yarım saat pilates zor yaptırdı kızım.. birazdan yıkıyım bari, rahatlasın kuzum :)
sagol seker buyuyorlar sukur.Maşallah Ayfercim büyümüş gocaman olmuş.
ya ne ismarliiim anam ben saaa:)))slm kızlar
ayfercım çok tatlısınız canım inan kılolu olmana ragmen yakıyo sana senın gülen yüzün yeter
bircancım yawrum sen valla genç kız gibisin zaten gençsinde hiç çoçuklu kadın gibi değilsin maşallah valla sana çıtırsın çıtır yahu
demet senın fotunu göremıdım canım o yuzden yorum yapamıyorum
sagol demetcimmmm.saol canim benim masallah ikinizede nazar degmesinnnn
buyur gulcancuiimmmmm
yemek yedirirken carsaf seriyorum baska care bulamadim anacim.kac sefer kustu boca etti yikadim bide heryer batiyor.slm
ay bi başım ağrıyor sormayın
öğlen halil ibrahim yemeğini yemedi
midesi bulanıyo du belli zorlamadım
şimdi yoğurrdunu yediriyorum ama tırsıyomm kusucakmı die
poff çıksın artık şu diş
yarım saat pilates zor yaptırdı kızım.. birazdan yıkıyım bari, rahatlasın kuzum :)
bu arada aklımda kalanları yazayım meryemcım dün epilasyon aletınden bahsetmışsın benımkı çok eskı modeldı bozuldu h.sonu aldım daha yenı teknosadan braun un 100tlye yanında baskulde hedıye ıdı normalde ınternet fıyatı 110 falan benım işimi görecek bişeydi aldım sen daha iyisini mi istersın bılmıyorum aklında olsun canım
reyhancım soru sormuşsun aynısını bende düşünüyorum yagızda ya bikaç gündür emerek uyuyo hepten gidince napcam bılmıyorum hep sallıcaz galıba
sütün yemeyle alakası yok ben sıkı rejım yapıyorum yarın 1 ay oluyo 7 kg verdım o yuzden süt olcak dıye boşuna yemeyın hiç
mehtap hayılrı olsun canım işe başlamışsın nasıl alıştınmı zor gelmıştır ılk gun
tubacım ne güzel sen plates falan yapabılıyosun ahh keşke bende yapabılsem çok güzel sıkılaşıyomusun ihtiyacım var aslında acilen(
gülcan hakket cnm yaaa şimdi dank etti bnm kafa
maaşallahhh arkadaşıma 7 kg heeee
ne yiyon ne içiyon yaz bakemmm
benim fazlam zaten 8 kğ gibi..7 kğ versem göbek atarım yani...:)):)...bekliyoruz gülcancım...Birde bu midem zil çaldığında napcam ben ya..elma yedim kesmedi...
ayfercim,
hüff hüfffff burnum bi tuhaf oluyor yaa :))) ama yakıyor baya.. aktif hergün 1 saat yapabilsem kesin işe yarar bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?