2009 Eylül Anneleri

günaydınlar
cumanız mübarek olsun arkadaşlar
geçmiş olsun ebru cum
bende bunalımdayımmm poffffff
kendimi çok kötü hissediyorum

gunaydin meryem tulay
hayrola tulaycim neyin var
bizi bu havalar mahvetti galiba :)))

oglumunda pek keyfi yok 4 disi ayni anda patlamaya calistigi icin canı yanıyor neyse 1 tanesinin ucu cikmis kaldi 3

tülay yapma öyle bunalım falan.. sıkıntı çıkarma kendine. bıraz farklı zaman gecırmeye calıs.. bir girildimi kolay cıkılmıyor bunalımdan..

ohh maşallah ebru ne çok dşiniz olacak.. inşallah kolay cıkarır kuzu

valla meryem bu 7 etti 3 tanede yolda bu alis 1 yasinda tamamlicak galiba dislerini :)

tulaycim onlar gecici biliyorsun bende ise ilk basladigim zamanlar dis yuzunden cok uykusuz kaldim simdi iyi uyuyor masallah arada tabi yine uyaniyor ama buna da sukur
halil ibrahimde yakinda yine uyumaya baslar uzulme
cikin dolasin biraz hava alin ana ogul iyi gelir
ben o kadar ozeniyorum ki su havalarda oglumla gezmeye ama vakit olmuyor calisinca
artik insallah hafta sonu hava iyi olurda cikariz disari bol bol

hergün çıkıyoruz hemen hemen ebru cum
ama halsizim yaaa
keşke halil ibrahim 2. yada 3. bebem olsaydı
yaş gittikçe herşey zorlaşıyorrr
daha da kardeş düşünüyossss
Allah sonumu hayr etsinn

selam ...

nabersiniz..

ben yine uykusuz bitkin bir halde güne başladım...

Tülaycım bizim daha bir dişimiz çıktı ama halil ibrahımden hiç bir farkı yok oğlumun...

tulaycim yas kac gulum 40 gibi konusmussun daha genciz yahuuu
bak bende 30 u devirdim bu sene ve ikinciyi hatta ücüncüyü istiyorum tabi allah izin verirse
bakilir be tulayim allah gucunu sabrini bi sekilde veriyor

sirkette facebook kapali aksam evden girip bakarim eminim halil ibrahimde cok buyumustur gozleri renkli mi hala

h.g esincim sanada Allah sabır versin
ebru cum işte arada böle (80 doğumluyum cnm)bunalıyorum sanırım ondan yoksa çocukları çoookkkk
seviyorum...evet yeşil gözlü ama mavili bişiler giyince maviye dönüyo

günaydınn herkese hayırlı cumalar . nasılsınız iyisinizdir inşallah...

oğlumun sanki üstte iki diş çıkcak alttada öyle elime sivri baıyo gülüncede beyaz bişi görünüyo eti biraz delmiş gibi diş sanırım yani gördüğüm 4 tane diş var inşallah çıkar ir an önce çok acı çekiyor yavrum.
sabahda oturuyodu baktım ıkınıyo ıkınıyo kucağıma aldım rahat yapsın diye sonra baktım hiçbişi yok kabızmı oldu ne yapamadı offf (

bugünde annem gelcek o gelmişken salonuma girişim temizlim iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…