2009 Eylül Anneleri

bende havuza sokucam denize gidersek kesin sokucam canım o yüzme bilmeyenlerden biride benim ne yazıkki

doğum kontrol hapından bahsediyosunuz sanırım 2. kutuma başladım ama bendede asabiyet yaptı sankim bi de libidom düştü ayol spirali ciddi ciddi düşünmeye başladım yaneeee

Bu arada 5 gün oldu ne gelen var ne giden Burda konuştum konuştum o kadar tırsıyorum ki test almaya bile korkuyorum , be p...kk yicem bakalım ben

canım bende hala 3 gündür olmadım..ama bu benim 2.reglm olacak..o yüzden fazla kaygılanmıyorum belki daha düzen oluşmadı diye...bir haftayı geçerse bende bir test yaparım artık...

doğum kontrol hapından bahsediyosunuz sanırım 2. kutuma başladım ama bendede asabiyet yaptı sankim bi de libidom düştü ayol spirali ciddi ciddi düşünmeye başladım yaneeee

hangi markayı kullanıyorsun canım..bende sprila düşünüyorum ama bende rahim ağzı yarası başlamış bu yüzden takmıyorlar..emzirmeyi kesersem doğum kontrol hapı kullanıcam..

ela bilemedim ama oyle demişlerdi bana:)
aysecım bende sokucam havuzada denızede. babamların yazlıga sısme havuz alıcaz. haftasonları sokucam
eylul sağol canım sonunda diş gördük:)

hangi markayı kullanıyorsun canım..bende sprila düşünüyorum ama bende rahim ağzı yarası başlamış bu yüzden takmıyorlar..emzirmeyi kesersem doğum kontrol hapı kullanıcam..

yasmin kullanıyorum vala ben bi gidip konuşucam doktorla hapla falan uğraşamıycam

yasmin kullanıyorum vala ben bi gidip konuşucam doktorla hapla falan uğraşamıycam

aslında bildiğim kadarıyla yasmin yan etkisi en düşük hap..Ama her bünye farklı ..arkadaş yasmin kullandı iyi gelmedi..başka bir hap iyi geldi.. Ama çoğu asabiyet sinirlilik gibi yan etki yapıyor..yani hormon alıyoruz vücuda...

günaydın kızlar

elacım allah kavuştursun. benim kociş bu gece yok. haftaya 5 gün yok. anlıyorum seniiii zorrr cok zorrr

kızlar, havuzda her türlü bakteri var. şayet düzenli temizliğinden emin oldugunuz ve kalabalık olmayan havuzlar varsa sokabilirsiniz ki yine de havuz riskli. dr.lar 1 yaşından once istemiyorlar ve ozellikle belirtiyorlar bunu. hele ki kız çocukları için enfeksiyon riski daha fazla. deniz de aynı şekilde temiz olduguna eminseniz ve suyun sıcaklıgı iyiyse sokabilirsiniz. eger deniz suyu temiz ama soguksa, şişme havuza yine deniz suyunu koyup ılıyınca sokabilirsiniz.

meryemcim, gozunuz aydın canım sizin de dişiniz patlamış...inci gibi sırayla çıksın dişleri agrısız inş.

bende öyle diye başladım aslında bu haplkarın faydası çokmuş kanser riskini düşürüyo düzenli kullanımda sivilce kıllanma yı kontrol altına alıyomuş adeti düzenliyo falan zarardan çok faydası var ama böyle yan etkilride var işte bide hergün hergün ilaç insanı bayıyo ben unutuyorum sürekli mesela

benim arkadaşım yastıgının uzerine koyuyordu hapı unutmasın diye :)))))))))

ben 4 yıl kullandım..gerçekten tüylerim geç çıkıyordu regl günüm her zaman aynı düzende olurdu..bende 4 yılda 8 kğ aldırdı yada ben ona bağlıyorum..mide ve başağrısı sinir yaptı...Ama onun kadar temiz bir yöntemde yok ...

yarın babamız ankaraya gıdıocarsamba donucek fffffff
ay canim yalniz kalican zor ya Allah kavustursun.
ya ne kusa ogure yediricen ya valla sasiyorum size he.herseyi erkenden yapmaya calisiyonus.alisicak parca putur yemeyede.her bebek farkli.gulnaz dolma vermis pirinc burnundan cikmis ya icim acidi yapmayin ya,insanoglu disi cikiyor yemeyi ogreniyor yemicek mi yicek tabi.bu da bir gudu ya.ben hala herseyi blenderdan veriyorum cunku en ufak seyde kusuyr oguruyor niye eziyet edeyim etmiyorum nasil isterse oyle veriyorum.benimkinde bi anormallik var belki cunku yaziyorsunuz koparip veriyorum ekmek veriyorum vs diye ama her bebek farkli.ne zaman hazir olursa o zaman veririm ben.cok yazdim yaf.
oyyy masallahhh.ne guzel.bizimki oyun parkinda ve koltukta tutarak duruyor 3-4 gundur.yuruteci yalnizca yikanirken kullandigimiz icin cok hasir nesir degil ya.

günaydın herkese o kadar yoğunumki yazamıyorum ne zamandır geçmişide okuyamadım umaraım herkes iyidir. benim oğlumda hamarat üsten 4 dişi birlikte çıkardı ve anne demeye başladı harika bir duygu yaa

masallah anne dedi demek ne guzel yaa.bizimki belli belirsin bazen aglarken annnn diyor bende seviniyom ama anne mi diyor bilmem.aglamak zorundada kalmasin tabiyavrumm.
bizimkide ilk disi sag ust yan kesici cikardi sasirdik.sonra alt ust pat pat patladi birer hafta uc gun araliklarla.meryem ayse sizinde disler hayirli olsuuun.filiz seninde tabi.

4 yılda 8 kilo hapa bağlanmamalı bence daha kısa sürelere bakmak lazım ben kilo bile verdim bünyeden bünyeye değişiyodur muhakkak tabi

bende yasmin kullanmistim.kilo aldirdi bana istah acti gibi.spiralde kullandimdi adeti uzatiyor ama en rahati.sadece takip cikartilirken beni korkutuyor ve cesaret edemiyorum hala.korkunc degil aslinda ama ne biliyom bende var hassaslik.smear bile zor aldirdimdi.muayene benim icin eziyet oluyor.doktorada tabi.su alet varya ayy o beni mahfediyor.aciyor doktor hani iyyyyyyyyyyyyyyykafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…