2009 Eylül Anneleri

ayşem, alemsin kız güldürdün beni. kayınvalide var dimek akşam. benimki de iyidir çok ama illa çok sevilmiyor işte :)) ben de ne zaman gelicem dese stres olurum

slm kızlar benim oğlum 9. Aya girdi zaman su gibi geçiyo rabbim hepsine sağlık uxun ömür versin

meryem ben denemelik kullandım acıtmadı hatta malum bölge için bile denedim okeydir yani

tülaycım hoşgeldın bacım ne oldu halil ibrahıme hastamı dişler iyice belli olmuş hadi eli kulagındadır hemencık çıksın rahatlasın kuzum
mehtap filiz maşallah bebişlerinize nice ayları yılları kutlayın inş.

tubacım ne güzel sen plates falan yapabılıyosun ahh keşke bende yapabılsem çok güzel sıkılaşıyomusun ihtiyacım var aslında acilen(

Maşallah Ayfercim büyümüş gocaman olmuş.
sagol seker buyuyorlar sukur.
ya ne ismarliiim anam ben saaa:)))
saol canim benim masallah ikinizede nazar degmesinnnn

buyur gulcancuiimmmmm
sagol demetcimmmm.
yemek yedirirken carsaf seriyorum baska care bulamadim anacim.kac sefer kustu boca etti yikadim bide heryer batiyor.
yarım saat pilates zor yaptırdı kızım.. birazdan yıkıyım bari, rahatlasın kuzum :)

hee nasil gecti kola mi huf huff ladin mi bacim.bide defnenin resmini koy bi yaa.

demet senide goremedim hemen silmeyin ule su resimleri/

1 ayda 7 kğ çok güzel yaaa...canım nasıl diyet yaptın yazarmısın..ben şimdi kahvaltımı yaptım öğlen yemeğimi yedim şimdi midem zil çalıyor bisküvi yiyorum ..napacağım ben ya bu mideyle..sürekli aç gibiyim..kafamçokkarıştı

gülcan hakket cnm yaaa şimdi dank etti bnm kafa
maaşallahhh arkadaşıma 7 kg heeee
ne yiyon ne içiyon yaz bakemmm

tubacım ne güzel sen plates falan yapabılıyosun ahh keşke bende yapabılsem çok güzel sıkılaşıyomusun ihtiyacım var aslında acilen(

sagol gulcancim
bugun daha ilk yaptım. aldım aletleri bakalım. sonucları yazarım cnm.. çok dediler işe yarıyor diye umarım yarar... yoksa halim nanay :)))

ayfercim,

hüff hüfffff burnum bi tuhaf oluyor yaa :))) ama yakıyor baya.. aktif hergün 1 saat yapabilsem kesin işe yarar bence.

gülcan hakket cnm yaaa şimdi dank etti bnm kafa
maaşallahhh arkadaşıma 7 kg heeee
ne yiyon ne içiyon yaz bakemmm

benim fazlam zaten 8 kğ gibi..7 kğ versem göbek atarım yani...:)):)...bekliyoruz gülcancım...Birde bu midem zil çaldığında napcam ben ya..elma yedim kesmedi...

benim fazlam zaten 8 kğ gibi..7 kğ versem göbek atarım yani...:)):)...bekliyoruz gülcancım...Birde bu midem zil çaldığında napcam ben ya..elma yedim kesmedi...

hahah aynen yaaaa
gece kalkıp atıştırıyom bazen ama bnm pskolojik sanırım
hala tüm gün evde olmaya alışamadım sanırımkafamçokkarıştı

ayfercim, resmini ekledim defnenin. birkaç gün önce çektim.

alıntı yapmayın silicemmm :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…