2009 Eylül Anneleri

Bende iyiyim tülaycım efede iyi maşallah çok şükür sadece düz duvara tırmanıyor desem yeridir ... Aldığı azıcık yemeği anında yakıyor :)) Yarın annem gelecek izinliyim ( kafa izni) bakalım onunla anlaşacak mı babanneye alıştı umarım zorlanmayız , tek düşüncem o şimdi .

ahh tülaycım artık bebe gezmesimi olurmuş okula başlıcaklar bi bahane bul senıde sürüklemesın heryere şimdiye aklı nerdeymiş
yasemincim annen mi gelcek ne güzel yardımcı olur sana ayrıca saglıklı beslenırsınız

sorma gülcan cım saçmalıyo işte bende eşimin üstüne atıcam
izin vermiyo die:P
yok bide büyüdüler nazar değiyo çok halil ibrahime
huysuzluğunu çek sonraaaa

haklısın cnm ama birine sölesen
bi sizmi çocuk büyütüyosunuz derler(gıcıklaaarrrrr
şimdiki çocuklar ortam çok farklı

yagız durmadı iki oynadık geldik 7de de yemek yicek bütün günüm yemek hazırla bulaşık yıkamakla geçiyo piff
zeynepcim güle güle

aynen gülcan cım aynen
bebelerden tüm işleri yavaşlamış olarak yaptığımız için böleeee
ii akşamlar zeynepçim

ayy bebelere gecmis olsun ya dilekcim meryemcim kotu birsey olmadigini dusunerek gozunuzaydin gecmis olsun diyim.
valla hepimiz ayni kizlar yemek bulasik camasir utu temizlik derkene aksam oluyor.ama en guzel yani yavrularimiz bence.
bende bugun rofle yaptirem dedim sacima ama birakacak kimsem yok o yuzden bizimiyle gittim biraz salla biraz disari cikar rofleli kafayla oyle gecti.ama sadece sacimin ust kismini yaptirdim durmaz o kadar bizimki.ama guzelde olmadi ah nerde turkiyedeki kuaforum aah.

Back
X