2009 Eylül Anneleri

kızlar selam..oğlumu kontrole götürdüm doktora..
ilk kez tek başıma gittim..canım çıktı biraz ama
demirimiz normal seviyeye gelmiş..boyumuz da 3 cm uzamışbir önceki aya göre :)
bir sonraki kontrolümüz 1 yaşında :)

oo valla ben katılamıyorum. her akşam yanımda olsun ısterım ben.iş yuerınde ozluyoruz yeter:) bu ara akşam 9 da falan gelıyo o bıle huzursuz edıyor benı

hg reyhan maşallah kuzuya :))

meryecim çok özlüyosun ondan sonra böle geldiği zaman ilk zamanlardaki gibi heycan duyuyosun şimdi gamze bana kızıcak bi farklı oluyo :))

anaaam meyremde ne goca delisi çıhtı aboooowwwww :))))))
Allah ayırmasın cicimde arada nefeste lazım bee.. malum ben sen kadar uysal bir eş değilim :)))
o yüzden zaman zaman pençeler çıkıyo :))))

ÜFFF rahat bırakın kocaları yaaa ne yaparlarsa yapsın adamlar takılsınlar kendi kendilerine.. o hamuru diyeni var yaa çok karnım acıktı benim ya yemek yimeye gidiyorum kızımı yıkadım çıkardım iki dişi patladı üstten iki tanesi daha geldi gelecek eccük sapıtabiliyo arada :) olur o kadar eheh. yaa geçmişten birine bişe yazcaktım n edicektim. haa meryem çok tatlısın yaa.

hg reyhan maşallah kuzuya :))

meryecim çok özlüyosun ondan sonra böle geldiği zaman ilk zamanlardaki gibi heycan duyuyosun şimdi gamze bana kızıcak bi farklı oluyo :))

reyhancım hoşgeldin maşallah kuzunaa....

yok canııım evet böle uzun ayrılıklardan sonra kavuşmak güzel ama 24 saate geçiyo etkisi ne yazıkki canım buna neden kızayımki... ben diyomki her dakka gördüğün adama ayakların dolaşığ kalbin aşık gibi güm güm demez.... :))))))

gamzecim o nefesi ayarlayabilseydin tatlım ağva sularında alacaktık ama olmadı :)

ya bakıcı dmişte bilmemneymişte alırım onu ayağımın altına gerizekalıya bak ya bi çocuk baktık diye başbakan mı sanıyo bunlar kendini. gülay ne iş yapıyo kızlar ya ayıp bir soru olacak belki ama bakana kağıt verince merak ettim

nasıl yani yaa? kızım bunları ben diyorum sabahtan beri sen olabilir neden olmasın önyargılı diyosun bana.. deli misin hatlar mı karıştı kuzummmm.

reyhancııım sen tatilden daha yeni gelmedinmi yahuu ne depresyonu buu :))))

evet tuba yaa kocasız hava sahası lazım arada demi :)

gamze Allah hiç birimizi ayırmasın. ben gercekten fazla sabırlıyım ama işte sen zaman zaman köpürüyorsun ben bi köpürdüm mü senın bi kaç köpürümün kadar oluyor:) sonuc olarak Allah basımızdan eksık etmesın onlarsızda olmaz be:)

tubacım sağoll:) bugun güzel şeyler duyuyorum ayy şımöarıyorum:)

maliye bakanına kağıt uzatmaktan sorumlu canım başka bi işe yarıyomu bilmiyorum.. zaten bugun tv.dede çıkmadı şahsen benim gülaya bakışım çok deişti...... :))))))))))))))))
okuyunca boğucak beni.... :))))))))))))))

şekerim bende çok istedim ama bazı işler kısmettt..... bu arada eşimin kuzeni gitmiş o otle... çok güzel diyo... oranın karşısındada güzel bi otel varmış orayıda görmeden karar vermeyin dedi.... ama adını hatırlayamadı...

nasıl yani yaa? kızım bunları ben diyorum sabahtan beri sen olabilir neden olmasın önyargılı diyosun bana.. deli misin hatlar mı karıştı kuzummmm.

yaa kızım face de okuyo bu yazdıklarımı biri.. laf çaktım sende celallendin boşa yaa :))))
bende böyle düşünüyorum ama o salakta orda olunca çakasım geldi :)))))

yaa eşim ota poka takılır.. ben pek öyle değili,m.. ben onun gibi değilim bikere patlar tam patlarım.. ama tabi günlük tepkilerimide saklayamıyorum artık çocuk yüzünden iyice tahammülüm kırıdı gerçekten yoruluyorum ve akşam gelip yaa ne varki çocuk büyütmekte asıl zor hayat dışarıda havaları beni delirtiyo.. o yüzden hayalimde benle gelmiyo :)))))))))))))

aman napacak kendi kendine bişiler yapmaya çalışır sonrada beni gördümü bak hala dimdik ayaktayım pozları :)))))))))))
tecrübeyle sabittir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…