2009 Eylül Anneleri

sagol ayşem. eşim satışla ilgilieniyor canım mecburen hep sahada
havuza gireriz artık. temmuz-agustos da antalya bebeklerle hiç ama hiç çekilmez.
üstelik saglıklı da olmaz. zaten bebeklere deniz-havuz yasak. ona şişme havuz aldım.
artık normal su doldurup ılıtıp orada eglendiricem kızımı inş.

tülaycım, şu dişler bi çıksada rahatlasan. ne zor ya hele o kusma çok iyi bilirim. yedirsen bi türlü yedirmesen bi türlü.

ben çamaşır atayım makinaya, biraz işim var. sonra da yatıcam. optum sizi.

iyi ve güzel bir gece dilerim size. rahat uykular şekerler :)

kizlar yeni disler yeni aylar kutlu olsuuun.
tatil aah ah diyorum ama bursada gecen hafta sitenin havuzuna girmis bizim yegenler.
bir iki haftaya duzelir insallah.
ya bende burun akintisi bogaz sismesi halsizlik.toptan hasta olduk ya.antibiyotige basladim.ilerlerse yataklik oluyorum.kimsemde yok b urada Allah korusun yavruma bakmam lazim guzelce.

günaydın kızlar..

19 mayıs ta Atatürk'ü andık gençlik ve spor bayramımızı kutladık üstüne birde ilk dişimizi çıkardık:)

Günaydın hanımlar :) yeni dişler hayırlı olsun :) Hasta bebişler inşallah düzelir en kısa zamanda ..

Ben de dün oğlumla felekten bir gün çaldım , ha yemek problemi dışında herşey süperdi kaşığı gördü mü kilitledi ağzını sürekli ben de kandıra kandıra verdim her şeyini ama anma ağladı alışmışım güzel yiyen hallerine eski günlere geri döndük ıh dedim kendi kendime :) ama elimle soktuğum her şeyi yedi , karpuzu ve salatalığı daha bir güzel yedi , her yutuşunda kusma denemesi ama dikkatini başka yere çekince kusmadı. Bir de ilk adım ayakkabısı aldık köfte ayaklarına malum artık yürümek istiyor , yürüteçde almışlar o yüzden önlem alalım dedik .

Bir de şunu merak ediyorum artık haşladığüınız sevzeleri sadece çatalla ezip mi veriyorsunuz , efe mümkün değil içemez öyle en ufak şeyi öğürüyor ...Arkadaşım 8 ayda ben çatalla ezip veriyordum ama o 2ay hiç kilo almamıştı dedi bende kararsız kaldım besinlerini tam alması için hala eski metaoda mı devam etsem yoksa kilo kaybını göze alıp çatalla kusa öğüre mi yedirsem ?

ay ay yasemıncım ılk adım ayakkabılarınız da hyrlı olsun gule gule kostura kostura gısın efecık:)

eymen de masallah ıkı gundur yuruteçte tay tay duruo hıcbıryere hıcbıryerı degmıo.yurutecın tek gorevı kendını bıraktıgında guvende oluo.ama onceden yapmıodu sımdı 5-6 sn tay tay duruo zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…