2009 Eylül Anneleri

k.k. sayesinde bende balık yedirdim haftasonu egemene büyüklere kalırsa daha erken diyolardı ama kızlar veriyolar elle didikleyip vericem dedim yedi şükür 2 küçük alt dişiyle çiğnemeye çalıştı sağolun

bende annemle tartıştım yemiyo bırak dedi oynat azcık dedim yok yemiyo işte dedi bende patladım sanki al bak diyorum sormuyosun canım çıkıyo yardımcı olsan ne var dedim biliyorum onun suçu yok ama tek başına bütün gün çocukla uğraşıyorum birde yemiyosa bırak diyolar

canım benım ne zamandır yazamadım sana...ama okudum ...umarım moralın ıyıydır.hersey zamanla yoluna gırer derler ya ben cok ınanıyorum bu söze...bıraz degısıklık herkes ıcın ıyı olacaktır umarım...

gulnazcım nasıl ruzgarımız...yemek yıyomu barı? kılonuz nasıl? bızde aynı sayılır.ne ılerı ne gerı....:)

ahhhhhhhhh canım ya senı su an o kadar ıyı anlayabılıyorum kı...sınırımden agladıgım cok gun oldu ınan yemıyo dıye...bıde etrafımdakılerın akıl vermelerı yokmu..soyle yedırsene boyle alıstırsana..sankı ben ozel olarak boyle olması ıcın caba sarfedıyorumda onlar duzeltmye calısıyolar...neyse tabı onlkar hıc onemlı degıl...emnımkı bu kısa surelı bı donem...psıkolojık olarak tepkı verıyolar bazen dıye dusunuyorum.sana sabır defnecıgımızede en kısa zamanda ıstahlar dılıyorum ınsallah........

valla canım rüzgar iyi asker gibi görev adamı yemesi gerekeni yiyo o kadar eline yiyecek verince anında atıyo yüzü şekilden şekile giriyo tadına bile bakmıyo ama öğünlerini yiyo yavaş yavaş alıştırmaya başlıycam sofra yemeklerine bakalım

kızlar bugün rüzgar kustu uzun zamandır kusmuyodu bi görseniz her kafadan bi ses çıkıyo çok yediriyosun yok bilmemne neden kusuyo falan bende anneme patladım sanki ilk kez görmüş gibi gülnaz neden kusuyoki dedi bende araştıramıycam onu şimdi diye çıkıştım off ya işlerine gelince çocuk bu diyolar yok kilo almıyo diyolar kusunca çok yedirdin oluyo ben direk önüme geleni tersliyorum

Esincim, sagol tatlım. Arada bakıyorum sayfam hep açık. Yeni gördüm yazdığını.
Umarım düzelir defne ya bugun sadece 50 ml yogurt yedi :(((((((((((((((((((((( zorlaa onu da..

inşallah daha da devamı gelir inşallah..insan kaç gün aç kalsa belki kendi için dayanır ama bebeğine işte senin gidi içi gidyor ...annelik işte..bu arada gamzeden hiç haber alamıyrm tuba,sen biliyrmusun?

kızlar bugun giremedim resim istemissiniz buraya eklerim ama daha sonra silmek zorundayım bence en iisi faceden bakın yineden ben sırf kk için almıştım face adresimi :))

hem orda kim kim dir rahat anlarsınız :)

bu arada eşim bugun telefonun almış bana çok sevndim tam istediğim gibi artık ceptende sizi takip edicem :))

sinemcim sagol canım. bahsettigin durumdayım. depresif, aglamaklı...

gülnazcım ah o karışanlar yok mu? ben de çok biliyosanız siz yedirin diyorum. her kafadan bi ses çıkıyorr

bu arada resimler süper. hepiniz harikasınız. bir gün ist.a geldigimde ben de isterim boyle bir buluşma ona gore :))

kızlar bugun giremedim resim istemissiniz buraya eklerim ama daha sonra silmek zorundayım bence en iisi faceden bakın yineden ben sırf kk için almıştım face adresimi :))

bu arada eşim bugun telefonun almış bana çok sevndim tam istediğim gibi artık ceptende sizi takip edicem :))

merhaba zeynep..gülnazın gönderdiği resimlrde sen hangisisin bir de bahar gülnaz..sanırım diğer arkadaşlrla henüz hiç yazşmadk ..

hu huuuuuuu kimse kalmamışşşş
kimselerde yazmamışş 2 sayfa

herkeş tatilde tabiiii

sinem cim gelmiş gitmişşşş cnm paşam nasıl iimi???denk gelemiyosss

gülnaz halil ibrahimde aynııı rüzgar gibi yemesi için verdiklerimi eliyle itityo oyun bile oynamıyooo
ki ağzına hiiçç sokmuuyooo
korkuyom bazen ama..alışır herhalde yaa
zeynep çim telefonun alınmışşş güle güle kullan canım

ayfercim yok hayatm ya..face henüz üye değilm.olup olmama konusnda da kararsızm aslında...sence olmal mıym..ama kk.e de koysunlar isterim resimleri..
valla ben sirf kk icin oldum.esim izin vermiyor isim soyadala bende ismim ve oglumun ismi ile ikna edebildim.sende uye ol pek guzel olii.
ayfer meryem den haberin var mı? en son evlilk yıldönümü vardı sonra uçağa bineceğnden bahsetmiş acaba tatile mi gidiyr
valla inan bilmiyom ya.
ayfer gamzeyi de merak ediyrm.msn den de ulaşamıyrm haberin var mı?
yavrum facede goruyom biseyler paylasiyordu ama iki gundur girmiyor sanirim izmire gitmistir belki annesine.
ayfer slm ttlım facemıme gıremıom ya ne foksa
kiz mail adresinle sifren aslinda niyeki aa.sensiz olmaz bee.
slm kıslar nasıl herkes iimi? bende ii olmaya calısıyorum... yaklasık 1 haftadır ablamın yanındayım antakyadaa ...oglusla yolculuk zor oldu ama cok sukur alıstı burayaa ee herkes emrine amadeee....
yavrum sen varya bunca sorunun arasinda ayy Allah yardimcin olsun.nasil esinle biraz daha iyi misin yada duzelir insallah diyim.

vay anasini sayin seyirciler yani zeynep kkda firtina gibi esiyor:)hayirli olsun seekrim telefonuun.

ya bu yemem olayi cok fena ya.bizimkide aptamile dustu bu ara.sebzeyi reddeder oldu.meyve ilede arasi yok belli olmuyor.ama yogurt seviyor sukur.
yogurtun icine rondoda cekilmis 2-3 olcek cici ekmek koysaniz belki daha sever yaa.oneri yani.labne yedirin ne kadar yerse bari.onu milupa kasik mamasina karistiriyom karisik meyveliye oyle azda olsa yediriyorum ben.cekilmis ceviz icide katiyorum tadini guzellestiriyor.

elacım nice yıllara eşine hep birlikte sağlık ve mutlulukla bir ömür geçirmeniz dileğiyle..a.s.

Back
X