2009 Eylül Anneleri

doktora gittik ateş çıktı ağlama başladı durmayınca gittik ilk hastahane ziyaretimiz kontrol dışında üşütmüş beyefendi yeni iğneyi düzeldi kan alınırken iğne yapılırken çok ağladı çişini yapmadığı için idrar tahlili yaptıramadık şükür çabuk düştü ateşi iyi geceler rahatladım ohhhhh

Sağol Eylülcüm , hepimizin bebeleri aynı şekilde ...
Allahtan şimdiye kadar sıkıntısız atlattık , olmayan iştahı biraz kesiliyor , gece biberonu almıyor , göğsümü ısırıyor ama patladı mı rahatlıyoruz , bir de 2 2 çıkardığı için iyi oluyor ...

günaydın şekerleeeerr :)))
bugün kızım güne sat 7.30 da başlamamıza karar verdiği için bende aranıza erken katıldımm :)))
bu arada yeni dişler gelmiş hayırlı olsunnnnn :)))

hahaha senden sonrası tufan şekerim boşver :)))
bizimki kahvaltısını yaptı şimdi tekrar uyumak istiyo :)))
yaa resmen maymun oldukk resmenn :))))

kızlar günaydın , eşimin gelmesiyle muhammed bebeğe uğrayamamıştım, bugün tekrar gidip birikmiş paralardan mamalarını alacam bir de görmek istiyorum çok..... onun dışında biz de herşey yolunda geçmişi okuyamadımm yoğunum umarım herkes iydir.

ya bizimkide zorlaaaa accık kahvattı etti
15-20 dk oldu uyuyalı böle kafasına göre saatleri değiştirip duruyoooo velet yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…