Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benım ne zamandır yazamadım sana...ama okudum ...umarım moralın ıyıydır.hersey zamanla yoluna gırer derler ya ben cok ınanıyorum bu söze...bıraz degısıklık herkes ıcın ıyı olacaktır umarım...
gulnazcım nasıl ruzgarımız...yemek yıyomu barı? kılonuz nasıl? bızde aynı sayılır.ne ılerı ne gerı....:)
ahhhhhhhhh canım ya senı su an o kadar ıyı anlayabılıyorum kı...sınırımden agladıgım cok gun oldu ınan yemıyo dıye...bıde etrafımdakılerın akıl vermelerı yokmu..soyle yedırsene boyle alıstırsana..sankı ben ozel olarak boyle olması ıcın caba sarfedıyorumda onlar duzeltmye calısıyolar...neyse tabı onlkar hıc onemlı degıl...emnımkı bu kısa surelı bı donem...psıkolojık olarak tepkı verıyolar bazen dıye dusunuyorum.sana sabır defnecıgımızede en kısa zamanda ıstahlar dılıyorum ınsallah........
Esincim, sagol tatlım. Arada bakıyorum sayfam hep açık. Yeni gördüm yazdığını.
Umarım düzelir defne ya bugun sadece 50 ml yogurt yedi((((((((((((((((((((( zorlaa onu da..
kızlar bugun giremedim resim istemissiniz buraya eklerim ama daha sonra silmek zorundayım bence en iisi faceden bakın yineden ben sırf kk için almıştım face adresimi :))
hem orda kim kim dir rahat anlarsınız :)
bu arada eşim bugun telefonun almış bana çok sevndim tam istediğim gibi artık ceptende sizi takip edicem :))
valla ben sirf kk icin oldum.esim izin vermiyor isim soyadala bende ismim ve oglumun ismi ile ikna edebildim.sende uye ol pek guzel olii.ayfercim yok hayatm ya..face henüz üye değilm.olup olmama konusnda da kararsızm aslında...sence olmal mıym..ama kk.e de koysunlar isterim resimleri..
valla inan bilmiyom ya.ayfer meryem den haberin var mı? en son evlilk yıldönümü vardı sonra uçağa bineceğnden bahsetmiş acaba tatile mi gidiyr
yavrum facede goruyom biseyler paylasiyordu ama iki gundur girmiyor sanirim izmire gitmistir belki annesine.ayfer gamzeyi de merak ediyrm.msn den de ulaşamıyrm haberin var mı?
kiz mail adresinle sifren aslinda niyeki aa.sensiz olmaz bee.ayfer slm ttlım facemıme gıremıom ya ne foksa
yavrum sen varya bunca sorunun arasinda ayy Allah yardimcin olsun.nasil esinle biraz daha iyi misin yada duzelir insallah diyim.slm kıslar nasıl herkes iimi? bende ii olmaya calısıyorum... yaklasık 1 haftadır ablamın yanındayım antakyadaa ...oglusla yolculuk zor oldu ama cok sukur alıstı burayaa ee herkes emrine amadeee....
kızlar bugun giremedim resim istemissiniz buraya eklerim ama daha sonra silmek zorundayım bence en iisi faceden bakın yineden ben sırf kk için almıştım face adresimi :))
hem orda kim kim dir rahat anlarsınız :)
bu arada eşim bugun telefonun almış bana çok sevndim tam istediğim gibi artık ceptende sizi takip edicem :))
gunaydın herkese:)sositososito
bugun esımın d.gunu.ne kadan gusel:asigim: