aklımdaki diğer seçenek de biber dolması zaten :))
kızlar ben kıymayı alıyorum ya onu buzdolabı poşetlerine bölüyorum onuda iyice ezip düzlüyorum poşeti o şekilde dondruyorum o zaman hızlı çözülüyo mesela bi saatte çözülür kıyma şimdi eşimin ne zama geliceği belli değil akşam yemeği bazen yapmıyorum eşim gelmediği için o da sağolsun hep son saatte söler bende o yüzden önceden çıkarmıyorum kıymayı gelmesine yakın çıkarıyorum
kizlar yaa bisi sorcam bu bebelerle nasil yemek yapabiliyorsunuz
valla ali ya tepemde ya da yere koyduysam bile pacamda
kac kez ayagimdan donumu ceke ceke indirmisligi var
ben mimkin degil bi bok yapamiyom eve gidince yaaaa(((
bi paket biskuvii afiyetle mideme indirdim(
yaa benim psikolojik sorunlarim var sanirim yemege bu kadar dusmemin sebebi bu olabilir
gazmem o kıymayı nası yiceniz bari çözdür hepsni kavur buzdolabında 4 5 gün durabilir ağzı kapalı i şekilde onuda sebze yemeklerinde kullanabilrsin sadece bi kerede benim başıma geldi :))
bu arada organik yumurta ve tavuk arıyodum çözümü bulduk alt bahçemize iki atvuk bide horoz alıcaz :)))
baharcım bence ali efe emeklemeden yürücek öle oluyo genelde geçenlerde biri dedi erken emekleyen bebek geç yürürümüş gökşen kaç aydır emekliyo ama yürüme dedinmi boş çuval gibi kendini yere bırakıyo zilli zaten ihtiyaçta hissetmiyoki emkleyere tunurak her yere gidiyo :)
ya bizim sitede de vardi bi kadin
ben bakici degilim dadiyim diyen
ne fark var diye sorunca
iste o sadece 0-1 yas arasi bakarmis sonra ayrilirmis hic ev isi yapmazmis sadece cocuga bakarmis
dedim kisaca dotum yemiyo demiyo da hanfendi dadiyim diyo
1 yasindan sonra o cocuk hareketlenecek yuruyecek kim kosacak pesinden di mi
gamzem ya millet kafayı yimiş, arkadaşım da demişki ne dicem sana cici anne yada dadı mı demiş... e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?