bitanem ozaman süt sagdıgında anneci,gine göster deki annerm onu degilşunu ver sonuçta inan osenden daha tecrübeli sizleri büyütmüş cnm bnm hatalar olurda ne bilim ben annelere karşı çok zaaaflıyım hiç kıyamam anneye hatalar insanlara mahsustur allhım bebegini korumuşki anne sütünden pek zarar gelmez he mama olsa haklısun cnm bnmmm senide anlıom bebegimiz tabiki can parçamızzz cnm bnm
ve şusa var inanki ogünden sonra o daha dikkatli olmuştur buna inan torunu canı o kıyabilirmiiii
tm mbitanem ozaman sen bayagı bişi görmüşsünkü tereddüttesin cnm benim haklısın özür ben kendi annem gibi sandım sadece dalgınken annem hata yapar çünkü ozaman cnm benim iyi düşün annene bebeginibırakma konusunda kafan rahat etmicekse bırakma benceee
Canım yapacağın en iyi şey bu puseti almak zaten çok amaçlı diğer pusetler gibi değil yatıyor kalkıyor oturak oluyor.170 tl aldık biz ama rahat ettim sayesinde..Onun içinde uyumak istiyor devamlı anla yani.Tek bir kötü yanı var pille çalışması 2 günde bir pilini değiştiriyoruz o kadar.Pillerde bakkaldaki pillerin en büyük olanlarıdan eşim 2,5 tl alıyor sarsmaz yani....canım ben de baktım netten hatta baya niyetlendim almaya ama ya durmazsa içinde diye düşündüm ya. kullanışlı mı bari. benim oğlum kucak kuşu oldu tam hiçbir şekilde oyalayamıyoruz. belki ona yatırırsam avunur dedim ama? tavsiye edermisin? bi de senin kullandığın hangisi?
Kız benim annem neler yapıyor senin ki hiç bişey .Ne zaman içeri gitsem veya işim olsa annemi bebeğe su verirken yada mama verirken yakalıyorum hele vişne suyu verdiği zamanı anlatmıyorum bile onuda eşyasına dökmüş biraz ordan yakaladım.Tek avuntum annemin ablamı ve beni büyütmüş olması canım dert etme bu kadar kaç sene olmuş çocuk bakmayalı zaman değişti bizim kadar bilgili değil onlar emin ol.Biraz daha zaman tanı bak göreceksin oda toparlayacak gücendirme kadını.ahh keşke başka çarem olsaydı tatlım
ya genede ne olursa olsun bır ınsanın annesı hakknda bu sekıld ekonusmaxsı hıc hos deıl kazara buyumek nedemek senı buyuten sabahlara kadar uyumayan acılar ceken kadına tskrun bu sekıldemı olacak cnm yanlıs yoldasın emın ol en az sneın kadar sevıodur senın kızını annenı kırma cok ayıp valla cocuk buyutmekten bıhaber demen falan cok yanlıs annene tavrın yanlıs guzelce konusmalısın ıkna etmelısın anneler eskı yontemlerle buyuturler bebeklerı ama nasıl buyumusuz kazara demen yanlıs o sneın annen annen canın kanın ayıp etmıssın valla kötükedihüso
merhabalar arkadaşlar,
benim minik doğamı bugün kafasında elime gelen kemik için beyin cerrahına götürdük.. Arka kemiklerde erken kapanma tanısı koydu tomografi istedi tomografide doğrularsa ameliyat olacak hemen.. Kafatasından kemikler kesilecekçok moralim bozuk çok kötüyüm arkadaşlar ne olur dua edin.. İnsanın en büyük imtihanı evladıyla olanıymış.. Şu anda hiçbişeyi görmüyor gözüm o kadar kötüyüm ki anlatamam.
Rabbim insana taşıyabileceği yükü verir canım birşey çıkmayacak inşallah .Çıkmadığında daha çok sevineceksin üzülme bu kadar kötünün iyisini düşün çaresi var ya olmasaydı...merhabalar arkadaşlar,
benim minik doğamı bugün kafasında elime gelen kemik için beyin cerrahına götürdük.. Arka kemiklerde erken kapanma tanısı koydu tomografi istedi tomografide doğrularsa ameliyat olacak hemen.. Kafatasından kemikler kesilecekçok moralim bozuk çok kötüyüm arkadaşlar ne olur dua edin.. İnsanın en büyük imtihanı evladıyla olanıymış.. Şu anda hiçbişeyi görmüyor gözüm o kadar kötüyüm ki anlatamam.
merhabalar arkadaşlar,
sağolun kızlar inşallah bişey olmayacak bende inanıyorum kendimi inandırıyorum kızımı ameliyat masasında görmekten çok korkuyorum rabbim göstermesin inşallah Allahım önce üzdü sonra birden sevindirsin inşallah..
cnm o kemik böyle çıkıntı şeklindemi benim kızdada var arkada ele gelio kemik korktum şimdi kafasını vurmuştru bnmm kızımda
cnm o kemik böyle çıkıntı şeklindemi benim kızdada var arkada ele gelio kemik korktum şimdi kafasını vurmuştru bnmm kızımda
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CNM BU ARADA İNŞ BİŞİ OLMAZZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?