2009 Eylül Anneleri

meryemcim kuzularımız ikiz gibi yaa bizimde öyle valla...banyodan çıkmıyoz..:))
gamzecim nabersin nerdeydin dün hayatım...

yaa gamze beliz ne yapsın senın gibi titiz annesi var evi hergun bok kokutmuyor:) bak benım oğlum gunde en az 2 sefer yapar:) şu diş zamanı 6 olduguda oldu:)

hahaha yok yahuu valla onun için evde herşey serbest ama babası tuvaleti kullandıktan sonra siler yani ilerde belizinde düşeceği durum belli.. aslında benim sorunum tuvaletlerin banyonun vede mutfağın temizliğidir... yoksa ev dağınıkta olur silinemeyebilirde insanlık hali... ama tuvaleti affetmeeeeemm :)))))))))
neeeeeeeeee diş zamanı altımı olduuu ha maşallahhh bizimkinde tık yok.. bide bembeyaz bi beek ya nasıl kızarıyo morarıyo çıkaramıyo çocum of yaa....

uff biz ne yapcezzzz
fitil versemmi acaba?

kızımm dur hemen yaa bişi vermeye kalkma dr.lar 1 haftaya kadar normal diyo yani az daha bekle bence....

tülaycım duphalac dıye bşir surup var o çok fayda edıyo

evet etkili ama eccük beklesin yahuu acelesi nee yapacak elbet :))

ayşem hoşgeldin...
valla dün akşam 6 ya kadar evdeydim sonra öyle biyere gittimkiiiiiiiiiiii off sıyırcam kafayı harika biyer keşfetttik arkadaşların sayesinde yok böyle bi olay..... bana bayaa bayaa iyi geldi.... yani kızlar inanın o an anladımki şu topicte herkesin ihtiyacı olan şey işte o........ hatta bulabilirsem size gittiğim yerin linkini bulup atayım ve mutlaka gidilecekler listenize ekleyin... daha genciz çook yolumuz var önümüzde birgün elbet yolunuz düşer.. :)

gamzecim link atıcaktınn .. pikniklik alanmıydı yoksa otel falanmıydı gittiğiniz yer..

canım resim bulamadım ama otelin devremülk koyuymuş.. orda arkadaşın babasının teknesi vardı ona gittik yemek yedik millet yüzdü felan... ama süperdi.... yalı çiftlik happymag sea garden in devremülküymüş... yaa millet nerlerde neler yapıyo yaşıyo vallahi.. bizde ööle evde işte acabaa tatile gidicezmi acaba havuza giricezmi diye hayal kuruyoz :)))

ayse sırtından cıkarıyor dimi:)

gamze yaa yeme beni sen tek ıslak zemınlerde değil her yerde aynısın eminim:)

merhaba herkese iyi haftalar sabah fındık geçirdim rondodan veriyim dedim kahvaltıda pekmezle yiyemedi normal mi? acaba siz fındık verdiniz mi?

ayse sırtından cıkarıyor dimi:)

gamze yaa yeme beni sen tek ıslak zemınlerde değil her yerde aynısın eminim:)

valla günahımı alıyon kızım yaaa :))))))
ıslak zemin sorunum var sonra azcık takıntılarım var erkeklerin ayaklarından tiksinirim burnunu elleyen insanın yemeğini yemem erkek misafir varsa heryeri domestosa boğarımm falan filan takıntılıyım hayatı kendime zindan ederim o derece yanii :))))))))))))
gördüğün gibi sorunum erkekler yoksa evin şuanki halini görsen yardım toplarsın o derece rezil :)))))))))))))))

herkese günaydın :)

tülaycım geçmiş olsun kuzuma inşllah hemen atlatır

reyhan yulanın dişleri hayırlı olsun gözünüz aydın canım :)

meryemcim sizinde oto koltuğunuz hayırlı olsun güle güle gezin inşallah :)) oto koltuğu zevkden gezmelerle eskisin :)))

gamzem bomba gibiymissin :)) maşallah sana gezmissin gelmissin bacım sana moral olmuş inşalah yine böle yeni yeni yerler keşfet su belizimle :)

ayşem mankenler gibi sabah pozunuzu vermissiniz ana oğul sizin için güzel bi gün olsun inşallah :)
başka unuttuğum varsa sorrry :)

merhaba herkese iyi haftalar sabah fındık geçirdim rondodan veriyim dedim kahvaltıda pekmezle yiyemedi normal mi? acaba siz fındık verdiniz mi?

merhaba hoşgeldin sanada iyi haftalar :)
ben sadece ceviz veriyorum daha fındığa geçmedim ve pekmezle fındık ağır bi ikili olmuş bence muhallebiyle vs denesen daha iyi olmazmı.. ozaman yeme ihtimali daha yüksek bence....

h.g zeynep çim inş. bakalım
gökşen nasıl yaramazlıklar full devammı?

egemenadil günaydın cnm..bende ceviz veriyom kahvaltısında fındık
vermedim hiç...daha ağır sanırım cevizden

zeynocum sabah şekerim hoşgeldiiinn çok teşekkür ederim hepimiz için öyle olsun inşallah gerçekten çokiyi geldi.... gökşencim nasıl bakalımmmmmmmmmm...?
yani inanın insan burada ölürmü yaa deriz ya aynen öyle biyerdi... ama insan ordada keyiften içe içe sirozdan ölür onu keşfettim dün Allah içenleri bir an evvel kurtarsın diyelim :)))

günaydın kızlar..

doğumdan beri ilk reglmi geçen ay olmuştum..bu ay daha olmadım...12 gün geçti...tesk yaptım negatif...karnım çok sancılanıyor ama ortada bişey yok...her sabah uyandığımda midem bulanıyor...offffff........çoğu kişi düzensiz olabilir diyor ama korkmaya başladım...

gamze desene durdun durdun
pazar günü en güzel turnayı sen gözünden vurdun

hahahaha evet tatlım aynen öyle oldu sayedmde turna bayaa yaralı :))))))
sabah kalktığımda kocama içimden hay Allahın mandası çamurda yatıyo gibi serilmiş benim günahım ne yaa derken akşama oraya gittik amanda canımda kuzumda miniş kocam benimde filan birden sevgi kelebeği kesildim :))))))))))))))))))) tabii neyseki bu ikiyüzlülüğü ve menfaatçiliği içimden sessiz yaşadım yoksaaaa burnumdan gelirdi pazar :)))))

korkma canım benımde bıtmeyen mıde bulanmtılarım var ama cuma gunu yıne regl oldum..

valla gamze yaa sende girseydin keşke denize açıllırdınn yaa.. offf benimde çok ihtiyacım var öyle biyere ...
evet meryemimm:)) onun için banyo anca paklıyo bizi..:)
yavv bu büyük istanbul buluşması nezaman olcakk.. sabırsızlanıyorum...
sağol zeynepcim bugünün sabah şekeri biz olduk bakalım yarın kim olcekk:)))
bugün evim tertemiz süpürgemiz bozulduğu için halı yıkama makineside çok iyi temnizliyo rahatımm valla..
kızlar bana süpürge önerin yaa hafta sonu kipadaydık baktım ama pişman olurum diye uydurmasyon bişey almıyım dedimm meryemcim bizde baktık kolanın koltuğuna gerçekten çok güzeldi... alalım dedimm eşim ilk önce arabayı alalımda sonra alırız dedi... valla kalmıycakk diye ödüm kopuyoo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…