2009 Eylül Anneleri

eheehhe cansucum aynen acımam gece 2-3 demem halı silerim yer silerim napayım tisssskiniyooom :))))) heleki uzun tırnaklıysa abooovvv yanıyom artık :)))))))))))))

:roflol:allah iilini versin gamze bende öle valla dediğin gibi gecenin körü yatağa girdikten sonra bile aklıma bişey gelsin yapmam lazım yoksa uyuyamıyorum kalkıp gece2lerde mutfak dolaplarını sildiğimi bilirim yahu:)) çok takıntılıyım çok bukonuda

iyi valla zeynepcim ne yapsın çok cadı oldu tam bi afacan bağırıyo çağırıyo hele bi erkek çocuk görmesin elindekileri alıyo kızıyo bağırıyo saçını falan çekmeye çalışıyo çok zilli çokkk

ayşecim bence su filtreli bişiy al derim.. yeni nesil.. çünkü toz torbası işi çok salak ve çok sıkıcı yaa...
kısmetse ben ilk kocamı kıstırdığım anda rainbow alıcam... süper bişiy... ben böyle bir süpürge görmedim.. olmadı onun çakması ihlas cleanmax alırım diyorum ama hemen değil tabiiki.. halıyı bir süpürüyo sanki döve döve yıkanmış gibi oluyo... ama yani nolursa olsun toz torbasız yıkama ıvır zıvırda yapıyo baya güzel yani.....

feyzacım gayet normal ben son 3 aydır her adetim sürekli gecikiyo hemde 10 gün 15 gün filan o yüğzden için rahat olsun ama tedbirini almayı unutma ilk sene düznsizlikler olması normal

canım ilk oğlumda her ay düzenli oldum..bunda böyle oldu...o yüzden korkuyorum...hele birde 3.cocuk olacak...:S:S:S

gel canım gell korkma ikimizinde derdine çare olabilecek iyi bir dr biliyorum :)))))))))))))))))))))))))) sositososito :roflol:

off valla gamze ugrasamam. benım kayınpeder hep bızde eve gittiğimde alituna bana yapışmadıgı tek zaman 22 den sonra oda uyuyor ondan o zamanda işe hazırlık yapıyorum cantamı süt takımlarını vs vs hazırla ee cayımı ıcıyım azcıkda tv derken yatıyorum zaten.

ayse yorumlar gayet ıyı.ç bende sulu supurge alıcam ama bu ara masrafım çok evı falan boyatıcaz. o yuzden bıraz beklesın:)

esincim doğum dr unla bi görüşsen

tlf açsam bile gel dicektir eminim..bu haftada beklicem olmazsam gidicem doktora..aslında biraz tırsıyorum şimdi muayene falan yapcak...:)

inş canım öyledir..

kızlar sulu süpürge halı yıkama değilse eğer tavsiye etmiyolar her defasından temizlemek gerekiyo içini kalırsa çok kötü koku yapıyo bi müddet sonrada bakteri üretiyo bende çok araştırdım uzunca etrafımdakilerin süpürgelerini denedim :))en iyisi philips süpürge resmen parkeleri kaldırıyo :))black&decker denedim mesela benim evimdeki rowenta halı yıkamam fantom hiç biride iyi süpürmedi ama annemin ihlas aurası var o güzel ama insanın canını çıkarıyo bide tavsiyem toz torbasız olsun rahat edrsiniz :))

esincim merka etme her doğum birbirinden farklıdır bünyen bunada böle tepki veriyo demekki :) ama bence için rahar etsin dr git şahsen ben gittim bi dah gecikirse yine gel dedi test yepmıştım hamile değildim ama ondan sonr iki defa yine gecikti açıkçası ben gitmedim ilk bir sene bitsin belki o zaman giderim çünkü hormon ilaçları verir diye korkuyorum zaten dr gtme sebebim kist mi oldu acaba diyeydi

bilemiyorum canım..bu hafta beklim de haftaya gideyim..

kızlar eylül pilav yapıyorum elimle veriyorum yiyo çok seviyo hatta ama yoğurt çorbası yapıyorum içindeki pirinçleri geri çıkarıyo yoğurduda çok seviyo ama bu şekilde yemiyo sizdede öle olan varmı çok enteresan bu kız yaaa

slm kızlar acil yardım oğlum emerken göğsümü dişledi resmen delindi çok ağrıyo 4-5 gündür geçmiyor emerken ağlıyorum öteki göğsümdede süt yok nasıl geçer varmı bildiğiniz bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…