ah canimm sagolasin.cidden iyidir kis hic kotulemiyom zaten.bakma illa konusucas:)ayrica ne demek ayaginiza saglikkk.Merhaba kızlar.Benimki uyurken iki bakayım dedim. Gece uyumadı da sıpam. Üst iki diş patlayınca bir haftadır falan fena değildi.Yanlardakilerde patlamak üzere tekrarbaşa döndük((((
Ayfercim senin kayınvalide iyi valla neler neler hazırlamıştı bize öyle.Benimkide iyidir sadece bazı şeyleri ince düşünemez ve alıngandır biraz.
slm kızlar uzun süredir giremıyorum...bilgisayar bozuldu artı işe başladım...sizlerde ne var ne yok...
demetcim resimi kacirmistin ekliyim bi daha.bi dene daha ekliyim bide.
demetcim resimi kacirmistin ekliyim bi daha.bi dene daha ekliyim bide.
mehtabım hayırlı uğurlu olsun Allah güç sabır versin canım.
ah canimm sagolasin.cidden iyidir kis hic kotulemiyom zaten.bakma illa konusucas:)ayrica ne demek ayaginiza saglikkk.
kiss mehtabim benimm eylulun annesi sensin dimi tamam yaaa/kis degistiriyonus nickleri ya sasiriyokk.
bu arada aklımda kalanları yazayım meryemcım dün epilasyon aletınden bahsetmışsın benımkı çok eskı modeldı bozuldu h.sonu aldım daha yenı teknosadan braun un 100tlye yanında baskulde hedıye ıdı normalde ınternet fıyatı 110 falan benım işimi görecek bişeydi aldım sen daha iyisini mi istersın bılmıyorum aklında olsun canım
reyhancım soru sormuşsun aynısını bende düşünüyorum yagızda ya bikaç gündür emerek uyuyo hepten gidince napcam bılmıyorum hep sallıcaz galıba
sütün yemeyle alakası yok ben sıkı rejım yapıyorum yarın 1 ay oluyo 7 kg verdım o yuzden süt olcak dıye boşuna yemeyın hiç
mehtap hayılrı olsun canım işe başlamışsın nasıl alıştınmı zor gelmıştır ılk gun
gülcan çok geç kaldın:) Allahtan evde baskulum var yoksa uzulurdum. bende braun aldım bu hassas olan gecçler için:) kadına bızden gecxtı dedım ama aldım:)
mehtap hayuırlı olsun bcanım
slm
ay bi başım ağrıyor sormayın
öğlen halil ibrahim yemeğini yemedi
midesi bulanıyo du belli zorlamadım
şimdi yoğurrdunu yediriyorum ama tırsıyomm kusucakmı die
poff çıksın artık şu diş
hayırlısı olsun mehtap
bebişe kim bakıyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?