Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bircancım senin oğlanın fotosunu gördükçe yanağını sıkıp koparasım geliyor ya çok sevimli ...
suyu sevmesı çok guzel bırcan. benımkı bır ara ne aglardı banyo yaparken sukur gectı
Efe saçlarını yıkarken bir iki viyaklıyor ama sallamıyorum uzun zamandır benimle duş alıyor :) piskopat gibi suyla iliglenmiyor sabuna saldırıyor ,şampuana duş başlığına bir de dizime yatırınca başlıyor bacaklarımı emmeye ... Ama cumartesi hava güzeldi küvetini doldurdum oynasın diye ilk başta anlamadı sonra suya şap şup vurmaya başladı hem vuruyor hem irikiliyor çok komik ... Allahım en güzel günleri başladı yavrularımızın artık ööle bakıp bakıp durmuyorlar hep aktivite hep hareket halindeler .
her halleri guzel yaa dediginiz gibi hareketlendioler her seye tepki veriyorlar.Allah acilarini gostermesin varolsunlar saglikla bizimle.
selam kızlaaaar. umarım herkesler çok çok iyidir. biz geçen hafta çarşamba ateşlendik biraz. ben dişe bağladım ama ateşi düşüp düşüp çıkınca ertesi gün doktora gittik. hafif üşütmüş meleğim. aynı gece izmire yola düştük. (tabi doktora soraraktan) haftasonu izmirdeydik. oğlum dedesi, dayısı, cici anneannesi ile tanıştı. biz de eskileri unutup kaynaştık. çok güzel akülü bir araba almışlar uzaktan kumandalı. bayıldık. ciciler almışlar oğluma takısını yapmışlar. o yok halleriyle bir sürü masraf etmişler. hem mutlu oldum hem üzüldüm. ama özendikleri her hallerinden belliydi. tahmin edeceğiniz üzere ali efe kucaktan inmedi. şımarmayı öğrendi oğlum :) dün gece yağmurdan burnumuzun ucunu göremez halde geldik eve. yorucu ama keyifliydi. ay ne çok yazdım :)
tatlım kıyamam geçmiş olsun. ama hafta sonu iyi gezmişsiniz ne güzel