özlemcim rüzgar 7800 gram hala ve o da çok iştahsız, genel mizacı böyle, yemeyen bir çocuk.... ama eşime göre annemle biz fazla zorladığımızdan rüzgar yememeyi tercih ediyormuş, haklı galiba.
sanırım doruk aç olduğu için huysuzlaşıyor ama bunu anlayamaz tabi. rüzgarda yemediği zamanlar çok huysuz oluyor ama hala yememeye devam ediyor....
doktor değiştirmen çok iyi olmuş, vben de çok değiştirdim, 4 üncü doktorum ve sonunda diyorum. her aradığımda cevap veriyor... çözüm üretip sakinleştiriyor. hemen başka bir doktora götür bence, baksana benimkisi alerjisinden uyuyamıyormuş, karın gurultusu ondanmış.... şimdi maşallah uykusu da düzeldi, işin uzmanı olunca hemen anlıyorlar rahatsızlığı... inşallah doruk da düzelir canım bbiran önce...
tubacım evet elle besliyorum annem kaşığğa başladı ama tam bir ay elle besledim ve bu ayda en çok kilo aldığı ay oldu... sbaahları yumurtasını cıvık yaptım ekmek batırark elimle verdim. buzdolabının karşısına oturdum babası buzdolabını açtı tek tek bütün buzdolabının içindeki şeyleri rüzgara anlattı her sabah. rüzgar da onu dinleyince ağzını kapamadı..... sabah bir yumurta sarısı ve ekmek veridm. öğlenleri mutlaka iki kez balık yada et verdim, her iksini de pişirdikten sonra küçük parçalara ayırdım bir tabağa, babasıyla yada annemle yedirdim, eline bişey verdik o yere attıkça ağzını açtı öğle yedirdim, muz verdim 1 tane babamızla arabadayken, neredeyse 1 muz yesin diye her akşam arabayla gezdik.... ama ben şimdiye kadar hiç ekmek vermemiştim, halbuki vermem gerekiyormuş, şimdi rüzgara söke unun vşitaminli ekmeğini yapıyourz, ve mutlaka ekmek ve et yada balık, 1 yumurta, 1 muz hergün sabit veriyoruz. elle beslemeye alıştım ve artıkuzmanlaştım.... umarım defnede kaşığa tekrar alışana kadar elle yer, ama emin ol elle kesin yicek. geçmiş olsun canım.