2009 Eylül Anneleri

ne yaptı gamze ???

yatırmış balkondan aşşaa sallamış hatunu yumulmuş noynu dudağı mudağı Allah ne verdiyse... karıda az değil haa hem eve atmış hemde yapma şahaaan diyo.. sonrada şahandan açıklama geliyo: biz kaç yıllık çok yakın arkadaşız :)))))))))))))))

zeynep hurrıyetı ac bak catı fantazısı:) o ne lan dımı gamze. kadın sarkıtmıs sacları assa şahan yumulmuş:)

hakket yaaaaa hemde ne yumulmak dudakları uzadı yumulcam die :))))))))

laaaaaaaaaaaaaaaaan beni neden kimse iplemiyo???? yarın gidicem diye midir bu yani... aşkolun daha gitmeden unutulacak kadınmıydım ben be....

aaa ayıptır yaa sen burda kendini şimdiden orda hisset die sabahtan beri ambiyans yapıyoz otantik olduk ama yaranamadık peeh :)))

muhammet annesine mi kavuşmuş yani gülay? ay allahım ayırmasın annesine de akıl fikir vicdan versin çok sevindim. inş hatasını anlamıştır.

herkesler burda ne guzel
hosgeldiniz kizlar
ben de yemegimi yedim geldim.

fatoscum kiyamam kendi canini sikma kendini bunaltma hersey olacagina variyor bu hayatta insallah senin ve yavrun icin en hayirlisi neyse o olur. cok mutlu olursunuz.

gulay zeynep gecmis olsun kizlar. insan gozunden bile sakğiniyor ama bisey olmadan buyutmekte imkansiz bu sipalari dusecekler kusacaklar hasta olacaklar oyle oyle buyuyecekler. allahim baska dert vermesin kotu hastaliklari uzak tutsun
ali de kafayi surekli oraya buraya vurmaya basladi ama allah koruyor iste bisey olmadi sukur.

bizim de derdimiz bakicilar kizlar. ,
arkadasimla konustum simdi sirf bakicisi yuzunden isten ayrilip kendi bakacakmis ogluna
bazen benimde canima tak ediyor
yani bizimki allah icin super bakiyor aliye kendi cocugu gibi ama onun haricinde hic is yapmior evde yaaa
ben ondan zaten temizlik felan beklemiyorum ama insan soyle bir ortaligi toparlar hadi onu gectim kendi daginikligini toparlar di mi yok bu konualrda hic titiz duzenli deil

gamzeee ne bileyim bacım son birkaç mesajımda kendi kendime yazıyormuşum gibin hissettim de. ayyy ali efeden geçti bu ilgi manyaklığı sanırım. ilgilenin benle ağlarım altıma pislerim kusarım falan görürsünüz ha!

abooooooowwwww eyvah eyvah bak yeterki bu dediklerini yapma ne istersen yapıciiim kazım sözz sözz evimin kadını oluciiim konken oynamiiciiiimmm..... bayanssulusmile:))))))))))))

selam kızlar öğlen yemeğinden döndüm yazdıklarınızı okuyayım derken 1 saat geçmiş
ne kadar çok konuşmuşsunzu maşallah yaaa
Allah bozmasın

gülay ben paket hazırladım muahammet için
annem de bi iki örgü bişiler koyucaktı
yollamıyım mı ben yani
iletme şansın olmaz mı

gulaycim allah senden de razi olsun
burda bi yardim topigi vardi
ordan muhtac birine bu parayi gonderebilirsin belki
boylece baska birine de faydamiz olmus olur
ben burdaki bir iki tanesini okudum bana inandırıcı gelmedi kızlar gözümle görmedikçe ya da tanıdığım bildiğim birinden (gülay gibi) duymadıkça çok mantıklı gelmiyor. fesat diyebilirsiniz ama öpüle öpüle bu hale geliyo insan malesef...
abooooooowwwww eyvah eyvah bak yeterki bu dediklerini yapma ne istersen yapıciiim kazım sözz sözz evimin kadını oluciiim konken oynamiiciiiimmm..... bayanssulusmile:))))))))))))
hehhehe deli hemşerim öpoorum seni aklinialirimsmile

evet tanıdıklar vasıtasıyla olması bencede daha iyi.. hemde insan şüpheye düşüp iyiliğini körlememiş oluyo bu şekilde enazından yerine ulaştığına eminiz.... yani bende herkese nekadar güveneileceği konusunun tartışmalı olduğunu düşünenlerdenim...

evet kızlar birleşmiş muhammed annesiyle, off ya ayrılmazlar inşallah, kadın ders almıştır umartım ayrı geçen günlerinde, bırakmasın çocukları..

ebrucum hoşgeldin sen de, ben o zaman birini bulup size haber vereyim he derseniz göndereyim.... sizE dE aLLAH RAZI OLSUN canım....

baharcim haklisğin tabi artik insan iyilik bile yapamiyor kimseye inanamiyorsun
o zaman atraftan ihtiyaci olan birini biliyorsaniz ona gonderilsin benim aklima kimse gelmedi

gamzecim hep beraber seviyemiz yerlerde takiliyoz iste ne guzel :)

eylülcüm gönderemem canım sanırım, çünkü köye dönmüşler...

kızlar o zaman çevreden araştıralım kimin ihtiyqacı varsa göndereyim o parayı olurmu... en azından gözümüzle görelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…