2009 Eylül Anneleri

zeynep kızlarımızı aynı anda emzirdik::D sorma dişleri yok ama mahvediyor beni damakları ile ısırıyor resmen...şimdide oyun parkına koydum ne kadar dayanıcak bakalım:DDD

bizim üstten alttan 2 şer dişi var göğsümü ıssırmaz ama neremi bulursa ıssırır yanağım morarmış kollarım da:) gören başka bişi sancak :)

bizim üstten alttan 2 şer dişi var göğsümü ıssırmaz ama neremi bulursa ıssırır yanağım morarmış kollarım da:) gören başka bişi sancak :)

ay yerim ben onu Maşallah Allah nazarlardan korusun kuzularımızıda tüm kuzularıda İnşallah...bizimki babaya çekmiş 9 aylıkken çıkarmış babası dişleri...
o deilde beni nasıl güldürdün Allah senide güldürsün emi:)))):1:benimde tırnak izleri var kolumda boynumda kesiyorumda çabuk uzuyor benim kızın

o tırnak izlerini saymıyorum bide benim kızda cimcikleme huyu uykuya geçiş yaparken göğsümü ellerimi kollarımı neremi bulursa cimcikliyo bazen canım o kadar çok yanıyoki :( bu huyunu benden almış bende küçükken annemi cim ciklerimişim .;)

yaaa kızlar uyuyup kalmışım belişi uyutucam derkeeen.... :)))
sebamed belizin konaklarını arttırdı şampuanı cildini kuruttu pişik kremi işe yaramadı.... yani ben derman bulamadım aç.ıkçası güneş kreminide almayı hiç düşünmedim.... mustelayada bakıcam ama vichy hep kullandığım marka belki kendime yine vichy kuzumada mustela alırım.

ayy yine göremedim valla akifeymen uykusu gelmişti..
zeynepcim hiç öyle lüks binalar bana göre değil
dublex bahçeli ev yeter bana...:)))

yavv bu garson boy dan giyinenlerede tebrikler... ayferin dediği gibi anca kolum girer paçasına:))))

valla 16,30 da uyandım :))
özlemcim hayırdır ne işin var gökdelenlerde bee kocan petrol zengini bi arap şeyhinin oğlu herhalde :))))
valla bencede ev dediğin accık müstakil olcak... bi deprem olsa sen o evden inene kadar şehir yeniden kurulur bee :)))))))))))))))

Back
X