2009 Eylül Anneleri

selam kızlar eda geçmiş olsun canım iyi farketmişsin garipliği

dizlik sormuş bi arkadaş ben aldım rüzgara bacağından sıyrılıyo bende kestim çorabını geçirdim dizine şimdi dirsekleri düşünüyorum bizim komando morartmış dirsekleri evde halı yok gibi bişey olan halıdada durmuyo zaten evi geziyo o şekilde

bu arada bircancım nasılsın görüşemiyoruz bir türlü seninle artık poyraz nasıl

sağol tatlım iyim. poyraz kuduruk durmuyor yerinde oraya buraya emekliyor yaramazlık yapıyor bol bol huysuzluk yapıyor ve sanırım pek çeneli olcak sürekli dede dede dede baba baba deyip duruyor baya net söylüyor ve sanırım bayada oynamayı sevicek annem şarkı öğretmiş annem söylerden oda resmen tempo tutuyor ağzıyla sesler çıkarıp eşlik ediyor ellerini havaya kaldırıyor oynuyormuş sallanıyor. uyuturken konuşamıyoruz ııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııhhhhhhhhhhhhh diyor susun diyor resmen küçük adam. yürütece bek koymuyoruz onunla süper yaramazlık yapıyor yerinde durmuyor sarkıyor

benim oğluşum uyurken şarkıyla uyuyor muhakkak müzik olacak özellikle demet akalının tecrübe şarkısı.misafirlikte bile tlf dan müzik çalıyor öyle uyuyor. zaten uyku ddediğim 1 saat siz gündüz uyku araları ne kadar ben uyandıktan 2 saat sonra uyutmaya çalışıyorum.

kızlar merhaba...bakamadım pek..ya ben hıc bı seyı yetıstıremıyorum.doruk mu cok hareketlendI yoksa benmı becerıksızım anlamadım gıttı...neyse...
ELACIM gecmıs olsun....
REYYANA masallah cok tatlı hepsı bunların...

bıde kım arıyodu unuttum adını.canım bak SÜNNET KIYAFETLERİ diye bi internet sıtesın de var her ıstedıgın ay ve yasa uygun sunnet kıyafetı.ustelık fıyatlarıda uygun ve kapıda odemesı var sanırım..bı ıncele ıstersen...

herkesı opuyorum kızlar.....

selam
dün gezmekten bugünde kahvaltıda ablamlar vardı
girmedim özledim sizle sohbetiiii
elammm geçmiş olsun acil şifalarrrrrrr
merve hakket kuduruk bi kızmışş reyhannn maaşallah onaaa
ay bnm kide sürekli yerlerde debelenmek istiyoo
aynen kollar vurulmaya başladı zati beyazız hemen kızarıyosss
diz zaten morarık
karyoladan düştükkkk
muzurluklar başladıııııııııhadi hayırlısı

günaydın kızlaaaar günaydın meryemciiiimm :))
yahu kız vızıklıyo okuyamadım elaya kime ne olmuş bakamadım yahuu bi söleyen olsa keşke özeti :))

gamzem gunaydın bende gecmıse bakıyordum. eymen bogaz enfeksıyonu olmus. gecmıs olsun ona çok. birde mervenın kızı yurutecten assa sarkıp oyuncagını alıp oturuyormus. maşallah.
onun dısında ben uykusuzum:) esegım 6 da uyandı neyse uyudu hemen mır mır noluyorsa sonra yuzukoyun uyumak ıstıyor dönüğyor rahat edemıyor emekleme pozısyonu alıyor. uyuyor tam dalacakken tak dönüyor ...... boyle boyle annesı 6 da uyandı o dalsın dıye beklerken saat 7:30 oldu o uyudu anne uyudu 7:35 zıl caldı anne kalktı aliş uyuyo:)

gamzem gunaydın bende gecmıse bakıyordum. eymen bogaz enfeksıyonu olmus. gecmıs olsun ona çok. birde mervenın kızı yurutecten assa sarkıp oyuncagını alıp oturuyormus. maşallah.
onun dısında ben uykusuzum:) esegım 6 da uyandı neyse uyudu hemen mır mır noluyorsa sonra yuzukoyun uyumak ıstıyor dönüğyor rahat edemıyor emekleme pozısyonu alıyor. uyuyor tam dalacakken tak dönüyor ...... boyle boyle annesı 6 da uyandı o dalsın dıye beklerken saat 7:30 oldu o uyudu anne uyudu 7:35 zıl caldı anne kalktı aliş uyuyo:)

ah canım kıyamam yaa geçmiş olsun eymoşumaaa...
demek aliş sıpası uyutmadı seni haa :)))) yaa sorma bendeki sıpada aynı şeyi yaptı gece 2 kez uyandı 2 de ve 5,30 da emmek istedi hatun.. birde uykuya dalamama sorunumuz var popoyu dikiyo dikiyo uyuyamıyo mızlanıyo, ama gözünde enfeksiyon oldu yine gözü çapaklanmış kapanmış sabah sabah açacaz diye bi hal olduk...... ondan herhalde huzursuzluğu... bide 2 diş geldi oda azcık sıkıntı yapıyo herhalde kuzumda yaa..... nazarmı oluyo yoksa bodrumun pis sularımı anlamadım.. burda yine ishal salgını varmış yaa arkadaşlar ailecek hastanede yatıyolar sudaki mikroptan... bikaç kişiden daha duyduk korktum açıkçası....
bu arada özet için saol tatlımmm

GÜnaydın Şekerler

naber şekerim nasıl keyfinnnnn

özlemcim hoşgeldin şekerim nasılsınnn....
neden yazmıyon bakim doruk efendi izin vermiyomu yoksaa :)))))))))

gene gulyabani var yaaaa...... nefret ediyorum misafirden..... kardeşim ya girin adınızla yada gelmeyin bu ne yaa.....

gunaydın

gecmıs olsun dıleklerınıze saolun kızlar
ya bu bebeler buyuduke uyyabılecegımızı zannedıodum ama ben 3 gundur toplam 5 saat uydum zombı korkar benı gorse:S

bu arada sayfam acık kalmıs hep onlınemısım:)

ya kızlar sabah sabah konularla bi ilgisi yok ama bi arkadaşım kıbrısa gtti... lefkoşa barbalık müzesini gezdim,eve geleli iki gün oldu ama hala ağlıyorum dedi.... şimdi netten resimlerine baktım dayanılır gibi değil.... ağlanmayacak gibi değil sabah sabah bütün moralim altüst oldu... Türk milleti tarihini kendine yapılanları hakikaten unutmasın inanın ağlamaktan gözlerim şişti çok fecii görüntüler çokk... şimdi bu mavi marmara olayı iskenderundaki baskın günlerdir şehitler veriyoruz, pkk tehdiler savuruyo cürmüne bakmadan...yine heryerde kalabalık yerlerde bulunmayın uyarıları... üstüne o fotoğraflarıda görünce çok daha fazla sinirim bozuldu.... anne olduktan sonra çok daha fazla etkileniyorum böyle şeylerden... Allah evlatlarımızı ailelerimizi ve Türkiyemizi şerefsizlerden hainlerden ve yediği çanağa pisleyen köpeklerden korusun.........!

eloşum bunlar büyüdükçe uykuları küçülüyo herhalde.... baksana uyucaklar sanarken uykusuzluk rekoru kıran kırana.... nasılsın canım bebek arabası aldınmı....

almadım kuzu ya.e arkası yatmıomus.ben onu tatılde asıl kolaylık olsun dıye almayı dusunuodum.arkası yatmıosa bı boka yaramaz kı.vazcaydım:)

canım ıkıncı kademe ytmıo kı hafıf meyıllı oluo sadece.e havuz kenarında falan cocuk oyle ıkı buklum uyuyamaz kı o sıcakta.ben tam yatsın ıstıyodum.artık bızımkını goturucem sanırsam
surmelıy efese gıdıcez canımcım

Back
X