2009 Eylül Anneleri

ayy demi heyecanla birbirimizi görürdük böle aa sen şölesin ben böleyim felan :)))
sonra göbeklerimizi eklerdik..
güzel günlerdi ama hakikaten çabuk geçti yaa ((

Günaydın herkese, güzel pazarlar...kuzun senide mi uyutmadı benim kuzu 6 dan beri ayakta

Son düzenleme:
herkese iyi pazarlar kızlar
bugün annem geliyor urfaya.bende yarın başlıyorum göreve inşallah sabahcı olurumda kızımla uzun süre ayrı kalmamış olurum.ilk gün zor gecer herhalde şimdiden kaygısı başladı ama iyiki annem var sağolsun.

şimdiden gözün aydın canım.. ilk gün zor geçiyo ama insan çabuk alışıyo zaten okulların kapanmasına birşey kalmadı anlamazsın bile nasıl geçtiğini

ücretsiz izindeydin herhalde değil mi yarın işe başlamanı yanlış yorumlamadysam..şimdiden hayırlı olsun canım hem işe başlaman hem de annenin gelişi...

bizden başka kimsecikler yok.hafta sonu çok geçmiş de birikmemiş.gerçi ben cuma günü de girememştm misafirm geldiğnden hazrlk falan yoğndm

slm esincim ben çıktın sandım senide ağustos annelerini okuuyordumm..
kuzum uyudu benimde azcık ütüm var.. ama üşeniyorum sen nasılsın... benim gibi pazar pazar evdemisin..

sağolun kızlar evet canım izindeydim artık başlıyorum .evet okulların kapanmasına az kaldı bu sene çok sorun yok bir dahaki döneme başlıycak zorluk.

ahh sibelcim kısmetse bende eylülde başlıycam ahh hiç istemiyorum ama işte şartlar...
hafta sonu için yakın biyerlere gidelim diyorum eşimle ama bakalım nasip...

günaydın kızlarrr...
ayşe ne güzel bir günbaydın olmus ana oğul:) çıktımı ıkıncı diş bizim cıktı:)

günaydın hanımlar ; umarım herkes iyidir ... Efenin üst dişleri geliyor bir mızmız bir huysuz ki bir de sürekli kucak ya da gezmek istiyor oturunca ağlamaya başlıyor...

kızlar ben cuma gunu oto koltugunu aldım. uygun fiyat ve çok begendım. koala nın 9-25 kılo olanını alkdım. adam deıdkı 9-36 alma. cunku çok yatmıyormus. biz baya uzun yol gittik geldık kuzum rahattı

günaydınlar herkeşe
yorucu bi hafta sonuydu oğlum çok huysuz
2.dişi patlıcak sanırım
ayşe maaşalllah size ana oğul..çok tatlısınızzz
tısslllaaarr sizde iyisinizdir inş.

daha çıkmadı 2. dişimiz ama dün hep tepemdeydi halil ibrahim bide
hoooppp kusmalarımız geri geldi
dişten yine sanırım
cumartesi akşamı arabada öle bi kustukiii
evden çıktığımıza pişman olukk

meryemcim sevindim sizin yolculuk ii geçmiiş ne güzellll

reyhancım
yeni dişiniz hayırlı olsun belki rahatlar accıık yula

tülaycım ınsallah sıkıntısız cıkarır diycem ama sıkıntılar başlamış bıle yazık kuzularımıza işleri zor tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…