2009 Eylül Anneleri

herkese merhaba, herkes iyidir umarım. benim kızım sürekli yürümek istiyor. ellerinden tutup yürütüyorum, yorulunca kucağıma alıyorum, beni indir yürüt diyor. canım çıktı dün. sizinkiler de öyle mi. yürüme deneyimi hoşuna gitti diye düşünüyorum

bahar nazım hikmet daha iyi değilmi....daha rahat ederiz sanki...
geleceklerde listeleyelim...yupiii
gamzem hemen bakıyorum resimlere....

baharcım ben gelemiyorum ya şimdi telefon geldi dayım ayağını kırmış :( ve o gün karşıya geçiyorum ya niye böle oldu anlamıyorum ki bişiyi çok istersem böyle oluyo işte :((ohaoldumsmile

o sayfada hazırladım buraya nasıl taşıyorum kaç aylık olduğunu gösteren şirin şeyi yardım eder misiniz? tekrar :))

canım lilypie.com'a gir. çıkan sayfada Baby and Kids Birthday seçeneğini işaretle. açılan sayfadan baby seçeneğini tıkla. sonra full size ticker'a tıkla. Choose a scene'den seçim yap. sonra yan tarafta next'i tıkla. çıkan sayfadan yine seçim yap ve yine next'i tıkla.son adımda baby age'i tıkla ve bebeğinin bilgilerini gir. sonra (For Websites: HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Hyves • iGoogle) böyle bir link var. ordan image URL'yi tıkla. çıkan link'i kişisel bilgilerine gir. oluyor

egemenadil kendi sayfanı aç ve hakkımda yazan yerde çizelge diye bir link var. onun yanıdaki kaleme tıkla ve o dediğim URL adresini gir. tamam.

Back
X