eheehhe cansucum aynen acımam gece 2-3 demem halı silerim yer silerim napayım tisssskiniyooom :))))) heleki uzun tırnaklıysa abooovvv yanıyom artık :)))))))))))))
feyzacım gayet normal ben son 3 aydır her adetim sürekli gecikiyo hemde 10 gün 15 gün filan o yüğzden için rahat olsun ama tedbirini almayı unutma ilk sene düznsizlikler olması normal
:roflol:allah iilini versin gamze bende öle valla dediğin gibi gecenin körü yatağa girdikten sonra bile aklıma bişey gelsin yapmam lazım yoksa uyuyamıyorum kalkıp gece2lerde mutfak dolaplarını sildiğimi bilirim yahu:)) çok takıntılıyım çok bukonuda
esincim doğum dr unla bi görüşsen
zeynepcim biz memur insanlarız ne ettin yavvv çok pahalı bu...
esincim deert etme gelir tatlımm hepimizin geçikmişti hatta dayanamayıp kan testi bile yaptıran olmuştu durum negatif düşünsene benim 20 gün geçmiştiiii........
esincim merka etme her doğum birbirinden farklıdır bünyen bunada böle tepki veriyo demekki :) ama bence için rahar etsin dr git şahsen ben gittim bi dah gecikirse yine gel dedi test yepmıştım hamile değildim ama ondan sonr iki defa yine gecikti açıkçası ben gitmedim ilk bir sene bitsin belki o zaman giderim çünkü hormon ilaçları verir diye korkuyorumzaten dr gtme sebebim kist mi oldu acaba diyeydi
slm kızlar acil yardım oğlum emerken göğsümü dişledi resmen delindi çok ağrıyo 4-5 gündür geçmiyor emerken ağlıyorum öteki göğsümdede süt yok nasıl geçer varmı bildiğiniz bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?