hg reyhan maşallah kuzuya :))
meryecim çok özlüyosun ondan sonra böle geldiği zaman ilk zamanlardaki gibi heycan duyuyosun şimdi gamze bana kızıcak bi farklı oluyo :))
reyhancım hoşgeldin maşallah kuzunaa....
yok canııım evet böle uzun ayrılıklardan sonra kavuşmak güzel ama 24 saate geçiyo etkisi ne yazıkki canım buna neden kızayımki... ben diyomki her dakka gördüğün adama ayakların dolaşığ kalbin aşık gibi güm güm demez.... :))))))
gamzecim o nefesi ayarlayabilseydin tatlım ağva sularında alacaktık ama olmadı :)
ya bakıcı dmişte bilmemneymişte alırım onu ayağımın altına gerizekalıya bak ya bi çocuk baktık diye başbakan mı sanıyo bunlar kendini. gülay ne iş yapıyo kızlar ya ayıp bir soru olacak belki ama bakana kağıt verince merak ettim
nasıl yani yaa? kızım bunları ben diyorum sabahtan beri sen olabilir neden olmasın önyargılı diyosun bana.. deli misin hatlar mı karıştı kuzummmm.
gamze Allah hiç birimizi ayırmasın. ben gercekten fazla sabırlıyım ama işte sen zaman zaman köpürüyorsun ben bi köpürdüm mü senın bi kaç köpürümün kadar oluyor:) sonuc olarak Allah basımızdan eksık etmesın onlarsızda olmaz be:)
tubacım sağoll:) bugun güzel şeyler duyuyorum ayy şımöarıyorum:)
hakket reyhan sen daha yeni gedldin tatilden senin fotoğraf çekmeye ihtiyacın var herhalde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?