2009 Eylül Anneleri

bak zeynep sen küçüksün ben sana öğretiyim böyle bişey istendmi aa fırında var yapıyım denemz. denirki ahh ben dedım kımın canı ıstıyorsa hemen yapıp gondereyım. yagmasanda gürle:) herkesın fırını var herkes yaga atar kızartır ama dimi. kızlar toplaşın gelin bana ben size yapıyım seve seve

off kızlar ya keşke kocalar olmasa bi süre, mesela biz istemediğimiz zaman sihirli bir değnekle kocaları yok edebilsek, sonra hepimiz çok odalı kocaman bahçeli bir eve yerleşsek, kocaman bir parkı oyun alanı olsa çocuklar hep birlikte oynasa.... biz de sohbet etsek... hizmetçilerimiz yemek temizlik yapsa güzl olmamı....

valla ben istiyom zeynepcim sıcaktan cılkı çıksada yirim ben o hamuru...

baharcım erzurum da da yapılır anacım, ne güzel yemekleri vardır oralarında.... belki oradan gelmek bile istemezsin :)

meryem valla gelecem istanbula, sonrada tekrar göndermek için uğraşacaksın, başınıza ekşicem...

kızlar şaka maka ben bi haftasonu gelmek istiyorum, belki eşim denetime gelirse gelebilirim ben de hafta sonu için.... hepinizi görmek isterim...

gülaycım hayal kuracaksa fazladan bişilerde isteyebilirz bence kocalar gitmesin melek gibi olsunlar yanı başımızda :))

ama gamzem istiyom ya, istiyom... çıtır çıtır sıcacık istiyom anniiiii istiyıom

bende istiyom gülayım netçez :)))))

o kadar çok istediniz ki yanı başımda fırın var alıyım hamurda yapıp sevabına gönderiyim :))

hala sevap diyo yaa hem soktunuz milletin aklına hemde sevap diyo yaa :)))

öle gelin ikram edeyim, yanda fırın var dimekle olmaz, ben size ahanda adresi yazacam yollamayan ah olsun :)

aynen aynen katılıyorum :)))

yapam gözünü seviyim burdan oraya halimi kalır hamurun :)) dayanabilcek bişi iste bari :)))

sen yap kalan sağlar bizim olsun anacım yaaa :)))))

yok gulaycim nerde yaaa, odemeyi birak yine sesi solugu cikmiyor ((
keske gelebilsen ne guzle olurdu
aslinda biizm bu hafta sonu ankaraya gelme planlarimiz vardi
ama olmadi ne yazik ki gorusmek icin gelecegimiz arkadaslarin bi yakini vefat etti.

gelsem kesin sen ve yaseminle bulusmak icin aricaktim

ebrucum kesnlikle beklerim ankaraya, off ya süper olur.

sağol meryemim valla ağırlarsınız ondan eminim, inşallah.

baharcım gülü gülü.... iyi yolculuklar.

gülaycım hoççakal.. ayrıca hayalini çok beğendim zeynoya katılmıyorum melekte olsa şeytanda ben kendim takılmak istiyorum oda gitsin naparsa yapsın arada tatil lazım bizede... hemde bi kocanın hayalde bile melek olabileceğini aklım kesmediğinden ben kalsın diyorum :)))))

baharım sanada güle güle hayırlı yolculuklar canım kendine çok dikkat et ve oralarda bol bol ye iç Allah korusun motoru bozma :))))) önüne getirsinler önünden götürsünler ye iç çocuna doy doy gel :)))

aman başlarım onun hakkına hukukuna istemiyom yaaa oda bensiz malatyaya vana gidicek mümkünse ayrı kalalım biraz özlemde lazım ilişkiye :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…