2009 Eylül Anneleri

ah canimm sagolasin.cidden iyidir kis hic kotulemiyom zaten.bakma illa konusucas:)ayrica ne demek ayaginiza saglikkk.
slm kızlar uzun süredir giremıyorum...bilgisayar bozuldu artı işe başladım...sizlerde ne var ne yok...

kiss mehtabim benimm eylulun annesi sensin dimi tamam yaaa/kis degistiriyonus nickleri ya sasiriyokk.

Kızlar mümkün olduğunca tv açmıom ama malum tüm gün evde insanın canı sıkılıyo.Öğleden sonra 3 gibi falan acıyorum. Bizimki gözünü dikiyor direk ya vede sadece reklem falan değil herşeye ilgiyle bakıyor.Anca kapatınca vazgeçiyor.
Birde benimde sütüm azaldı. Zaten hep emme problemimizvardı. ıte kaka bu aya kadar geldik. Şımdide gündüz emmiyor. Çok da fena ıssırıyor. Genellikle de hep sağ meemeyi. Sütümü sağıp biberonla versem bırakır diye korkuyorum. Kaşıkla versem de aynı şey olurmuki.

slm kızlar
ayfercım çok tatlısınız canım inan kılolu olmana ragmen yakıyo sana senın gülen yüzün yeter
bircancım yawrum sen valla genç kız gibisin zaten gençsinde hiç çoçuklu kadın gibi değilsin maşallah valla sana çıtırsın çıtır yahu
demet senın fotunu göremıdım canım o yuzden yorum yapamıyorum

canımö bız hep sağıp verıyoruz sütü. bırtakmıyor merak etme. alituna bıberonu çok kullanıyor. canı ısterse meme emıyor ama yenı huyu meme ucunu damaklarına sıkıstırıp cekıstırıyor:)

bu arada aklımda kalanları yazayım meryemcım dün epilasyon aletınden bahsetmışsın benımkı çok eskı modeldı bozuldu h.sonu aldım daha yenı teknosadan braun un 100tlye yanında baskulde hedıye ıdı normalde ınternet fıyatı 110 falan benım işimi görecek bişeydi aldım sen daha iyisini mi istersın bılmıyorum aklında olsun canım
reyhancım soru sormuşsun aynısını bende düşünüyorum yagızda ya bikaç gündür emerek uyuyo hepten gidince napcam bılmıyorum hep sallıcaz galıba
sütün yemeyle alakası yok ben sıkı rejım yapıyorum yarın 1 ay oluyo 7 kg verdım o yuzden süt olcak dıye boşuna yemeyın hiç
mehtap hayılrı olsun canım işe başlamışsın nasıl alıştınmı zor gelmıştır ılk gun

Son düzenleme:
demet artıst bu yahu maşallah yakıyo ortalıgı paşam benım ayrıca tekrar ekledıgın için tşk.ederim cnm

gülcan çok geç kaldın:) Allahtan evde baskulum var yoksa uzulurdum. bende braun aldım bu hassas olan gecçler için:) kadına bızden gecxtı dedım ama aldım:)
mehtap hayuırlı olsun bcanım

güle güle kullan cnm bızdede baskul var ama hazır beleş olunca kaçırmak istemedım biyere hedıye falan gıder kadın senı görünce zaten genç kız sanmıştır hiç göstermıyosun yaşını

yok gülcan okadar değil. 30 değilse 27 kesın gozukuyor:) sende güle güle kullan. inşallah acıtmaz yaa :)

mehtabım hayırlı uğurlu olsun Allah güç sabır versin canım.

ah canimm sagolasin.cidden iyidir kis hic kotulemiyom zaten.bakma illa konusucas:)ayrica ne demek ayaginiza saglikkk.

kiss mehtabim benimm eylulun annesi sensin dimi tamam yaaa/kis degistiriyonus nickleri ya sasiriyokk.

gülcan çok geç kaldın:) Allahtan evde baskulum var yoksa uzulurdum. bende braun aldım bu hassas olan gecçler için:) kadına bızden gecxtı dedım ama aldım:)
mehtap hayuırlı olsun bcanım

saolun canlarım...dayanamyıroum aklım hep kızımda kalıyo ama neyapalım bütün çalışan annelerin bebekleri böyle büyüyomafoldumben neyseki yarın tatil:roflol:

slm
ay bi başım ağrıyor sormayın
öğlen halil ibrahim yemeğini yemedi
midesi bulanıyo du belli zorlamadım
şimdi yoğurrdunu yediriyorum ama tırsıyomm kusucakmı die
poff çıksın artık şu diş

tülayım geçmiş olsun cnm benimde öyle şuan acayip başım agrıyo artı bide regl agrısı cabası...sizdede mi diş yok..bizdede yok hala...en son biz çıkarcaz sanırım hala bi belirti yok...sositososito

mehtapcım hayırlı olsun canım işin. denk gelemedik seninle. kolay gelsin tatlım. nice 8 aylara, yıllara canım eylüle :))

bende de regl var cnm kansızlık ta vurdu sorma
havalar bide kapalı valla
içlerim karardı yafff
özgem gelmiş gitmiş yaza hazırlanıyo bacım kilolar vermiş ohhhh
mehtapçım işyerinden açamıyomusun ki kk yı özletme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…