2009 Eylül Anneleri

hoşbulduk konuşan olmayınca bende geçmişe vurdum kendimi
oto koltuğu mevzusu konuşulmuş
siirtteyim bende
kara kara düşünüyorum ne alsam diye
bizimki nasıl oturur içinde bilmeme ya
ankaraya giderken mecbur olması
bakalım inşallah bizim yaramaz alışır
tabii önce almam gerek

cok az bakabıldım gecmişe.....benım puturlerle olan savasıma cevaplarınız ıcın tesekkurler...
bugun ustun zeka, araba koltugu, ıstah surubu ve uykusuz gecelerden konuulmus.10 gun kadardır dorukta gecelerı 5 kez kalkıp aglıyo.hep sallanmak ıstıyo.dişe yoruyoruz herseyı ama daha tek 1 diş bıle yok putur yıyemıyoruz bıde kusuyoruz ama genede neselı cok sukur...

canım benim kızım zeynep alttan 2 diş çıkardı 3 ay çektik. Şimdide görünürde 1 dişi var ama bebeğim mahvoldu uyuyamıyor iştahı yok sonradan çıkacak olanlar daha çok yordu. Canlarım ne kadarda zorlanıyorllar. Allah bebeklerimize sabır versin işleri çok zor.

slm kızlar nasılsınız benim canım çok sıkkın
arkadaşımın 1 yaşındaki çocuğu kas hastalığına yakalanmış sanırım tedavisi olmayan bi hastalıkmış çok üzüldüm yaa ama suç kocasında çok iğrenç bi adamya ben o kadının yerinde olsam boşarım o allah inancı olmayan sapık adamı en başta allaha şart koşarsan benim asla kızım olamaz oğlum olcak diye sonucu bu olur işte töbe töbeee

cansucum Allah sabır versin arkadaşına canım.. eşinede hidayet versin ıslah etsin... off yaa hala bukadar cahalet varmı yaa... böyle düşünen insanların ebeveynliğinden de ne beklenebilirkiii....yazık....
geçmişe bakayım azcık.. yorucu bigün geçirdim kayınvalidemdeydik sabahtan beri... beynim yorgun... uyumak istiyorumm..

sorma canım bende üzüldüm allah ıslah etsin rabbim kimseyi evladıyla sınamasın ne diyimki dinlen canım yaa

gunaydin kizlar.
giremedim gunlerdir.gecmise bakmayada vakit yok.yavru kusumda bi aglama tuttu son gunlerde sanki canini acitiyorsun gibi agliyor bagirarak.disari cikariyorum falan temizlik vardi derken ancak bakabildim.
cansucum Allah sifalar versin tezden arkadasinin hasta yavrusuna.Allah evlatlarimizla sinamasin.

herkese merhaba güzellerr...
cansucum Allah arkadaşına sbaır o manyak kocasınada hidayet versin.. galiba onları zorlu bir yolculuk ve sınav bekliyor... Allahım insanları yolundan çıkarmasın derman aratmasın off çok zor yaa kadının haline çok üzüldüm vallaha.... ((

kızlar herkese merhaba. 2 şey sormak istiyorum. 1. bebişim ayaklandı eşim olmadan yıkayamıyorum. biz büyük küvette yıkıyoruz 1-2 aydır o küvetin içine girip bebişi tutuyor ben de dışından kenardan kenardan yıkıyorum ama artık eşim gece çalışıcak ve ben çok zorlanıcam. siz ne yapıyorsunuz? 2. sorum şu benim bebeğimin alttaki dişleri daha 4 aylıkkıen çıkmıştı. şimdi 8,5 aylık oldu ama diğer dişlerden hala ses yok normal mi? var mı bizim durumumuzda olan. lütfen cevap verirseniz mutlu olurum.allah size de bebişlerinize de sağlık versin :Saruboceq:

zeynepinannesi ben yurutec aldim ucuzundan onda yikiyorum.oturtuyorum yurutece rahat oluyor.malum bolgeleride aliyorum koluma akan suyun altinda yikiyorum.ama kaymasin dikkat etmek lazim.baska care bulamadim. cunku kuvetten cikmaya calisiyor artik:)ama bazen kuvette yikiyorum keyif yapsin diye ama sonlara dogru cozutuyor:)gamzecim gosterdigin bebek banyo oturagini almaya gittigim dukkandan yuruteci aldim cunku o oturak yere sifir.ayaklarini yere vurur acitir diye dusunup vazgectimdi.
dis olayina gelince zamani gelince gelir ya hala hic disi cikmayanlar var uzulme.

canımmm iyi yolculuklarr işallah çoook iyi dinlenirsiniz.... bu tatile hepimiz gibi seninde çok çalışan eşininde çook ihtiyacı var..... darısı başımıza artık sağ salim gidin gelin işallah sizi kocamannn öpüyoruuzz.... :))

selam arkdaşlar benim kızım emeklemiyooo ve pütürlü gıdaları bir süre yemesine rağmen artık yemiyooooooooooooo((bunlar normalmi;?artık psikolojim bozuluyo yardımmmmmmmmmmmmmmm

vallaha bence çocukların yaptığı herşey normal ne uykuda ne yeme içmede bi yaptıkları bi yaptıklarını tutmuyo...
tavsiyem çok canını sıkma takılma eninde sonunda yiyecek nasılsa....
çünkü baştan yemiş belkide dişi filan gelecekse ozaman saçma garip huyları çıkıveriyo ama sonra normale dönüyolar korkma :))))))))

kızlar eskiden albümlerimiz vardı herkes bakardıı off yaa negüzeldi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…