2009 Eylül Anneleri

baharcım anladım cnm ne güzel iyi bir işyerinde çalışıyorsunuz ki en azından alişi yanınızda götürebiliyorsun.. Kimseye güvenemiyor insan haklısın bende dün dr gitcektim anneme bırakcaktım onund aişi olunca eltilerim vardı onlara bile bırakamadım ve gitmedim napim. Bu arada senin annenler nerde ki?

kızlar mercimek çorbası vermek için erkenmi ve bulgur

Son düzenleme:
slm kızlar :)
filiz ben bikez mercimek kattım çorbasına kızımın akşama agladı biraz bilemıyorum ben mercimege bagladım :)

selam güzel hatnllar .. fırsat bulup ancak merhaba yazabiliyom..
hemende cevap vereyim ben mecimeği bayağıdır veriyom hatta kurufasulye ve nohutta vermeye başiladım.. tabi dr onaylı sormuştum verebilirmiyim diye..o da evetd emişti.. hatta bugünkü çorbamız tavuklu nohut.. yalnız içine birazcık kimyonda mutlaka koyuyum..

filizcim haydarpaşadamı yaptın? benmkisi plansız sezeryandı
hüsniş hoşgeldn prenses nasıl afyt olsun yemegi :)

hoşbulduk canım. minikde iyi valla bakıcısıyla parklarda gezinip duruyokeyfi yerinde.. senin minnoş ne yapıyo

az kalmış ama bayağıdır da iyi tatil yaptın.. insan başlarda üzülüyo ama sonra alışıyon merak etme.. hem iyide geliyo insana..komşun bakacak dimi eylüle

evet şimdilerde bi telaşedir sardı beni.ne nasıl olcak die..komşum bakcak canım evet..hayırlısı olsun napalım bizde onlar için çalışıyoruz...benneyaptımki

ben mercimek verdiğimde bişi olmadı .. bizimde bugünkü çorbamız kıymalı kabaklı havuçlu şehriye çorbasıydı severek yedi..

balık veren varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…