum kendimi inandırıyorum kızımı ameliyat masasında görmekten çok korkuyorum rabbim göstermesin inşallah Allahım önce üzdü sonra birden sevindirsin inşallah..
sağolun kızlar inşallah bişey olmayacak bende inanıyorum kendimi inandırıyorum kızımı ameliyat masasında görmekten çok korkuyorum rabbim göstermesin inşallah Allahım önce üzdü sonra birden sevindirsin inşallah..
dilekcim sanırım işe başlıyacak olmanın stresi sardı seni.. ondan bu kadar üzüyon kendini annenin yaptıkları gözünde daha da çok büyüyor..bebeğini bırakıp gitmenin vicdan azabını hepimiz yaşıyacaz ama yıpratma kendini böyle sonuçta elimizden başka birşey gelmiyo.. hem başka çarem de yok diyosun annende anlıyacaktır yavaş yavaş..
canım ben böyle olsun ister miyim allah razı olsun ondan bana gerçekten yardımcı olmaya çalışıyor ama hayatta hiçbir şey benim meleğimin sağlığından önemli değil çok seviyorum annemi başımın tacı o benim ama allah korusun bebeğime birşey olsa bunun dönüşü yok kırılan kalpler düzelir ama sağlık kolay kolay geri gelmez be canım. bu bir değil iki değil çok özensiz ve ben 20 gün sonra bebeğimi ona emanet edeceğim şimdiden kendini düzeltmeye başlamazsa ben işyerinde nasıl çalışabilirim tüm gün?_
Kızlar, Dileğim... çok iyisiniz yaa.. valla içime bi ümit girdi belki herşeyi abartan bi doktordur belki hiçbirşeyi yoktur yarabbim inşallah yaaa. Ben biraz tefriciye okurum dileğim bu gece sizde dua edin yarın başka bi doktora daha götürmeye karar verdim.. Musyasında kızında olduğuna göre belkide abartacak bi durum değil.
Musyas evet tatlım aynen tarif ettiğin kemik işte çıkık olan.. Belkide normal yaa Allahım ne olur normal olsun lütfen yarabbim doktor söylediğinden beri ağlıyorum kızlar dünyam başıma yıkıldı derler ya gerçekten hissettim yani varmış böyle bişey..Allahım kimsenin dünyasını başına yıkmasın
kusura bakma ama yorum yapmadan gecemedim yazilanlari. annen adina inan cok uzuldum. isteyerek yapmamistir. ki bence hata sende sen neden o sutu sakliosun ki madem zamani dolmus? kadin nerden bilsin yani. yaptigin cok yanlis bence.
degerini bil annenin
Kızlarrrr bugun aŞılarımızı olduk ateŞİmİz Şuan 37.5 fİtİlİ nezaman atmalıyımmm ??????????
dilekçim çok pozitifsin cnm...ama dedigim gibi pimpirik yapmaaa....bide hep şunu düşün sakınılan göze çöp batarmış...bana hep öyle oluyor çünkü...kasma canım rahat ol :=)
Dilek özür dileyebilmek hakikaten bi erdem çok hoş bir şey yapmışsın.Gurur alan yapmaman çok güzel.Dayanamadım aradım özür diledim annemden... Allah başımdan hiç eksik etmesin onu. Doğru yolu bulmamda yardımcı olduğunuz içinde teşekkür ederim...a.s.
canım nerden ölçtüğün 37,5?
Dilek özür dileyebilmek hakikaten bi erdem çok hoş bir şey yapmışsın.Gurur alan yapmaman çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?