isin sakasi ya rahatsiz oluyorsan yapma bence huff huf.ben oturdugum yerde huffladim rahatsiz oldum yani.o yuanma sekle sokuyprmus ama hamlama birden et keser he.
ayfercim, resmini ekledim defnenin. birkaç gün önce çektim.
alıntı yapmayın silicemmm :)))
yagızın altını aldımda kızlar yazamadım kusura bakmayın saolun
sabah 7 kalkıyorum kahtımı ozaman yapmıyorum kahvemi içiyorum crema kullanmıyorum çok kalori var azcık süt katıyorum aslında sadede içiyorum ama yanına sigara istiyo hehehe ben hiç içecekte şeker kullanmıyorum ordan karım var
12 gibi kahvaltımı yapıyorum 1 haşlanmış yumurta kıbrıt kutusu peynır :))domates işte zeytın yok
akşam bi kase çorba salata yogurt salatam yoksa ıkı kase çorba içiyorum yada az kalorili yiyebılecegım yemegım varsa çorba içmiyorum yemek salata iyiyorum ekmek tatlı hiç yok ama canım isterse çatalla alıyorum azcık ucundan
aralarda canım isterse bi elma-2-3 kayısı yada erik 2-3 badem kurukayısı 2 tane falan fılan atıştıyorum
ya bıde ben aslında kalorı hesabı yapıyorum günlük 1500 kaloriyi kesınlıkle geçmiyorum amma çok yazdım işte öle
yerim ben sizi çok şekersiniz ya anasını bak kızını al. böyle giderse alcaz biz kızını poyrazıma
yagızın altını aldımda kızlar yazamadım kusura bakmayın saolun
sabah 7 kalkıyorum kahtımı ozaman yapmıyorum kahvemi içiyorum crema kullanmıyorum çok kalori var azcık süt katıyorum aslında sadede içiyorum ama yanına sigara istiyo hehehe ben hiç içecekte şeker kullanmıyorum ordan karım var
12 gibi kahvaltımı yapıyorum 1 haşlanmış yumurta kıbrıt kutusu peynır :))domates işte zeytın yok
akşam bi kase çorba salata yogurt salatam yoksa ıkı kase çorba içiyorum yada az kalorili yiyebılecegım yemegım varsa çorba içmiyorum yemek salata iyiyorum ekmek tatlı hiç yok ama canım isterse çatalla alıyorum azcık ucundan
aralarda canım isterse bi elma-2-3 kayısı yada erik 2-3 badem kurukayısı 2 tane falan fılan atıştıyorum
ya bıde ben aslında kalorı hesabı yapıyorum günlük 1500 kaloriyi kesınlıkle geçmiyorum amma çok yazdım işte öle
aslında gün içerisinde senin yaptığının hemen hemen aynını yapıyorum..sadece kahve yerine 2 bardak çay içiyorum tabi 2 şekerli birde ekmek yiyorum ...bunları kesersem sen gibi verirmiyim dersin..:):) birde biz antepteyiz her yemek yağlı oluyor malesef..sebze yemeği zaten hiiiiç yok ...genelde et yemekleri köfteler vs...ben kendime hergün özel çorba yapmalıyım...
hişt bizim dünür erdal efenin anası duymasın :)))))))))
tşk.ederiz canımm
esincim verirsin tabi dikkat edersen ben kendıme hergun çorba yapıyorum yagsız
sebze yemeklerimizide artık az yaglı yapıyorum et yemeklerını normal yapıyorum çok canım çekerse azcık ucundan tadıyorum nefsimi köreltcek kdar
herşeyden önce ilk önce kararlı olmak lazım
bide benım kg dan artık eşimde rahatsız olmaya başlamıştı((
canım ham degilim 1 hafta oncesine kadar her gün yürüyüş + alet yaptım 2 saat kadar ama sıcaklar başlayınca bıraktım aslında. bu hareketler pek bana et kesigi yapmaz yanee :)
tuba süpersiniz cnm pilates topumuz da çıkmışşşş
gülcan yavrım dondurma yiyebilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?