Allah izin verirde gidebilirsek ben efeyi denize de havuza da sokucam , rusların minicik bebekleri suda büyüyorlar biz türklerde bir tuhaflık var zatne terafımız denizlerle çevrili çoğumuz yüzme bilmiyoz :))
Eylülcüm amin amin :) yarına kadar olmazsa yareın yapıcam ama ...
Bu arada 5 gün oldu ne gelen var ne gidenBurda konuştum konuştum o kadar tırsıyorum ki test almaya bile korkuyorum , be p...kk yicem bakalım ben
doğum kontrol hapından bahsediyosunuz sanırım 2. kutuma başladım ama bendede asabiyet yaptı sankim bi de libidom düştü ayol spirali ciddi ciddi düşünmeye başladım yaneeee
hangi markayı kullanıyorsun canım..bende sprila düşünüyorum ama bende rahim ağzı yarası başlamış bu yüzden takmıyorlar..emzirmeyi kesersem doğum kontrol hapı kullanıcam..
yasmin kullanıyorum vala ben bi gidip konuşucam doktorla hapla falan uğraşamıycam
aslında bildiğim kadarıyla yasmin yan etkisi en düşük hap..Ama her bünye farklı ..arkadaş yasmin kullandı iyi gelmedi..başka bir hap iyi geldi.. Ama çoğu asabiyet sinirlilik gibi yan etki yapıyor..yani hormon alıyoruz vücuda...
bende öyle diye başladım aslında bu haplkarın faydası çokmuş kanser riskini düşürüyo düzenli kullanımda sivilce kıllanma yı kontrol altına alıyomuş adeti düzenliyo falan zarardan çok faydası var ama böyle yan etkilride var işte bide hergün hergün ilaç insanı bayıyo ben unutuyorum sürekli mesela
bende öyle diye başladım aslında bu haplkarın faydası çokmuş kanser riskini düşürüyo düzenli kullanımda sivilce kıllanma yı kontrol altına alıyomuş adeti düzenliyo falan zarardan çok faydası var ama böyle yan etkilride var işte bide hergün hergün ilaç insanı bayıyo ben unutuyorum sürekli mesela
ay canim yalniz kalican zor ya Allah kavustursun.yarın babamız ankaraya gıdıocarsamba donucek fffffff
ya ne kusa ogure yediricen ya valla sasiyorum size he.herseyi erkenden yapmaya calisiyonus.alisicak parca putur yemeyede.her bebek farkli.gulnaz dolma vermis pirinc burnundan cikmis ya icim acidi yapmayin ya,insanoglu disi cikiyor yemeyi ogreniyor yemicek mi yicek tabi.bu da bir gudu ya.ben hala herseyi blenderdan veriyorum cunku en ufak seyde kusuyr oguruyor niye eziyet edeyim etmiyorum nasil isterse oyle veriyorum.benimkinde bi anormallik var belki cunku yaziyorsunuz koparip veriyorum ekmek veriyorum vs diye ama her bebek farkli.ne zaman hazir olursa o zaman veririm ben.cok yazdim yaf.Bir de şunu merak ediyorum artık haşladığüınız sevzeleri sadece çatalla ezip mi veriyorsunuz , efe mümkün değil içemez öyle en ufak şeyi öğürüyor ...Arkadaşım 8 ayda ben çatalla ezip veriyordum ama o 2ay hiç kilo almamıştı dedi bende kararsız kaldım besinlerini tam alması için hala eski metaoda mı devam etsem yoksa kilo kaybını göze alıp çatalla kusa öğüre mi yedirsem ?
oyyy masallahhh.ne guzel.bizimki oyun parkinda ve koltukta tutarak duruyor 3-4 gundur.yuruteci yalnizca yikanirken kullandigimiz icin cok hasir nesir degil ya.ay ay yasemıncım ılk adım ayakkabılarınız da hyrlı olsun gule gule kostura kostura gısın efecık:)
eymen de masallah ıkı gundur yuruteçte tay tay duruo hıcbıryere hıcbıryerı degmıo.yurutecın tek gorevı kendını bıraktıgında guvende oluo.ama onceden yapmıodu sımdı 5-6 sn tay tay duruozemuszemus
günaydın herkese o kadar yoğunumki yazamıyorum ne zamandır geçmişide okuyamadım umaraım herkes iyidir. benim oğlumda hamarat üsten 4 dişi birlikte çıkardı ve anne demeye başladı harika bir duygu yaa
benim arkadaşım yastıgının uzerine koyuyordu hapı unutmasın diye :)))))))))
ben 4 yıl kullandım..gerçekten tüylerim geç çıkıyordu regl günüm her zaman aynı düzende olurdu..bende 4 yılda 8 kğ aldırdı yada ben ona bağlıyorum..mide ve başağrısı sinir yaptı...Ama onun kadar temiz bir yöntemde yok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?