2009 Eylül Anneleri

ben de arayım sorayım, yada direk gidelim akşama en azından gezmiş de oluruz.

meryem sağol canım araştırmaların için.

kızlar bu koala oto koltuğu yatmıyo geriye doğru yani uazun yolda bebek uyusa put gibi dimdik kalacak
diğer markaların tümü geriye doğru yatıyor uyudugunda geriye doğru yatırabilir ve bebek rahat eder ayrıca ben bakmaya gitim satan kişi klılıfını 1 saatte biz bile giydiremiyoruz çok zor takmak dedi ve terletiyormuş çok fiyatı uygun ama sanırım kullanışlı değil haberiniz olsun kipada hafta sonu 210 tl di fiyatı
tek iyi tarafı 36 kg.a kadar olması ama dediğim gibi eksisi çok bana göre

yoksa marka olarak iyimiş daha önce yarış arabaları falan üretiyormuş bu marka şimdi pusetleri falanda var ama bilemiyorum yanii :))

bu uyu oynaların diğerlerinden farkı ne

ince olması sanırım :)))

ama müşerref 6 fonksıyonlu yatıyor diyor. bi gidip görmem lazım

canım bilmiyorum ki ben baktım satan kişi öyle dedi hepsiburadada yorumlarada baktım ordada yatmamasında şikayetciydi bazı kişiler ama 2 farklı modeli var sanırım bi bak bakalım sen tatlım

benımde burada bır tanıdık magaza var adam çok tavsıye ettı ya ne bılıyım yoksa ben mother care dan alıcaktım bılemedım bak

koltuğu yeni aldık ve şimdilik memnunuz.tavsiye ederim.yatma özelliği çok güzel.yolculuk esnasında bebek açısından çok rahat oluyor.ayarları çok güzel her boya göre kemerler ayarlanabiliyor.gayet sağlam ve rahat.siyah beyaz olan renk erkek çocuğu için uygun ve internette göründüğünden çok daha şık.ayrıca göründüğü kadar kaba değil.montajıda çok kolay.biraz öğrendinizmi 30sn.monte edebilirsiniz.

bu 25 kıloya kadar olan için yorum

herkese iyi akşamlar
benim bakabildiğim saatlerde herkes gitmiş mevzu bitmiş oluyor ne kadarda şanssızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…