2009 Eylül Anneleri

yasemin bende bu kusma problemi yüzünden ezerekmi versem diyorum demek kilo almıyolarmış acaba niye zaten zar zor kilo alıyo offf zormuş zooooor

ela maşallah artık başlıyolar tay taya benimkide oyun parkında tutunup duruyo baya emekleme namına bişey olmasada tay tay yapıyo en azından

bircan hayırlı olsun işin bende çıkarıldım işden işime gelmedi değil hani rüzgar yaşına girsin bakmaya başlıcam inşallah bulurum

sağol Elacım , baktım kayınvalidem uydur kaydır şeyler giydiriuyor ayağına bari önlem alalım dedik :)) efede elinden tutunca çok güzel yürüyor yürüteçte de uçöuyor resmen sanırım kayınvalidem gizli gizli bindirmiş burdan onu anlıyorum :)

Gülnazcım merhaba canım uzun zamandır karşılaşamıyorduk :) kilo kaybı dişler bu döneme denk geliyor , çatalla ezince de eski randımanında yemiyorlar o yüzden olabilir . Ama Efe çok zayıf zaten ay ortalamasına göre bende diyorum çorbasına eskisi gibi devam etsem diğerlerini zaten elden yiyor ama işte bu sferde pütüre alışmazsa kendimi kötü hissedicem :)

ben catalla bıle ezmıyorum. ellerımle koparıp azcık ezıp agzına atıyorum. şükür alıştı benımkı. eline ekmek verıyorum kendı yumusatıp yıyor:)

Bu arada 5 gün oldu ne gelen var ne giden Burda konuştum konuştum o kadar tırsıyorum ki test almaya bile korkuyorum , be p...kk yicem bakalım ben

meryemcim hayırlı olsun sizinde dişler canım..canım hep 9 lardan gidiyoruz nekadan mikemmel demii.. meryemcim bizim üstten sağ kesici geldii. sizin..
elacım Allah kavuştursun canım..
yasemincim eğer pütüre alıştıysa çorbasını süzgeçten geçirerek verebilirsin tabikide..ben de çorbayı süzgeçten geçiriyorumm zaten azcık pütürlü oluyo..
hava çok kapalı sabah yağmışş yine yağıcak sanırımm...kpss ye başvuru için gidecektimm yarında son günn off yaa inşlh öğleden sonra açar..

biz çorba içmiyoruz canım. sebze yıyor benımkı. kasık almadıgından corba yok. ama çöorba verırkende suzgecten gecırıyordum. hiç blander kullanmadım

ya yasemın senın gelmıo benım gıtmıo:)
hapa baslamıstım delı gıbı basagrısı apınca ıcmedım.zaten reglımın ılk gunu basladım 11 gun ıctım hapı reglım bıtmemıstı.ve hapı bıraktım 3 gun oldu yıne regl oluorum anlamadım gıttı.15 gundur reglım anlıyacagındermanım kalmadı ya.basagrım gecmedı.hapa tekrar ne zaman baslamalı bılmıom ff gelse der gelmese dert anlayacagın.ıns senın bısey yoktr.bı test yap rahatla kacısı yok bılıosun

ya kızlar bebeklerı denıze ya da havuza sokmak yasak mı ya.tubiş demıs ya hani denız havuz yasak dıe.

Son düzenleme:
ok de meryem yanı ben zate normal reglımı bıle bıtrmemıstım ılk ay oldugu ıcın normalden uzun surmustu ve azaldı ııce hapı bırakınca yıne oldum.e normal tarıhınde bı daha mı regl olucam yanı.anlamadım ya.hayatım regl mı gececk:))

kızlar ben sokucam havuzada denizede inşlhh tabi havuzda öyle batırıp çıkarma gibi olur.. deniz oynasın yaa .. hep yasak yasak

günaydın kızlar herkese
ela Allah kavuştursun
meryem dişiniz hayırlı olsun
yasemin seni de (test yapmana gerek kalmadan) Allah kavuştursun :)

günaydın herkese o kadar yoğunumki yazamıyorum ne zamandır geçmişide okuyamadım umaraım herkes iyidir. benim oğlumda hamarat üsten 4 dişi birlikte çıkardı ve anne demeye başladı harika bir duygu yaa

Allah izin verirde gidebilirsek ben efeyi denize de havuza da sokucam , rusların minicik bebekleri suda büyüyorlar biz türklerde bir tuhaflık var zatne terafımız denizlerle çevrili çoğumuz yüzme bilmiyoz :))

Eylülcüm amin amin :) yarına kadar olmazsa yareın yapıcam ama ...

arkadaşlar diğer şeylerden kastınız nedir rüzgar muhallebi çorba meyve yiyo dolma içi veriim dedim genzine kaçtı burnundan pirinç çıktı zavallının nasıl başlasamki acaba daha elimi uzaktan uzatırken yüzünü buruşturuyo hiç bişeye ağzını açtığını görmedim sıpanın kaşığa alışkın ne versem ya öneriniz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…