2009 Eylül Anneleri

Efe saçlarını yıkarken bir iki viyaklıyor ama sallamıyorum uzun zamandır benimle duş alıyor :) piskopat gibi suyla iliglenmiyor sabuna saldırıyor ,şampuana duş başlığına bir de dizime yatırınca başlıyor bacaklarımı emmeye ... Ama cumartesi hava güzeldi küvetini doldurdum oynasın diye ilk başta anlamadı sonra suya şap şup vurmaya başladı hem vuruyor hem irikiliyor çok komik ... Allahım en güzel günleri başladı yavrularımızın artık ööle bakıp bakıp durmuyorlar hep aktivite hep hareket halindeler .

ben neler cektım banyo suyunu gorunce ortalıgı kaldırıyordu ama ne aglamak sesı kısılıyordu okadar diyim. bazen 10 gun yıkamadıgım oldu cocugu unutsun dıye ayy unutmuyorda:) şimdide sudan cıkardım dıye aglıyor:)

Efe saçlarını yıkarken bir iki viyaklıyor ama sallamıyorum uzun zamandır benimle duş alıyor :) piskopat gibi suyla iliglenmiyor sabuna saldırıyor ,şampuana duş başlığına bir de dizime yatırınca başlıyor bacaklarımı emmeye ... Ama cumartesi hava güzeldi küvetini doldurdum oynasın diye ilk başta anlamadı sonra suya şap şup vurmaya başladı hem vuruyor hem irikiliyor çok komik ... Allahım en güzel günleri başladı yavrularımızın artık ööle bakıp bakıp durmuyorlar hep aktivite hep hareket halindeler .

aynen suya çip çip vuruyor bizimki bide su döverken sımsıkı tutunuyor fileye ters yatırıncada kendi sulu ellerini kollarını emiyor

Yok ayfercım bu konuda katılmıyorum bu kısıye baglı. Benım kayınvalıde malesef cok ılgılenemıyor. Yanı bakıyor sadece sımdıye kadar ondan bısey ogrenmedı.

ayfer ben ogluma oyun havuzu almak ıstıyorum senın face de de gordum sen 30 tl yazmıssın yaf aynısı burada 70 tl:( kullanıslımıdır

slm kızlar
hasta olan bebeklere çok geçmiş olsun.
Allah bebeklerimize iştah versinde sağlıkla gelişsinler inşallah.
benim kızımda suyu çok seviyor.
Altına yaptığında yıkıyoruz elini yüzünüde tabii yarı banyo sayılır havluyla kuruturken nasıl mutlu oluyor sormayın. Bizimkide bezini bağlatmıyor. ıki kişi yetişemiyoruz

selam kızlaaaar. umarım herkesler çok çok iyidir. biz geçen hafta çarşamba ateşlendik biraz. ben dişe bağladım ama ateşi düşüp düşüp çıkınca ertesi gün doktora gittik. hafif üşütmüş meleğim. aynı gece izmire yola düştük. (tabi doktora soraraktan) haftasonu izmirdeydik. oğlum dedesi, dayısı, cici anneannesi ile tanıştı. biz de eskileri unutup kaynaştık. çok güzel akülü bir araba almışlar uzaktan kumandalı. bayıldık. ciciler almışlar oğluma takısını yapmışlar. o yok halleriyle bir sürü masraf etmişler. hem mutlu oldum hem üzüldüm. ama özendikleri her hallerinden belliydi. tahmin edeceğiniz üzere ali efe kucaktan inmedi. şımarmayı öğrendi oğlum :) dün gece yağmurdan burnumuzun ucunu göremez halde geldik eve. yorucu ama keyifliydi. ay ne çok yazdım :)

selam kızlaaaar. umarım herkesler çok çok iyidir. biz geçen hafta çarşamba ateşlendik biraz. ben dişe bağladım ama ateşi düşüp düşüp çıkınca ertesi gün doktora gittik. hafif üşütmüş meleğim. aynı gece izmire yola düştük. (tabi doktora soraraktan) haftasonu izmirdeydik. oğlum dedesi, dayısı, cici anneannesi ile tanıştı. biz de eskileri unutup kaynaştık. çok güzel akülü bir araba almışlar uzaktan kumandalı. bayıldık. ciciler almışlar oğluma takısını yapmışlar. o yok halleriyle bir sürü masraf etmişler. hem mutlu oldum hem üzüldüm. ama özendikleri her hallerinden belliydi. tahmin edeceğiniz üzere ali efe kucaktan inmedi. şımarmayı öğrendi oğlum :) dün gece yağmurdan burnumuzun ucunu göremez halde geldik eve. yorucu ama keyifliydi. ay ne çok yazdım :)

tatlım kıyamam geçmiş olsun. ama hafta sonu iyi gezmişsiniz ne güzel

tatlım kıyamam geçmiş olsun. ama hafta sonu iyi gezmişsiniz ne güzel

evet canım da resmen yapışık ikiz gibiydik. arabada koltuğunda durmadı kucağımda bütün gece sabaha kadar canım çıktı onu tutcam diye. illa kucağımda omzuma yaslanıp uyumak istedi. baya yorucuydu ama akrabaları görmek güzeldi gerçekten.

Baharcım hoşgeldin , çok sevindim ailecek bir hafta sonu geçirmenize ... Bazen insanların dünya kadar parası olur aldıkları sattıkları insanın içine sinmez gönül almaz yani , bazende azıcık parayla içten alınan bir hediye ömür boyu mutlu eder bu da öyle bir şey olmuş ,Ali Efe de akrabalarını görmüş oldu yani ...

Back
X