2009 Eylül Anneleri

tatlım hoşgeldin.. tatil filan çocuklarla yalan yaa... bu iş bitek erkeklere ve devamlı memnun edilen çocuklara yarıyo.. anneler hep helak hep helak (

bu arada ben ilaçlarımı buzdolabında saklıyorum.....

hala uykum yok yaa eşimde çalışıyo, onu bekliyorum... çay kahve ikram servis 7/24 açık :))))

ben geldimmmmm
gamzeee ne hbr
tubacım evet bebelerle hiç bişiye rahat yokkkkk
gamze site gitti geldi bende ancak açabildim

selam kizlarrrrrrrrrrrr ne yaptiniz siteye yawwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
kesin gamzenin isi konusa kopnusa batirdi siteyiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:

valla var bi manyaklıkta ben çözemedim :)))
demeeeet la sirseriiii tükürüğün yan düşse onudamı benden bilcen yaaaaa :)))))))))))))
tülaycım hoşgördük demek için çok geç ama tubanın eski msjını cevaplamana koptum :)))))))))))
kızlar yaa neden böyle ayarlarla oynayıp duruyolar kalsın işte böyle neolacakki herkes halinden memnun yaaaa........... böle yaz slinsin, bak kaybolsun olmuyo ama yaaa.. eskilerin dediği gibi: "osur osur ipe diz" gibi bişiy oluyo yani sohbetlerimizde...... :))))))))))))))))

aaaa niye sildilerkii... kızlar canım çok sıkın yaa kayınpederim bugün ameliyat olacaktı çarşambaya ertelendi perşembede biz tatiile gidecektik şimdilik erteledik eğer pazareteside gidemezsek tamamen iptal olcak şansa bak ben tam 1 yıldır tatil hayali kuruyordumm...((
esin gamze meryem merhabalar hatunlar...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
seni cok seviommmmmmmmmmm ama bennnnnn fistikkkkk neden olmasinnnnnnnnnnnsempatiksalakcinni

canimmmmmmmmm herseyde vardir bir hayir ole dusunnnnnn yaaa
kiyamam sanaaaaaaa

yalnız kalmışım biz tatile çıkamıyoruz hafta sonu piknik yaptık o bile iyi geldi fotoğrafları face ekledim hatta hala umudumu kaybetmedim belki suya deniz olmasa da havuza da razıyım su olsun değebilirim allahtan umut kesilmez

kizlar site bakimda yaziyordu kac gundur.
tabi girebilene askolsun zaten bizimki hemen pcyi kapatiyor kuzu:)
bu arada gecmis olsun aysecim herseyin hayrilisi de.
gulcancim hosgeldiin.
ya gamze manyaaaa o laf ne ya deluuu gu;l gul bi hal oldum ve de dagarcigima ekledim bunu osur osur ipe dizzz:)))))))))))

kızlar merhaba...nasılsınız bakalım? bebişler nasıl??? bu sıcaklarla basımız belada...doruk ateslendı bugun.dusuremedım.telas yaptık.doktoruna gıttık.elınce duzeldı sıpam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…