2009 Eylül Anneleri

gördüm gördüm :))

bu arada kızlar benm kız deli gibi kuru fasulye ve barbunya yiyo şöleki pişiriyorum ya önüne tane tane bırakıyorum onları teker teker yiyo bu aralar favorimiz bu yemekler kendi yemek istiyo kaşığı gördümü kafa sağa sola çevriliyo

afferim karakterli kızım gökşenime.. bu dönemde asla engellememek vede onun bu tavırlarını desteklemek lazım canım.. tabii geceki ossuruk krizlerindede değerli babaları sahalarda görmek isteriz :)))))

herkeze slmmmm benim küçük zilli uyurken bakınim dedim maşallah herkez burda birde keyiflerde yerinde allah bozmasın kızlar hep gülün

o adam hakkında yorum yapmaya gerek bile yok hiç hazzetmiyorum niyeyse bi iticiliği var

gamzem kebab çok kolay heleki patlıcan kebabı tepsiye bi köfte bi patlıcan diziyon sadece domatesin suyuyla pişiyo çok lezzetli de oluyo bi dene :))

zeynepcim bıyır gel valla beklerim :)))
dolapta ne var bilsem sıralarım ama bilemücüüm canım :))

ay reyyana bizim yemeklerimizden vereyim yeter o haşlama buğulama şeyleri hiiiç sevmiyo...
azıcık soğan kavuruyorum malzemeye göre baharatsız ve bi çimdik tuzlu ne yaparsam yiyor...
yeter ki damağına hitap edelim :roflol: :roflol:

neyse kızlar hemen hemen herkesi gördüm işe devam edeyim valla canım çıkıyor ama mecbur...
kendinize çoook iyi bakın ki yeğenlerim iyi olsunlar opuyorumnanaktan
en güzel saatler ve sohbetler sizlerin olsun :)))

sorma aynı odada değiliz ama emzirme ye gittiğim zaman yeteri kadar duyuyorum :)))
cansu hg hiçte geç değil her bebek farklıdır maşallah kuzuma :))

ali efe emeklemiyo ama sürünerek kolları üzerinde çok hızlı gidebiliyor sanırım emeklemicek artık :) kendi kendine kalkabiliyor birkaç gündür çok mutluyum.

aşk olsun meryem seni evime davet ediyorum patlıcan kebabı yedirmek için :))

gamze senide yağlama ve gözleme için davet ediyorum :))

bu arada geç oldu ama güç olmadı eylülüm yaşına giricek daha yeni emekliyo:)))) dün 3-4 adım gitti

canım hoşgeldin nasılsınn :)))
olsun anası geç olaa güç olmayaaaa onuda yapmayan vardır belkim her bebek farklı netekiiim :))))

zeynocum biliyorum yapıyorumda, şimdi tekrar kıyma çıkar erit bilmemne uğraşamıcam onla... üşengecimden ölecem valla :)))

zeynepcim ben hamur kızarttım akşama yanınada menemen mi yapsam diyorum hani hafif kahvaltı türü bugünlülde böle olsun:))) belkide biber dolmasıda yapabilirim

baharcım bence ali efe emeklemeden yürücek öle oluyo genelde geçenlerde biri dedi erken emekleyen bebek geç yürürümüş gökşen kaç aydır emekliyo ama yürüme dedinmi boş çuval gibi kendini yere bırakıyo zilli zaten ihtiyaçta hissetmiyoki emkleyere tunurak her yere gidiyo :)

aklımdaki diğer seçenek de biber dolması zaten :))

kızlar ben kıymayı alıyorum ya onu buzdolabı poşetlerine bölüyorum onuda iyice ezip düzlüyorum poşeti o şekilde dondruyorum o zaman hızlı çözülüyo mesela bi saatte çözülür kıyma şimdi eşimin ne zama geliceği belli değil akşam yemeği bazen yapmıyorum eşim gelmediği için o da sağolsun hep son saatte söler bende o yüzden önceden çıkarmıyorum kıymayı gelmesine yakın çıkarıyorum

kizlar yaa bisi sorcam bu bebelerle nasil yemek yapabiliyorsunuz
valla ali ya tepemde ya da yere koyduysam bile pacamda
kac kez ayagimdan donumu ceke ceke indirmisligi var
ben mimkin degil bi bok yapamiyom eve gidince yaaaa (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…