ne yaptı gamze ???
zeynep hurrıyetı ac bak catı fantazısı:) o ne lan dımı gamze. kadın sarkıtmıs sacları assa şahan yumulmuş:)
laaaaaaaaaaaaaaaaan beni neden kimse iplemiyo???? yarın gidicem diye midir bu yani... aşkolun daha gitmeden unutulacak kadınmıydım ben be....
gamzeee ne bileyim bacım son birkaç mesajımda kendi kendime yazıyormuşum gibin hissettim de. ayyy ali efeden geçti bu ilgi manyaklığı sanırım. ilgilenin benle ağlarım altıma pislerim kusarım falan görürsünüz ha!
ay kızlar ya iş muhabbete dalınca onutuyorum
araya insanlar girmiş köylüler anneyle babayı birleştirmişler, neneden de çocukları alıp evlerine götürmüşler, inşallah herşey düzelir. zaten bu olaylar nene bel fıtığı olduktan sonra olmuş canım, artık muhammedi kucakta taşıyamaz olmuş... ama teyzem söylüyo Allah razı olsun diyormuş sürekli bizlerden için, dua ediyormuş.... çünkü mama ve ilaç aldım paralarla, biraz da para arttı, ne yapmamı isterseniz kızlar ya o parayla ne yapıyım....
ben burdaki bir iki tanesini okudum bana inandırıcı gelmedi kızlar gözümle görmedikçe ya da tanıdığım bildiğim birinden (gülay gibi) duymadıkça çok mantıklı gelmiyor. fesat diyebilirsiniz ama öpüle öpüle bu hale geliyo insan malesef...gulaycim allah senden de razi olsun
burda bi yardim topigi vardi
ordan muhtac birine bu parayi gonderebilirsin belki
boylece baska birine de faydamiz olmus olur
hehhehe deli hemşerim öpoorum seni aklinialirimsmileabooooooowwwww eyvah eyvah bak yeterki bu dediklerini yapma ne istersen yapıciiim kazım sözz sözz evimin kadını oluciiim konken oynamiiciiiimmm..... bayanssulusmile:))))))))))))
ne arkadşlık be gamze :)))
ayy gamze yiyim senin seviyeni:) hayırdır seviyenden süpheye düşenlermi var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?